עונת החתונות כבר כאן, ואיתה מגיע גם החלק הכי טעים של האירוע - האוכל! מהצפון עד לדרום, יצאנו לטעום עבורכם את מנות הבשר והסטייקים הכי משובחים שמככבים בתפריטים של האולמות המובילים, וגילינו טעמים שיגרמו לכל אורח לזכור את החתונה הרבה אחרי שהמוזיקה תיפסק.
אמארה- AMARE
תפריט השף החדש
באמארה בניצוחו של השף יגאל אזולאי מציע לכם מנות בשר מפתיעות במיוחד. בין מנות הדגל תמצאו את ה- מנה שמככבת בתפריט: פילה בקר על במות פולנטה מונחים על ציר ערמונים, פטריות שימאג'י וירקות שורש. תכינו את עצמכםלטעמים שעוד לא הכרתם.
עדיה
במתחם האירועים
עדיה כמו בכל ערב גולת הכותרת היא האוכל. זה תמיד מה שידברו עליו. בתפריט החדש שיתאימו לכם במיוחד תמצאו מגוון מנות בשר מיוחדות. שמים כאן דגש גם לפרטים הקטנים,הבולט ביניהם איך לא הוא הסטייק. נתח אנטריקוט טרי ועסיסי צלוי במידה הנכונה מוגש לצד אנדיב צלוי. מביני עניין שימו לב להפתעה של מח עצם שישדרג לכם בכמה רמות את הטעמים.
SERA
מתחם האירועים סרה
SERA שבעמק האלה, פתח את שעריו לאחרונה ומציג תפריט שף עשיר במטבח פתוח, בו המנות נעשות ממש לעיני האורחים. המומחיות כאן היא ללא ספק הבשר שבכל נתח שלו נראה וואו. ואיך לא? העיקרית שכולנו מחכים לה כל הערב היא מנת הסטייק העסיסית הזו. צלוי במידה הנכונה לצד תפוח אדמה צלוי ובלסמי מצומצם, תתכוננו לביס מושלם.
קלואה- Kalua
מתחם האירועים החדש והבוטיקי
קלואה Kalua, שנמצא ממש על חוף ימה של אשדוד השיקו לאחרונה תפריט קיץ בסגנון ים תיכוני. לאוהבי הבשר מחכה לכם חגיגה של ממש. הסטייק שיוגש לכם בצלחת עסיסי וטרי במיוחד, צרוב במידה הנכונה. לצידו יוגש לכם פירה קטיפתי ואפונת שלג, חגיגה של טעמים.
טרויה
מתחם האירועים
טרויה, מהותיקים והמוכרים בארץ ידוע במנות הפוטוגניות שלו. המנות כאן לא רק פוטוגניות אלא טעימות בצורה קיצונית. טעמנו את הסטייק שלהם ומה אפשר לומר? נתח גדול, יפה ועסיסי. השף אוריאל סרור, שבשר זו המומחיות שלו נותן שואו כמו בכל ערב ומביא לכם את הנתחים הכי טובים שיש, אחד הביסים המדויקים והנימוחים שהיו לנו.
סקיי גארדן
מתחם האירועים
סקיי גארדן שביקנעם מפציץ כל שנה בתפריט מגרה ומושחת במיוחד. אחת המנות המיוחדות שאהבנו והיא גם אהובה במיוחד על האורחים, מציין השף אשל רייבר היא המנה הזו של צלעות בייבי כבש, מוגש על רוטב יין מצומצם, גראטן תפוחי אדמה ירקות שורש: גזר צבעוני, בטטה וקישוא. השילוב של הטעמים הזה הוא מיוחד במינו.
ויה- VIA
מתחם האירועים
ויה שבנס ציונה עבר מתיחת פנים לאחרונה גם במראה וגם בגזרה הקולינרית. החזון של המקום בין היתר, הוא להפוך את האירוע שלכם לחוויה קולינרית. השף של המתחם לירן איטח ידוע בחיבתו לבשר ומביא לכם גם בעונה הזו את הנתחים הכי טובים שיש לאורחים שלכם. סטייק אנטריקוט צרוב לרמה של שלמות, טעמנו והביס טרי נימוח ועסיסי במיוחד.
הרמוזו
במתחם האירועים
הרמוזו שבבן שמן כל אירוע הוא חגיגה של ממש בגזרה הקולינרית. לקראת עונת אירועי אביב- קיץ הקרובה הרמוזו מציעים לכם תפריט מיוחד לחתונת שישי צהריים (שכמובן יתאים גם לאירועי ערב) שכולו טרי, צבועי וטעים במיוחד. מנת הבשר הכי מומלצת היא המנה הזו של הצלעות בייבי הנימוחות האלו. צלעות צלויות בגריל, קצת מלח קצת פלפל אספרגוס בצד וזה פשוט מושלם.
דוריה
מתחם האירועים
דוריה שממוקם בשדה יואב, הוא מוסד קולינרי ותיק. השף דודו חודדה בנה תפריט קולנרי חדשני בקונספט של Culinary Show, כשהמחשבה מאחוריו היא שזה לא מספיק שאוכל יהיה טעים, הוא צריך גם להיראות מדהים ולהפתיע. לקרניבורים שבינינו מחכה כאן מנת אסאדו שהייתה קלאסית, אלגנטית ומנחמת. נתח עסיסי ונימוח במיוחד מוגש על פירה של ירקות שורש.
נסיה
מתחם האירועים
נסיה המוכר והותיק לא מפסיק להפתיע גם השנה במנות מיוחדות וצבעוניות במיוחד. הקונספט הייחודי שלהם הוא לשים את כל המנות על השולחן בלי שהאורח יצטרך לבחור, כדי שתוכלו להנות מהכל. כל מי שחובב בשר יתאהב במנה הזו. נתח פילה בקר רך ועסיסי מוגש על קרם של פירה זהוב ולצידו אנדיב צלוי. ביס אלוהי.