תחשבו הכי מפואר שלכם, ואז תחשבו שוב, כי לא ראיתם כלום עד שלא ראיתם את
מתחם האירועים "פאלאסיו", הבחירה המושלמת למי שמחפש לערוך אירוע סופר יוקרתי ומפנק. המתחם נולד בסך הכל לפני שלוש שנים וכבר מככב בטופ של אולמות האירועים באזור הדרום, אז מה סוד ההצלחה שלו? ממש עוד שניה תגלו.
הסיפור שמאחורי מתחם האירועים האהוב בדרום
כאשר נכנסנו למתחם האירועים פאלאסיו הממוקם בדרום הארץ הבנו במהירות מדוע הוחלט לקרוא למקום על שם התרגום הספרדי למילה "ארמון". המתחם, המשתרע על שטח רחב ידיים ומלא בצמחייה אכן תואם את שמו במדויק - המבנה המפואר נתן לנו תחושה שיצאנו מגבולות ישראל אל האחוזה הכי מפוארת בהוליווד.
החוויה המשיכה גם כשנכנסו לתוך האולמות עצמם, "האולם מעוצב על ידי מיטב האדריכלים בסגנון קלאסי עם טאץ' מודרני, בקווים נקיים", מחדד מאור סוויסה, הבעלים. העיצוב שנשען על השחור והלבן, הפרחים והוילונות הלבנים על רקע השולחנות הגדולים והשחורים מעניקים אווירה אלגנטית ויוקרתית אליה מתלוות מערכות מולטימדיה חדשניות שייקחו את האירוע שלכם לרמה הבאה.
אולם שעוצב על ידי מיטב האדריכלים (צילום: מקסים ס)
בין אם ברצונכם לערוך חתונה, ברית או בכלל אירוע עסקי, אם אתם חפצים באירוע גדול או לשמור על אוירה אינטימית- בפאלאסיו תקבלו את המענה המושלם לכך בעזרת ההיכל הענק המתכוונן לשלושה אולמות המספקים צרכים שונים - כאשר האחד מותאם ל-400 אורחים, השני ל-800 והשלישי ל-1500 אורחים, כשלשלושתם מטרה זהה - "שהאירוע שלכם ייצא הכי מושלם, הכי ייחודי ושלא יהיה שני לו", על פי דבריו של מאור.
מדברים בטעמים: למה כולם מדברים על התפריט של "פאלאסיו"?
הקונספט של הארמון המפואר לא מסתיים בנראות של המקום אלא ממשיך עמוק יותר לתוך החוויה שמקבל בעל השמחה, "זוג שמתחתן אצלנו הוא פשוט מלך ומלכה, וזה מתחיל מרגע שהם סוגרים פה את האירוע עד ליום החתונה", מסביר דורון סוויסה, הבעלים, ומטעים את דבריו, "הם מקבלים צוות שדואג לכל הדברים הכי קטנים".
בין המנות הראשונות תוכלו ליהנות מפטריית פורטובלו עטופה בבצק קריספי (צילום: מקסים ס)
למלך ומלכה מגיע גם אוכל ברמה גבוהה, נכון? וגם בזה המטבח של פאלאסיו מצטיין, "מבחינה קולינרית אנחנו ברמה של מסעדת שף", אומר מאור וגורם לנו לבטן שלנו לקרקר כשהוא מסביר על התפריט המגוון בפאלאסיו. בין המנות ראשונות תוכלו למצוא עראיס ממולא בבשר, פטריית פורטבלו עטופה בבצק קריספי וסלמון צרוב על מצע פסטה פפרדלה. לעיקריות תהנו ממגוון בשרים ביניהם נתחי אנטרקוט עסיסיים.
מאחורי העיצוב המפואר, הקולינריה הגבוהה והיחס האדיב של הצוות המקצועי מסתתרת האמת שמגלמת את סוד ההצלחה של המתחם, "אנחנו עושים אירועים באהבה הכי גדולה שאפשר", מספר דורון, וגורם לנו לחפש תירוצים לערוך אירוע, רק כדי שנוכל לחגוג בפאלאסיו.
עושים אירועים באהבה גדולה (צילום: יח"צ)
אוירה של יוקרה (צילום: יח"צ)
אנחנו כבר יודעים איפה נערוך את האירוע הבא שלנו (צילום: יח"צ)
המקום בו תרצו לערוך כל אירוע (צילום: יח"צ)
עיצוב יוקרתי להפליא (צילום: יח"צ)
מגדיר מחדש את המילה פאר, פאלאסיו (צילום: יח"צ)
נתח של אנטריקוט עסיסי (צילום: מקסים ס)
חוויה קולינרית מרחיקת שחקים ב"פאלאסיו" (צילום: מקסים ס)
כל הצבעוניות הזו מגבירה לנו את התיאבון (צילום: מקסים ס)
עראיס מפנק (צילום: מקסים ס)
קחו לכם איזה סיגר (צילום: מקסים ס)