זוכרים את העוגה ההיא שפשוט עמדה בצד, נראתה כמו קצפת מפלסטיק ונחתכה רק בשביל התמונה? ובכן, היא עשתה מתיחת פנים. יותר נכון, ניתוח קוסמטי מלא. היום, עוגת החתונה היא לא סתם קינוח היא החלק האמנותי, רגע שיא, ולעיתים גם מופע לייב שמייצר את השואו האמיתי ברחבה וסטוריז בלי סוף.
החתונה של נועה קירל ודניאל פרץ, צילום: sky productions
חתן, כלה... וקרם פטיסייר על הבמה
אחד הטרנדים הכי חמים כרגע הוא עוגת חתונה שמרכיבים בלייב ברחבת הריקודים. הקונדיטורית מגיעה עם שכבות מוכנות מראש, קרמים צבעוניים או לבנים, קישוטים, פירות טריים ויחד עם החתן והכלה מרכיבים עוגת שכבות ענקית וכל זה קורה מול הקהל. הקהל בשיא שלו מחכה כבר לקינוח, הזוג מצטרף למריחה האחרונה, וכולם כבר עם הכף לטעימה, בדיוק בזמן המתאים.
צילום: People Photography
צילום: People Photography
לא רק לבן וניל - עוגות בטעמים מפתיעים
במקום העוגה הוונילית הסטנדרטית, זוגות היום בוחרים בטעמים ומרקמים טרנדים במיוחד: עוגת פיסטוק ולימון, שכבות בצק עלים עם קרמים מיוחדים ופירות יער אפילו ושילובים שיוצרים טעמים מטורפים. הטרנד הכי נחשק היום הוא איך לא... השוקולד דובאי. בחתונה הראשונה של נועה קירל הוכנסה עוגת ענק בדמות שוקלד דובאי שהוכנה קוביה קוביה בידי הקונדיטורית עדי ברק מ- ab_cake שמלאה בקרם פיסטוק וקדאיף שהדהימה את האורחים.
רעיון עם נראות- העוגה כפריט עיצוב
מעבר לטעם העוגה היא חלק מהעיצוב הכללי של החתונה. היא מתכתבת עם הצבעים, הפרחים, המיתוג, ולעיתים גם עם לבוש החתן והכלה (כן, ראינו עוגה עם הדפס שמזכיר את שמלת הכלה!).והכי חשוב היא הולכת איתנו כל הדרך להיילייט של החתונה עם תמונות אינסטגרם מושלמות. ואיך אפשר שלא לקחת להשראה את העוגה המושלמת והענקית! שגנבה את ההצגה בחתונה השניה של נועה קירל שעוצבה בידי אמנית העוגות עדי ברק מ- ab_cake.