כאשר אתם מתכננים אירוע מסוים, מגיע הרגע בו אתם צריכים לבחור את אחד הדברים החשובים ביותר באירוע- האוכל!
אין מה לעשות ישראלים כמו ישראלים מודדים כמעט כל דבר לפי האוכל. האם היה אוכל בשפע, האם היה טעים והאם הוא היה מגוון הם רק חלק מהקריטריונים אותם בודקים האורחים שלכם כאשר הם מגיעים לאירוע. על כן צריך לבחור תפריט חכם ונכון של
קייטרינג לאירועים שיכניס את כל הקריטריונים בחשבון וישאיר את כולם שבעים, מרוצים וטובי לב.
הכל נמדד לפי האוכל (צילום: shutterstock)
תפריט
קייטרינג לאירועים מושפע באופן ישיר ממחיר המנה. ככל שמחיר המנה יהיה יותר יקר כך התפריט יהיה יותר עשיר ומגוון.
מסתפקים בבסיס
אם אתם לא מעוניינים להשקיע את כל כספי החתונה שלכם במנה נסו לצמצם כמה שאפשר בתפריט וספקו רק את הדברים הבסיסיים כמו מנות פתיחה, מנה ראשונה, מנה עיקרית, תוספות וקינוחים. זה אולי נשמע צנוע אך אם תלכו לכל מסעדה בארץ תגלו שזוהי ארוחה מכובדת לגמרי וזהו תפריט שאינו מבייש את האורחים כלל.
שדרוג קל
אם בכל זאת החלטתם שאתם רוצים טיפה מעל המוכר והידוע כדי לעשות משהו מיוחד רק לכם. תוכלו לשדרג חלק מהמנות ולשלב חלקים מהמנה העיקרית כבר במנות הפתיחה. מנות הפתיחה לדעת רבים זה מה שקונה את האנשים והכי שווה להשקיע בהם. מנות פתיחה מיוחדות כמו סושי, קבבונים, שיפודי פרגיות, מיני המבורגרים, טורטיות הם רק חלק מהאפשרויות שניתן לשים בתור מנות פתיחה. המון אנשים בוחרים באפשרות הזו מכיוון שאין צורך להוסיף הרבה כסף למנה אך זה עדיין יותר מכובד מתפריט רגיל.
שדרוג מצוין למנות הפתיחה (צילום:shutterstock)
להתפרע
מי שבכלל רוצה לעוף על עצמו יכול לשדרג את כל המנות בתפריט. מלבד מנות הפתיחה שהוזכרו למעלה, הוא יוכל לשדרג את שאר המנות. את המנה העיקרית לעשות עם בשר איכותי (פילה, כבש ועוד), את הקינוחים ניתן לשדרג עם המון קינוחים יצירתיים ומיוחדים. אפשר לבחור מנות יצירתיות ומיוחדות ששארו בזיכרון של האורחים לעוד הרבה זמן. אבל זכרו שלכל דבר יש מחיר וזה אומר להוסיף עוד לא מעט כסף לכל מנה.