מכינים את העמוד
מכינים את העמוד.. הפעולה עשויה להימשך כמה שניות

אין חגיגה בלי עוגה: טרנד עמדות המתוקים המעוצבות

טרנד בולט שצובר תאוצה באירועים הוא ברי המתוקים המעוצבים, שמשתלבים עם פלטת הצבעים והקונספט שנבחר לאירוע. שוחחנו עם הקונדיטורית לימור זיסמן שהעניקה לנו דגשים חשובים שיש לשים אליהם לב כשמזמינים עמדת קינוחים, ובעיקר הרבה השראה

עמדות מתוקים מעוצבות מסתמנות כטרנד החם באירועים. לרוב הן כוללות עוגה מהודרת ושלל קינוחים אישיים שיוצרים שולחן צבעוני וחגיגי המתכתב עם האופי והקו העיצובי של האירוע, על גווניו ועל צורותיו. בר הקינוחים חותם את האירוע בצורה מושלמת ומותיר לאורחים הנלהבים טעם מתוק בפה.

אין חגיגה בלי עוגה: טרנד עמדות המתוקים המעוצבות 1
העמדה שתשאיר לאורחים שלכם טעם מתוק בפה (צילום: עידן כנפי)

קולינריה אסתטית: היכן לשים את הדגש?

אשת מקצוע בולטת שמחוללת קסמים בתחום היא לימור זיסמן, קונדיטורית ואמנית בצק סוכר שמשלבת את אהבתה לקונדיטוריה ולפיסול ויוצרת עמדות מתוקים מעוצבות בקפידה וטעימות להפליא. בהפקה האביבית שערכנו בוואלה! מזל טוב בהשראת פריחת השקדיה חברנו לזיסמן שיצרה עבורנו בר מתוקים יצירתי וקסום.

בר המתוקים השתלב בהרמוניה מדהימה עם פלטת הצבעים של ההפקה, שנעה על גווני הורוד והלבן. זיסמן המוכשרת פיסלה בבצק סוכר בסבלנות אין קץ פרחי שקדיה שנראו ריאליסטים לחלוטין ונתנו את חותמם על הקינוחים. 

אין חגיגה בלי עוגה: טרנד עמדות המתוקים המעוצבות 2
קאפקייקס בשלושה עיצובים מרהיבים (צילום: עידן כנפי)

אז מה היה שם? עוגת חתונה לבנה שהיתמרה לגובה של שלוש קומות וקושטה בענף מטפס של פרחי שקדיה(מבצק סוכר, כמובן), שני מגדלי מקרונים בצבע ורוד במילוי גנאש פירות יער, "קאפקייקס" בשלושה עיצובים, סוכריות שוקולד על מקל, נשיקות מרנג ורודות בצורת שושנים, ממתקי פצפוצי אורז מצופים בשוקולד ורוד ושאר תופינים.

עמוס בכל טוב, אך לא לעייפה. זיסמן מצליחה לשמור על איזון עיצובי נכון בין המתוקים שעל השולחן ושומרת על מראה אסתטי ומדויק, "העיצובים שלי הם מאד נקיים ואלגנטים, השולחן אומנם מלא בכל טוב, אך אינו עמוס לעין", היא מספרת.

אין חגיגה בלי עוגה: טרנד עמדות המתוקים המעוצבות 3
הבטן שלנו מתחילה לקרקר (צילום: עידן כנפי)

זה נכון שהאסתטיקה משחקת תפקיד חשוב בעמדת המתוקים, הרי ידוע שאנחנו אוכלים עם העיניים. אין ספק שהחשיבות הגדולה שמוענקת לנראות של העמדה במקומה מונחת, אך הטעם חשוב לא פחות. זיסמן לא מתפשרת על הטעם ומשתמשת בחומרי הגלם האיכותיים ביותר ובטכניקות אפיה חדשניות על מנת למקסם את החוויה, "אני ממליצה לכל מי שמתעניין בבר מתוקים באירוע שלו להגיע לפגישת טעימות ולהתרשם מהטעם", היא מייעצת.

רגע לפני ששיחתנו מסתיימת, מבקשת זיסמן לחדד נקודה חשובה, "לאחר שבוחרים קונדיטור שמתחברים לעבודותיו ומסבירים לו על קונספט האירוע, חשוב לסמוך על הניסיון שלו", היא אומרת ומוסיפה, "גם מבחינת גודל השולחן, וגם מבחינת העיצוב, התכולה והכמויות".

אין חגיגה בלי עוגה: טרנד עמדות המתוקים המעוצבות 4
פיסול יפהפה של זיסמן בבצק סוכר (צילום: עידן כנפי)

אין חגיגה בלי עוגה: טרנד עמדות המתוקים המעוצבות 5
ממתק פצפוצי אורז מצופה בשוקולד ורוד (צילום: עידן כנפי)

אין חגיגה בלי עוגה: טרנד עמדות המתוקים המעוצבות 6
שכבות של עוגת ספוג אישית נשביניהן קרם פירות יער  (צילום: עידן כנפי)

אין חגיגה בלי עוגה: טרנד עמדות המתוקים המעוצבות 7
אסתטיקה מדהימה, אבל גם הטעם (צילום: עידן כנפי)

אין חגיגה בלי עוגה: טרנד עמדות המתוקים המעוצבות 8
אפילו הדוגמנים שלנו מרוצים (צילום: עידן כנפי)

אין חגיגה בלי עוגה: טרנד עמדות המתוקים המעוצבות 9
"קייקפופס": כדור שוקולד מצופה בשוקולד לבן (צילום: עידן כנפי)

X
מעוניינים בפרטים נוספים?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם