סיבה למסיבה:7 שנים למתחם אירועים טרויה

לאחר שבע שנות פעילות עמוסת חתונות ושמחות, מתחם האירועים טרויה הרים חגיגה יוקרתית וגייס את מיטב המעצבים עבור תצוגת אופנה לכלות נוטפת סטייל

מתחם האירועים טרויה בצומת בני דרום, חגג שבע שנות פעילות עמוסות בחתונות ואירועים והרים ערב מושקע ויוקרתי בשיתוף פעולה עם המעצבים המובילים: עמנואל, ענבל דרור ועידן כהן, שהציגו את קולקציות שמלות הכלה שלהם לשנת 2016. קבלו את החידושים שמחכים לנו בשנת 2016 והסודות ליצירת חתונה מושלמת. 

(צילום: יובל רווח, עריכה, אמיר קוטיגרו)

הרכב מנצח לא מחליפים

לאחר שבע שנות פעילות מגוונת ועמוסת שמחות, מסביר מנכ"ל טרויה, אבי בן חמו מהו הסוד להצלחה, "אנחנו רצים ביחד כל הצוות כבר שבע שנים, לא מתחלפים. אומרים הרכב מנצח בכדורגל לא מחליפים? כנראה שגם באירועים זה ככה, מנסים לעשות שמח לאנשים, זה חלק מהעבודה שלנו".

סיבה למסיבה:7 שנים למתחם אירועים טרויה 1
אופנה עילית: עמנואל מציגים קולקציית 2016 על המסלול (צילום: אינסגטרם עידו איז'ק)

כמו במועדונים של איביזה: מערכת תאורה מתקדמת

לדבריו, קיימים מספר קריטריונים שהופכים חתונה לאירוע מושלם, "אוכל טוב, שירות טוב, יחס אישי ומקצוענות בנושא של תכנון והפקה של האירוע". בן חמו מדגיש כי היום, אורחים שמגיעים לחתונה מחפשים את החוויה הקולינרית, "סועדים מחפשים את הכיוון של מסעדת גורמה וזה הייחוד של הטרויה". 

סיבה למסיבה:7 שנים למתחם אירועים טרויה 2
כמו במועדונים באיביזה: מערכת תאורה מתקדמת (צילום: יחצ, טרויה)

על הייחודיות במתחם האירועים, מסביר בן חמו כי השילוב הייחודי של האלמנטים העיצובים במתחם הופכים את הערב לחוויה כוללת וחד פעמית. "לטרויה יש גן, מבנה מעץ, מזרקות, דגים, תאורה מאוד חכמה באולמות, דבר שרואים רק במועדונים של איביזה".

חגית טעמים: יווני, אסייתי, ים תיכוני

על תחום הקולינריה של מתחם האירועים טרויה, אמון השף הראשי מקס פרננד, ולשאלה מהי הדרך להמציא ולחדש אחרי תקופה כל כך ארוכה?, פרננד משיב, "אני משתדל לעבוד תמיד בליין של כל שלושה חודשים לשנות את התפריט ואני לא מפחד מזה, ההיפך זה אתגר בשבילי. אני מאוד אוהב להרשים את הלקוחות, גם הלקוחות שחוזרים תמיד אומרים לי: 'מקס, עוד לא טעמנו כזה אוכל, וזה מה שנותן לי את הסיפוק".  

סיבה למסיבה:7 שנים למתחם אירועים טרויה 3
מסעדת גורמה זה כאן: הגרסה הקולינרית של הטרויה (צילום: יחצ, טרויה)
  
פרננד מתכנן להביא את הטעמים החורפיים לשולחן בחורף הקרוב ומספר על החידושים המגוונים שבתפריט, "תבשילים חמים, מרק קרם בטטה, מרק אפונענע כל מיני דואטים מדליקים, שילוב של טעמים אסייתים, קצת ים תיכוני, יווני".  

סיבה למסיבה:7 שנים למתחם אירועים טרויה 4
כל שלושה חודשים מרענן את התפריט, פרננד (צילום: יחצ, טרויה)

לשאלה מה המנה הכי מבוקשת בתפריט משיב פרננד, "שיפוד זאוס, שיפוד עם נתח של אנטריקוט עם פילה בקר. זה שילוב מאוד מעניין ביחד, מנה מאוד קלילה למנה עיקרית, ככה גם אנשים כבר במנה העיקרית מאוד שבעים ומבחינתם הדבר הזה נותן להם את הפיניש המושלם לערב". 

מה תאחלו למתחם האירועים טרויה שחוגג שבע שנים? שתפו אותנו פה בתגובות או בעמוד הפייסבוק של וואלה! מזל טוב