אחת מנקודות האור בכל מה שקשור בארגון החתונה הוא השלב שכל זוג מצפה לו בכליון עיינים- שלב הטעימות. אז יצאנו לברר יחד עם השף של גן האירועים
"אקו" איך תבחרו את התפריט המושלם לחתונה, ועל מה חשוב שתשימו דגש בערב הטעימות.
אל תצאו מפרופורציות (צילום: shutterstock)
מפגש חברתי
תבחרו בקפידה את ה"שותפים" שלכם לטעימות. זהו לא מפגש חברתי אלא ערב של הכנות לאירוע החשוב שלכם. חשוב שתצרפו את ההורים והמשפחה הקרובה לטעימות, אך שימו לב לא להזמין יותר מדי אנשים. לרוב מומלץ שתהיו עד שישה אנשים, זכרו ככל שמספר הדעות גדול יותר כך יהיה לכם קשה יותר לקבל החלטות. כמו כן רצוי שלא תצרפו ילדים, משום שהם משתעממים מאוד מהר.
לאכול לפני
הכי חשוב זה לא להגיע רעבים, משום כשאתם רעבים ממש כושר ההבחנה שלכם בטעמים יהיה מעורפל.
מטבח חיצוני
לפעמים המקום שבחרתם עובד עם חברת קייטרינג חיצונית ולכן חשוב שתשאלו האם המנות מוכנות במקום, או מגיעות מקייטרינג עמו פועל האולם.
לא לצאת מפרופורציות
התייחסו לטעימה בפרספקטיבה של אירוע ולא של ארוחה במסעדה - שרות, ארגון, יחס מצד אנשי המכירות ,פרזנטציה, שליטה בפרטים וכמובן טעם האוכל.
בחירת המנות
תזכרו שבטעימה אתם לא טועמים את כל התפריט והרעיון המרכזי של הפגישה היא בדיקת מיומנויות הבישול של שף האולם. זה טבעי ביותר אם מנה אחת או שתיים יהיו פחות לטעמכם, אך תמיד יהיו לה חלופות בתפריט הכללי.
אל תגיעו רעבים - גן אירועים אקו (צילום: יח"צ)
לשאול שאלות
אל תהססו לשאול שאלות לצוות
אולם האירועים וכמובן תקשיבו לתשובות שלהם. זכרו כי זוהי ההזדמנות שלכם לברר ולבדוק את מקסימום הפרטים.
העדפות פרטניות
תחשבו מה יאהבו האורחים שלכם באירוע- האם יש מנות בעלות מכנה משותף רחב שיגרמו ליותר אורחים ליהנות. נסו לברר על אלו מנות ממליץ שף האולם - ואילו 'טיפים' הוא יכול לתרום לכם לקראת האירוע.
אל תשכחו להגיע באווירה חיובית ובידיעה שהצלחת האירוע היא משותפת הן לכם כבעלי האירוע והן לאולם האירועים בו בחרתם לחגוג. אחרי הכול תזכרו שזוהי רק טעימה ולא האירוע עצמו ולכן קחו את החוויה בפרופורציה.