ההנחות התקפות כלפי חתונות השתנו לאורך השנים. היו תקופות בהן אנשים פסחו על קבלת הפנים והגיעו ישירות לחופה, כדי להתקרב כמה שיותר ל
מנות העיקריות מבלי להתעייף. מאוחר יותר, קבלת הפנים הפכה לחלק החשוב של הערב, להופעת החימום של משהו הרבה פחות אטרקטיבי. בהתאם, נכנסו לתמונה
מנות ראשונות מעוררות תיאבון, שהיום לא מתקיימת חתונה בלעדיהן.
לא משנה באיזה צד אתם - של הראשונות או העיקריות - לעולם לא תוותרו על הקינוח. רוצים כבר ללכת הביתה? תמיד יהיה מישהו שיבקש מכם לחכות למנות האחרונות. אבל גם הקינוחים, שהם חביבי הקהל, זכו לתקופות טובות ופחות טובות. חתונות ישראליות, בשל כשרותן, לא יכולות להגיש לאורחים קינוחים חלביים, וכך יצאה להם תדמית של סתם 'פרווה'. עד שנכנסו לאופנה הפטיפורים ויצרו תענוג גדול בכמות קטנה.
בני זמנם של הפטיפורים הם המנות הליליות. בסביבות חצות, יוצא אל הרחבה מלצר מבואס ומתחיל לחמם את הגריל. פתאום ריח הבשר משתלט, אדי טיגון של צ'יפס ממלאים את האוויר והבטן חוזרת לקרקר. שעת החזרה הביתה מהחתונה התאחרה, והכל בציפייה למנה הבאה.
עכשיו, בחרו את המנה המועדפת עליכם