אחד מהקינוחים הנפוצים ביותר שיש הוא כמובן סופלה השוקולד. קשה כיום
למצוא גני אירועים ומסעדות אשר לא מחזיקות בתפריט הקינוחים שלהם את מנת הסופלה ביחד עם כדור גלידה וניל בצד. זהו קינוח מנצח שקל להכין, ובא טוב כמעט בכל מצב.
הקינוח המושלם (צילום: אולמי ויטראז')
אם גם לכם בא לדעת כיצד להכין סופלה שוקולד, תוכלו למצוא כאן מתכון מנצח לסופלה שוקולד שאף פעם לא מאכזב שניתן באדיבות
אולמי ויטראז':
מצרכים:
לכמות של 12-14 יח'
200 ג"ר שוקולד מריר
200 ג"ר חמאה או מחמאה
240 ג"ר אבקת סוכר
4 ביצים שלמות
2 חלמונים
90 ג"ר קמח
אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד מריר וחמאה ביחד , מוסיפים את אבקת הסוכר וממשיכים לערבב היטב (בשלב זה העיסה ניראה כמו בוץ) וזה בסדר .
מבליעים את הביצים אחת אחת ואז את הקמח , מזלפים לקוקוטים משומנים בלבד .
אופים בתנור שחומם מראש 190 מעלות כ- 12 דקות בלבד .
עכשיו נשאר לכם רק להגיש את זה לצד כדור גלידה וניל ולהתענג על כל ביס.
בתאבון ! ! !