מכינים את העמוד
מכינים את העמוד.. הפעולה עשויה להימשך כמה שניות

אומנות השקשוק: כך תכינו בעצמכם קוקטיילים מושלמים לסילבסטר

בר קוקטיילים הוא כנראה הדרך הכי טובה בה תוכלו לפנק את האורחים בחתונה שלכם. שוחחנו עם Mixta, אחת מחברות הבוטיק המצליחות בתחום, שסיפרו לנו כל מה שרצינו לדעת על הדרינקים המשובחים וגם החליטו לפנק אתכם במתכונים מנצחים שתוכלו להכין בבית. אין בעד מה

אחת האטרקציות החמות כיום בעולם החתונות הוא בר קוקטיילים נייד. ואם תשאלו אותנו, אנחנו לגמרי עפים על זה. הוא צבעוני, אסתטי, מלהיב את האורחים ומרים את האווירה, ו-היי, המשקאות מצטלמים נהדר לאינסטוש, שבימינו זה לא פחות חשוב. בר קוקטיילים הוא רעיון מצוין עבור זוגות שרוצים לתת טאץ' נוסף לחתונה שלהם, וכן לפנק את האורחים באלכוהול משובח ומיוחד, מעבר ליין-בירה-וודקה רדבול שמוצעים בחבילה הבסיסית של רוב מתחמי האירועים. אין צורך להיכנס עכשיו לגוגל ולפצוח בחיפושים, פשוט כי כבר מצאנו עבורכם את הבר המושלם – הכירו את Mixta.


משקשקים אותה: בר הקוטיילים Mixta

מיקסטה היא חברת בוטיק שמציעה עולם תוכן שלם בתחום האלכוהול – החל מסדנאות חברתיות, דרך סדנאות פרטיות ועד לעמדות קוקטיילים ניידות שהופכות כל אירוע לשמח הרבה יותר. הדגש הוא על שילוב של אלכוהול משובח עם חומרי גלם טבעיים כמו פירות, ירקות ועשבי תיבול, שבצירוף אפקטים ייחודיים וכוסות שיקיות יוצרים חוויה מיוחדת במינה שפורטת על כל החושים.

כשאנחנו אומרים "חוויה שפורטת על כל החושים", אנחנו יודעים על מה אנחנו מדברים. עמדת הקוקטיילים המרשימה כיכבה בהפקת הסילבסטר שלנו, כאשר המיקסולוגים המוכשרים של מיקסטה רקחו, שיקשקו ומזגו שיקויי קסמים (אוקיי, קוקטיילים) לתוך כוסות גבוהות, שהשאירו אותנו פעורי פה ועיניים. 

אומנות השקשוק: כך תכינו בעצמכם קוקטיילים מושלמים לסילבסטר 2
חוויה שפורטת על כל החושים (צילום: עידן כנפי)

"עמדת הקוקטיילים שלנו מנגישה את האלכוהול לכולם, גם למי שלא מתחבר לאלכוהול הנקי כמו הרום, הויסקי, הטקילה והוודקה", אומר יובל וויסמן, מייסד מיקסטה, "היא מאפשרת לאורחים לשתות בצורה כיפית וקלילה, עם קוקטיילים מעודנים שמכילים פירות, עשבי תיבול וירקות כתושים. אנחנו אפילו מכינים לילדים קוקטיילים וירג'ין, (ללא אלכוהול). זו ממש חוויה שמתאימה לכל האורחים".

לא רק הקוקטיילים עצמם הופכים את הבר של מושך כל כך. המיקסולוגים החייכנים, המקצועיים והאינפורמטיביים של מיקסטה הם חלק בלתי נפרד מהחוויה, "אנחנו ממש באים לתת הופעה", מספר וויסמן ומוסיף, "זה מתחיל מלפתח עם האורח "סמול טוק", להתאים לו את הקוקטייל המושלם עבורו ולהסביר לו על חומרי הגלם, דרך האפקטים המולקולריים המיוחדים שאנחנו משתמשים בהם ועד המזיגה עצמה".

אומנות השקשוק: כך תכינו בעצמכם קוקטיילים מושלמים לסילבסטר 3
באים לתת הופעה (צילום: עידן כנפי)

בין אילו עמדות תוכלו לבחור?

מיקסטה מציעים ארבע עמדות שונות ביניהם תוכלו לבחור: עמדת הקוקטיילים המולקולרית, "עמדה של שואו", שמשלבת הדפסות על קוקטיילים, קוקטיילים שחורים עם נגזרות של פחם וכאלה עם קרח יבש ואפקטים של עשן, שריפת מרכיבים וטקסטורות מיוחדות. אם האפקטים פחות עושים לכם את זה, תוכלו לבחור בעמדת בלוסום, שמכילה קוקטיילים עם תמציות של ורדים, פרחי מאכל, פירות הדר, שממותקים עם מרכיבים ייחודיים כמו דבש במקום סוכר. העמדה מקושטת בפרחים ובעשבי תבלין, טבעית ומתאימה לגני אירועים.

