מכינים את העמוד
מכינים את העמוד.. הפעולה עשויה להימשך כמה שניות

החוויה שלכם ב"גבריאל" עומדת להיות מדהימה מהרגיל

עם הצטרפותו של השף דוד אלמקייס אל מתחם האירועים "גבריאל תרבות אירוח" נראה שהלוקיישן הנוצץ הזה הוא באמת בלתי מנוצח. קיבלנו את התמונות מהתפריט החדש וזה מושחת יותר ממה שדמיינתם

מתחם האירועים גבריאל תרבות אירוח מצרף לשורותיו את השף דודו אלמקייס, אחד השפים המצליחים והמוכרים בישראל, ויוצר שיתוף פעולה קולינרי יוצא מן הכלל. כולם זוכרים את רשימות ההמתנה הארוכות למסעדתו המיתולוגית של אלמקייס ושותפו יוסי שטרית, לכן כניסתו אל אחד ממתחמי האירועים הבולטים של השנים האחרונות בהחלט מסקרנת אותנו עד מאוד. 

השף דודו אלמקייס במתחם האירועים גבריאל תרבות אירוח (צילום: גבריאל)
השף דודו אלמקייס במתחם האירועים גבריאל תרבות אירוח (צילום: גבריאל)

כולם זוכרים את רשימות ההמתנה הארוכות למסעדתו המיתולוגית של אלמקייס ושותפו יוסי שטרית. לכן כניסתו אל אחד ממתחמי האירועים הבולטים של השנים האחרונות - גבריאל תרבות אירוח - בהחלט מסקרנת אותנו עד מאוד. 

ידוע שהמטבח של דודו אלמקייס נשען מאז מתמיד על המסורת והטעמים השורשיים, אבל בווריאציה מתוחכמת. ביחד עם יוסי שטרית הם פתחו את מסעדת "דוד ויוסף" המיתולגית, שמתבססת על המטבח הצפון אפריקאי. אחרי הקורונה הם יצאו לדרכים נפרדות, ועכשיו תמצאו את דוד מנצח על המטבח של אחד ממתחמי האירועים המצליחים בתקופה האחרונה.

השף דודו אלמקייס מביא קולינריה חדשה למתחם גבריאל תרבות אירוח (צילום: גבריאל)
השף דודו אלמקייס מביא קולינריה חדשה למתחם גבריאל תרבות אירוח (צילום: גבריאל)

אלמקייס מספר כי הוא מאמין באוכל פשוט, מדויק וכזה שעשוי היטב, ובמבט במנות שלו אפשר בהחלט להבין על מה הוא מדבר. "אני מבשל את האוכל שלי, שלנו - אוכל צפון אפריקאי-גלילי-ים תיכוני. המטבח שלי אמנם שואב השראה ממטבחים באיטליה, ספרד ודרום צרפת, אבל אני מביא אותם לבית שלי, למנעד הטעמים שעליו גדלתי: דגים נאים, תבשילים, גריל פחמים, והרבה נגיעות של חריף, שמן זית, סחוג, יוגורט וטחינה. אלו השורשים שלי, ההשראות שלי, הביוגרפיה הקולינרית שלי - וזה מה שאני אוהב ויודע לעשות הכי טוב", מוסר השף המצליח. 

בין המנות המצוינות שיוצאות תחת ידו של אלמקייס תוכלו למצוא: קרפצ’יו בקר סלקים בלסמי ואגוזים, קרודו איניטיאס סומק טבולה ופלפל חריף, טורטליני ארטישוק ירושלמי וכבד אווז ותמר הינדי ועוד. שימו לב:

קרפצ’יו בקר סלקים בלסמי ואגוזים (צילום: גבריאל)
קרפצ’יו בקר סלקים בלסמי ואגוזים (צילום: גבריאל)

קרודו איניטיאס סומק טבולה ופלפל חריף (צילום: גבריאל)
קרודו איניטיאס סומק טבולה ופלפל חריף (צילום: גבריאל)

טורטליני ארטישוק ירושלמי (צילום: גבריאל)
טורטליני ארטישוק ירושלמי (צילום: גבריאל)

כבד אווז, אפרסקים בברנדי ותמר הינדי (צילום: גבריאל)
כבד אווז, אפרסקים בברנדי ותמר הינדי (צילום: גבריאל)

זה לא סוד שבשנים האחרונות מתחמי אירועים מצרפים אליהם שפים סלבריטאים, וצירופו של דוד אלמקייס אל "גבריאל תרבות אירוח" בהחלט ממצבת את האולם המצליח כשחקן מרכזי בסצנת האירועים. 

 השף דודו אלמקייס מביא קולינריה חדשה למתחם גבריאל תרבות אירוח (צילום: גבריאל)
 השף דודו אלמקייס מביא קולינריה חדשה למתחם גבריאל תרבות אירוח (צילום: גבריאל)

השף דודו אלמקייס מביא קולינריה חדשה למתחם גבריאל תרבות אירוח (צילום: גבריאל)
השף דודו אלמקייס מביא קולינריה חדשה למתחם גבריאל תרבות אירוח (צילום: גבריאל)

השף דודו אלמקייס מביא קולינריה חדשה למתחם גבריאל תרבות אירוח (צילום: גבריאל)
השף דודו אלמקייס מביא קולינריה חדשה למתחם גבריאל תרבות אירוח (צילום: גבריאל)

השף דודו אלמקייס מביא קולינריה חדשה למתחם גבריאל תרבות אירוח (צילום: גבריאל)
השף דודו אלמקייס מביא קולינריה חדשה למתחם גבריאל תרבות אירוח (צילום: גבריאל)

השף דודו אלמקייס מביא קולינריה חדשה למתחם גבריאל תרבות אירוח (צילום: גבריאל)
השף דודו אלמקייס מביא קולינריה חדשה למתחם גבריאל תרבות אירוח (צילום: גבריאל)

השף דודו אלמקייס מביא קולינריה חדשה למתחם גבריאל תרבות אירוח (צילום: גבריאל)
השף דודו אלמקייס מביא קולינריה חדשה למתחם גבריאל תרבות אירוח (צילום: גבריאל)



X
מעוניינים בפרטים נוספים?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

השתתפו בכתבה