רוב אולמות האירועים מרגישים כפס יצור המוני, אף על פי כן,
אולמות אירועים יוקרתיים משקיעים בתבשילים ביתים חמים ומנחמים ממש כמו בבית של אימא.
באולמי חצר המלכה טוענים כי במהלך השנה מתחם אירועים חייב לרענן את המנות ולהתאים אותן לעונת השנה - תפריט מותאם לחורף הוא הכרחי היות ולא ניתן להגיש אותן מנות כמו בקיץ. אז איך בוחרים מנות מתאימות?
דגים בתיבול אוריינטלי, תפריט חצר המלכה (צילום: יח"צ)
מנות פתיחה
תוכלו להתחיל במנת פתיחה של מרק חם במעטפת בצק פריך, מרק חרירה או מרק כתום עשיר ובריא. בגזרת הסלטים בחרו בסלטים חמים כמו סלט ז'עלוק אשר מורכב מחציל קלוי וחם עם עריסה, שום וטרגון, ולצדו סלט מרענן, המורכב מירקות טריים בתוספת חתיכות טופו קרועות.
מנות ביניים
במנות הביניים מומלץ לבחור במטבח המרוקאי שאף פעם לא מאכזב. בשום אופן אל תוותרו על דג מוסר ברוטב חריימה חמצמץ או על מנת פסטייה אוריינטלית במילוי תערובת בשרים פיקנטית בטעם אותנטי ועשיר.
קינוח שוקולדי ומנחם, תפריט חצר המלכה (צילום: יח"צ)
מנות עיקריות
כבר הגענו למנות העיקריות. בגזרה זאת, אפשר ללכת על קונספט מיוחד בו מגישים בשפע אל מרכזי השולחן טאג'ינים מעוצבים, שהם מעין טאג'ין ביתי בתוספת מרק ירקות או קדירות עשירות בבישול ארוך.
קינוחים
ועכשיו למתוקים! לכל אירוע פרידה מתוקה בצורת קינוח חמים ומתוק שמשאיר טעם טוב בפה. בקינוחים בחרו במנות אישיות של פאי תפוחים מקורמל או כל קינוח שוקולדי ומושחת כמו הסופלה האלמותי, לצד משקה מחמם של חלב חם בעיטור שברי אגוזים וקינמון.
* הכתבה באדיבות אולם האירועים "חצר המלכה" - חוויה של שלמות - אולם אירועים | גן אירועים.