מכינים את העמוד
מכינים את העמוד.. הפעולה עשויה להימשך כמה שניות

איך לבחור שירותי קייטרינג

הגיע הזמן לבחור שירותי קייטרינג לחתונה אבל מאיפה מתחילים? איך יודעים איזה תפריט לבחור לחתונה, ואיזו צורת הגשה? וכמה זה יעלה? קייטרינג סיון עם מספר עצות פרקטיות שיעשו לכם סדר בבלאגן

מצאתם אולם, אולי מקום בטבע, יש צלם, מוזיקה ובל נשכח את שמלת הכלה. עכשיו הגיע הזמן לבחור את הקייטרינג, שמגיע היום במגוון אפשרויות.

איך לבחור שירותי קייטרינג 1
קייטרינג ברמה גבוהה יספק לאורחים חוויה יוצאת דופן (צילום: קייטרינג סיון)

כאשר זוג מתחתן, ההוצאה המשמעותית ביותר עבורו היא עלות המנה  ולא בכדי. כידוע אדם צועד על קיבתו, והשאלה הראשונה שנשאלת למחרת החתונה  היא : "איך היה האוכל"? 
אירועים נזכרים לטובה אם האוכל היה מוצלח, מה שהביא חברות קייטרינג רבות למקסם את יכולותיהן ולספק לאורחים חוויה קולינרית יוצאת דופן עם אוכל טעים, מקורי ומיוחד במגוון סגנונות הגשה. 
אז איך יודעים איך לבחור שירותי קייטרינג? איזה סגנון תפריט לבחור, איזו צורת הגשה והכי חשוב- כמה עולה קייטרינג לחתונה? קייטרינג סיון עם מספר עצות שיעשו לכם סדר בדברים:

תפריט עממי או גורמה
דילמה לא קטנה היא באיזה סוג של תפריט כדאי לבחור. האם ללכת על תפריט גורמה השואף להגיש אוכל ברמת מסעדת שף עם מאכלים כמו: עוף בטמפורה ברוטב שזיפים, סינטה עם טפנד וזיתים על קלי ועוד. 
או לחילופין ללכת על האוכל העממי שתמיד אוהבים על אף היותו פשוט, עם מנות כמו: עוף ממולא מתובל, סטייק פרגית, חומוס עם טחינה ומבחר סלטים.
מובן שתפריט הגורמה עשוי לעלות יותר כסף אך לא בטוח שזה יתאים לכל חתונה ולכן כדאי להבין אילו אורחים יהיו לכם בחתונה ולנסות להתאים תפריט אל אופי האורחים. בנוסף, תמיד אפשר לנסות ולשלב בין השניים.

צורות הגשה נפוצות
ישנן מספר צורות הגשה נפוצות:
UP SERVICE: המלצר מגיע בסמוך לסועדים עם מנות מגוונות, מגיש לכל סועד ישירות מהמגש לפי בחירת הסועד.
הגשה אמריקאית: צלחת שעליה מונחת המנה העיקרית ותוספת אשר מסודר בשילוב צבעים מרהיבים ומעוררי תיאבון. 
בופה: מבחר מאכלים גדול ומגוון, הכל לעיני האורח שניגש,  נוטל לעצמו את הצלחת ובוחר מה להניח בתוכה כאוות נפשו וללא הגבלה.

איך לבחור שירותי קייטרינג 2
תפריט גורמה או עממי? (צילום: קייטרינג סיון)

איך יודעים במה לבחור?
כאשר מרבית האורחים צעירים, או צעירים ברוחם ההמלצה היא הגשת בופה. דבר אשר יכול להוזיל במעט גם את עלות המנה.
כאשר מרבית האורחים מבוגרים, ההמלצה לבחירה היא הגשה אמריקאית או UP SERVICE מכיוון שבופה קצת יקשה על האורחים להמתין בתור ויכול גם להיתפס גם כפחות מכובד.

כמה זה עולה לנו?
אירוע ממוצע של חתונה בישראל כולל בין 300 ל500 אורחים כאשר העלות הכוללת של החתונה נעה באזור 100,000 ₪-130,000 ₪ .  מתוך זה כ70 אחוז הולך על עלות המנה.
יש לזכור כי מחיר המנה עולה כאמור בתקופת הקיץ מכיוון שזוהי עונת החתונות וככל שהביקוש גדל, עלות המנה יותר גבוהה.  

*הכתבה באדיבות סיון שירותי קייטרינג לאירועים

X
מעוניינים בפרטים נוספים?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם