מכינים את העמוד
מכינים את העמוד.. הפעולה עשויה להימשך כמה שניות

קונספט אירועי יוקרה בדגש קולינרי

מלון הבוטיק חוף נחשולים חבר לשף אביב משה ויחד הם יצאו בקונספט חדש לאירועי יוקרה שטרם נראה כמותו בארץ. הגענו כדי להתרשם מהטעמים החדשים וחזרנו עם טעם של עוד, עכשיו תורכם

בשנים האחרונות עולם החתונות והאירועים העסקיים השתנה לבלי הכר, הסיגרים והפסטלים המוכרים מהחתונות של פעם נעלמו כלא היו, ופינו את מקומם למנות שף מיוחדות וטעימות שלא היו מביישות מסעדות גורמה. אם להיות מדוייקים, עולם הקולינריה עבר שינוי משמעותי, המנות הרבה יותר מרעננות, מיוחדות, מרשימות וכאלה שפותחות את כל חושי הטעם.

השף אביב משה, שרק לפני כמה חודשים התחתן והרים הפקה עם מנות מפתיעות ומעוררות תיאבון, החליט להפתיע אותנו בשנית והרים אירוע שהשאיר אחריו רף גבוה במיוחד. זה התחיל בכניסה המרשימה למלון הבוטיק חוף נחשולים, בפאר, בעיצוב ובטאצ' האותנטי והמשיך למנות מפנקות עם חומרי גלם טריים שמשנים את חוקי המשחק. זה לא רק האווירה המעולה שהייתה במקום, או בשיתוף הפעולה המנצח עם חברת פלפל קייטרינג, זו האיכות, הדיוק והשילוב בין טעמים של פעם להיום וזה גם המתכון המנצח, עכשיו תורכם להביע דעה.

קונספט אירועי יוקרה בדגש קולינרי 1
"סטריט פוד", הדבר הבא בעולם החתונות (צילום: איציק בן דוסא )


הדבר החם הבא:  מנות גורמה לצד סטריט פוד

הוזמנו להשקת אירועי היוקרה של השף אביב משה בשיתוף פעולה עם מלון נחשולים, הציפיות היו גבוהות, אבל מה שהיה באותו הערב זה הרבה מעבר לכל דמיון. באווירה מיוחדת במינה עם מוזיקת ג'אז ברקע, במסעדה על חוף יפהפה הרמנו לחיים עם קוקטייל של פירות אקזוטיים ועברנו לחלק האמנותי של הערב - האוכל. 

חשבנו שמלצרים יסתובבו עם מגשי אוכל ויגישו לנו טעימות, אבל אביב משה לקח אותנו למקום אחר והשרה אווירה ייחודית ומקורית. המנות הוגשו בסגנון "סטריט פוד" עם דוכנים מאובזרים ומעוצבים עד לפרט האחרון, כאשר את סדר המנות כל אחד יכול היה לבחור לפי טעמו. זה לא מפליא לראות מנות בסגנון זה, שכן רק לפני כמה חודשים זכינו לראות צורת הגשה דומה בחתונה של אביב משה, אז כבר ידענו שזה הולך להיות הדבר הגדול הבא בעולם החתונות.

כחלק מהמגמה הברורה של שפים בארץ אשר חוזרים למקורות ומשמרים מתכונים של פעם עם 'טוויסט' עכשווי, השף אביב משה בנה תפריט לאירועים וחתונות אשר משלב בין הישן לחדש ומתאים לכל אירוע. לצד ה'פינגר פוד' היה אפשר למצוא מנות גורמה כמו פילה בקר על מצע פולנטה עם רוטב יין אדום מזוגג, כאשר השילוב ביניהם היה כל מה שהיינו צריכים באותו הערב.

התחלתם להיות רעבים? חכו שתגלו את ה"סטריט פוד" שהיה במקום, בין אם זה שווארמה לחי טלה עם ממרח כמהין, או מנות שנתנו תחושה שמגישים לנו אותם מהסירים של סבתא כמו חריימה וקוסקוס. אווירה מנצחת, כבר אמרנו?

קונספט אירועי יוקרה בדגש קולינרי 2
פילה בקר על מצע פולנטה עם רוטב יין אדום, כל מילה מיותרת (צילום: וואלה! מזל טוב)


ההפתעה של הערב: סופגנייה מסוג אחר

במהלך הערב יכולנו לטעום ממנות שונות בין אם זה צלעות טלה, סביצ'ה סלמון או בורקס מלא בכל טוב שגרם לנו ללקק את האצבעות, אך יש מנה אחת שתפסה את תשומת ליבנו שלא יכולנו שלא להזכיר אותה. זה לא היה חנוכה אבל המנה הזאת היא בהחלט ממש כמו נס - סופגנייה עם ריבה במילוי חזה אווז.

לחובבי הסדרה "חברים" שבינינו, המנה ודאי העלתה בכם זיכרון מהפרק המפורסם עם ה"אינגליש טרייפל" שהיה קינוח מחריד במעשה ידיה של רייצ'ל, אך לא, מדובר במשהו אחר לגמרי. רייצ'ל לא הייתה שם והמנה הייתה טעימה להפליא ושילבה בין הטעם המתוק של הריבה לבין הטעם הבשרי.

אם היינו בחתונה והיינו מקבלים סופגנייה בניצוחו של השף אביב משה, אין ספק שהיא הייתה גונבת את ההצגה. כבר ממזמן הבנו שלהיות שף זה הרבה מעבר לשילוב של טעמים חדשים, להיות שף זה להיות יצירתי, שף מצליח הוא כזה שלא מפחד, כזה שמרכיב מנות מפתיעות, כזה שמצליח לרגש אותנו כבר בביס הראשון, כזה הוא השף אביב משה.

קונספט אירועי יוקרה בדגש קולינרי 3
זאת לא עוד סופגניה עם ריבה, זאת מנת גורמה מעולה (צילום: איציק בן דוסא)

השילוב המדויק בין חומרי הגלם הטריים, לבין היצירתיות והאופי המפתיע של המקום נתנו לכל מי שהגיע לשם את כל מה שצריך לערב מושלם. סוויטות מפוארות עם בריכה פרטית, חדרי אירוח מרווחים עם נוף לים שמתאימים לכל אירוע בין מדובר בחתונה או בכנס עסקי, שירות מנצח וצוות אדיב - כל אלו גרמו לנו לשכוח איפה אנחנו נמצאים, לגלות יהלום חדש בצפון ולחכות לאירוע הבא והמפתיע, כבר לא יכולים לחכות.

קונספט אירועי יוקרה בדגש קולינרי 4
פתחנו את הערב עם קוקטייל פירות אקזוטיים (צילום: וואלה! מזל טוב)

קונספט אירועי יוקרה בדגש קולינרי 5
דוכן שווארמה מודרני. (צילום :איציק בן דוסא )
קונספט אירועי יוקרה בדגש קולינרי 6
צלעות טלה ללקק את האצבעות (צילום :איציק בן דוסא )

קונספט אירועי יוקרה בדגש קולינרי 7
חריימה עם קוסקוס כמו של סבתא, רק יותר טעים (צילום :איציק בן דוסא)

קונספט אירועי יוקרה בדגש קולינרי 8
בורקס מלא בכל טוב (צילום : וואלה! מזל טוב)

קונספט אירועי יוקרה בדגש קולינרי 9
וכמובן שהשארנו מקום לקינוח ((צילום :איציק בן דוסא )

מה דעתכם על מנות יוקרה שמוגשות בחתונה? רשמו לנו פה בתגובות או בעמוד הפייסבוק של וואלה! מזל טוב
X
מעוניינים בפרטים נוספים?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם