קוקטיילים לחתונה

קוקטיילים לחתונת ליל הסילבסטר 2016 באדיבות מתחם האירועים סיטרוס בשיתוף Sky Bar

שנת 2016 בפתח ואצל הזוגות שבחרו להתחתן בליל הסילבסטר השמחה כפולה ומכופלת.  אירוע סילבסטר יהיה ללא ספק ההזדמנות שלכם להפתיע עם חתונה נוצצת כיאה לפתיחת שנה, ולהיזכר בקרב האורחים כזוג ששיחק אותה בגדול.
בהנחה שכבר דאגתם לכל הגימיקים ברחבה, בחרתם שיר חצות וסידרתם את התפאורה, תוכלו להכניס בר אלכוהול מפתיע לכבוד הסילבסטר - כי אם להרים כוסית, אז שיהיה בסטייל. רגע לפני חצות סיטרוס בשיתוף sky Bar מציעים לכם את הקוקטיילים שיעשו את כל ההבדל.

ביטר סאוור:
4 קוביות תפוז
30 מ"ל ג'ין
30 מ"ל קמפרי
20 מ"ל מיץ ליים טרי
10 מ"ל מי סוכר
10 מ"ל מונין פסיפלורה

אופן ההכנה:
ההכנה תעשה בעזרת שייקר. מבצעים כתישה עדינה של התפוז, לאחר מכן יש להוסיף את המרכיבים, מנערים בעדינות עם קרח כתוש, מרוקנים הכל להיי בול (כוס זכוכית  גבוהה). 
לקישוט: 
גבעה קטנה של קרח כתוש, 2 קשים, סליל של קליפת תפוז.

קוקטיילים לחתונה 1
ביטר סאוור קלאסי (צילום: יח"צ)
סייד טראק (Side Truck)
45 מ"ל קוניאק
15  מ"ל  שרטרז ירוק
25  מ"ל  מיץ לימון טרי
15  מ"ל  מי סוכר

אופן ההכנה:
משקשקים חזק עם קרח רגיל, מסננים פעמיים לכוס מרטיני (אפשר להוסיף גם רים ממש דק של סוכר לבן).

קוקטיילים לחתונה 2
סייד טראק מרענן (צילום: יח"צ)
טומיז מרגריטה
60  מ"ל  טקילה לבנה
30  מ"ל  מיץ לימון טרי
15  מ"ל סירופ אגבה
נגיעה של טריפל סק (ליקר תפוזים)

אופן ההכנה:
משקשקים את כל המרכיבים עם קרח רגיל, מסננים לכוס לואו בול (כוס זכוכית קצרה ורחבה) עם 3 קוביות קרח ועם רים דק של מלח.

קוקטיילים לחתונה 3
טומיז מרגריטה (צילום: יח"צ)
סמוקי סאוור:
30 מ"ל וויסקי סקוטי בלנד 
20  מ"ל טאליסקר (וויסקי מעושן)
20  מ"ל מיץ לימון טרי 
15  מ"ל  מי סוכר
20 מ"ל חלבון ביצה מפוסטר או חלבון מביצה אחת טרייה

אופן ההכנה:
שקשוק יבש (ללא קרח) של כל המרכיבים בשייקר, לאחר מכן מוסיפים קרח ומשקשקים פעם נוספת. עושים סינון כפול לכוס לואו  בול וקישוט בקליפת לימון.

קוקטיילים לחתונה 4
סמוקי סאוור מעורר (צילום: יח"צ)
אופן הכנה של מי סוכר וסירופ אגבה – משתמשים כמות אחידה של סוכר/ אגבה ומים, מערבבים טוב ומאחדים ביניהם.

* הכתבה באדיבות מתחם האירועים סיטרוס בשיתוף Sky Bar

השתתפו בכתבה