אופציה נוספת היא עמדת ה"טיקי", שתגרום לכם להזמין כרטיס להאני מון לקריביים, בזכות הקוקטיילים הטרופים והייחודיים שהיא מציעה. "פינה קולדה" עם קרם קוקוס בייצור בייתי, "קלובר קלאב" ודרינקים נוספים שמוגשים בקוקוסים אמיתיים. משוגעים על "וואן גוך"? תשמחו לדעת שיש גם עמדה כזו, צבעונית, פירותית, ומסיבתית להפליא. "אנחנו מחלקים מיניאטוריות של ואן גוך ברחבה, וגם מכינים בקבוקונים עם קוקטיילים מוכנים בפנים, שרק צריך להוסיף להם בבית מיץ לימון ולשקשק. זו מתנה ממש מגניבה", מתאר וויסמן את העמדה הפופולרית.

אומנות השקשוק: כך תכינו בעצמכם קוקטיילים מושלמים לסילבסטר 4
לחיים! (צילום: עידן כנפי)

מסר לסילבסטר: כך תרשימו את האורחים שלכם 

רגע לפני שאתם מרימים צלצול למיקסטה: מארחים מסיבת סילבסטר אצלכם בבית ורוצים להרשים את האורחים שלכם? ויסמן מפנק את הקוראים של וואלה! מזל טוב בשני מתכונים מנצחים לדרינקים שיזכו אתכם בבאזז נעים ובתהילת עולמים

קוקטייל 1 - אדמדם וכייפי
מרכיבים:
40 מ"ל וודקה וואן גוך רימונים
20 מ"ל מיץ רימונים שעכשיו קטפנו כותשת גרעינים רימונים טריים
10 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
20 מ"ל סירופ סוכר
חלבון של ביצה אחת
אופן הכנה:
לשקשק בשייקר בלי קרח (בשביל להקציף)
לשקשק בשייקר עוד פעם עם קרח (כדי לקרר) 
לסנן לכוס מרטיני\כוס קוקטייל 
לקשט עם גרידת לימון 


קוקטייל 2 - למון פאי פליפ 
מרכיבים:
30 מל ואן גוך אננס
30 מל למונצ'לו
30 מל מיץ לימון סחוט טרי
30 מל סירופ סוכר
3 טיפות תמצית וניל אמיתית
ביצה שלמה
אופן הכנה:
לשקשק בשייקר  בלי קרח
לשקשק עם קרח
לטבול את שפת הכוס בלימון
לכתוש עוגיות חמאה בצלוחית
לטבול את הכוס בעוגיות חמאה
למזוג את הקוקטייל
להניח ענף של עשבי תיבול באווירת הקריסמס

אומנות השקשוק: כך תכינו בעצמכם קוקטיילים מושלמים לסילבסטר 5
גם מריה יודעת מה טוב (צילום: עידן כנפי)

אומנות השקשוק: כך תכינו בעצמכם קוקטיילים מושלמים לסילבסטר 6
הכי סילבסטר! (צילום: עידן כנפי)

אומנות השקשוק: כך תכינו בעצמכם קוקטיילים מושלמים לסילבסטר 7
מיקסטה משקיעים גם באקססוריז (צילום: עידן כנפי)

אומנות השקשוק: כך תכינו בעצמכם קוקטיילים מושלמים לסילבסטר 8
כזה קוקטייל אנחנו רוצים! (צילום: עידן כנפי)

אומנות השקשוק: כך תכינו בעצמכם קוקטיילים מושלמים לסילבסטר 9
שימוש באלכוהול איכותי כמו וודקות של ואן גוך (צילום: עידן כנפי)

אומנות השקשוק: כך תכינו בעצמכם קוקטיילים מושלמים לסילבסטר 10
הטאץ' הסופי (צילום: עידן כנפי)

אומנות השקשוק: כך תכינו בעצמכם קוקטיילים מושלמים לסילבסטר 11
חגיגה לעיניים! (צילום: עידן כנפי)

אומנות השקשוק: כך תכינו בעצמכם קוקטיילים מושלמים לסילבסטר 12
העמדה שתהפוך את האירוע שלכם לבלתי נשכח (צילום: עידן כנפי)

אומנות השקשוק: כך תכינו בעצמכם קוקטיילים מושלמים לסילבסטר 13
קוקטייל אדום, כייפי וחגיגי (צילום: עידן כנפי)



X
מעוניינים בפרטים נוספים?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם