עולם החתונות דואג להמציא את עצמו כל פעם מחדש, כאשר בכל עונה טרנדים וסגנונות חדשים מובילים ותופסים את תשומת ליבם של הזוגות המאורסים. אם הסגנון הקולינרי שמשתלט על עולם החתונות הוא המטבח הפתוח,
במתחם אירועים נסיה הממוקם בצומת ראם החליטו לקחת את צורת ההגשה הטרנדית צעד אחד קדימה. עמדות קבלת פנים שמעוצבות עד לפרט האחרון עם שפים שמבשלים לעיני האורחים ומצלחתים להם את המנות במקום. קבלו את השילוב שיוצר את הצעקה האחרונה בעולם החתונות, מטבח פתוח חובק עולם, צפו במתכון להצלחה.
החוויה הקולינרית החדשה מציגה: יותר ממסעדת שף
עונת החתונות הנוכחית נפתחת עם הקונספט המוביל הלא הוא המטבח הפתוח, הסגנון שבו השפים מבשלים אל מול עיניהם של האורחים כאשר האורחים יכולים לראות בכל רגע נתון את השפים עובדים במטבח. במתחם האירועים נסיה החליטו לקחת את הסגנון האהוב על הזוגות המאורסים כמו גם על האורחים בחתונה ולהוסיף לו טוויסט מרענן - עמדות אוכל שמעוצבות בצורה מדויקת להפליא עם מנות שף בסגנון המטבח הפתוח.
השפים של המקום מבשלים באופן פרונטלי את המנות אל מול עיניהם של האורחים ומציגים שלל עמדות מארצות שונות בעולם כשלכולן סגנון אוכל מיוחד. עמדה איטלקית, עמדה יפנית, עמדה מרוקאית, עמדה ברזילאית ועמדה ישראלית, מה משותף לכולן? כולן מתאפיינות במגוון ניחוחות ומטעמים מיוחדים ומקבלות את פניהם של האורחים במתחם נסיה.
כמו באיטליה רק יותר טוב. עמדה איטלית במתחם האירועים נסיה (צילום: מקסים .ס.)
"השנה יש פה קבלת פנים חובקת עולם. כל מדינה קיבלה את האותנטיות שלה אם זה בעיצוב של העמדה, אם זה בכלים, אם זה במטעמים ובניחוחות ובתבלינים", מספר דותן עשור, מנכ"ל מתחם האירועים נסיה, על הסגנון החדש שעוטף את המקום. את קבלות הפנים המוכרות מחליפות עמדות מעוצבות כשכל אחת מהן מציעה מגוון רחב של טעמים מרחבי העולם. כמו שרק בנסיה יודעים, הם דאגו לכל הפרטים, החל מעיצוב העמדות בצורה המדויקת ביותר ועד לתבלינים, לכלים ואף לצילחות של המנה.
"שמנו דגש על כל פרט ופרט", מדגיש השף אוהד אלמקייס ומוסיף, "עמדה איטלקית מאבן איטלקית, פסטות, פנה, רביולי, ניוקי, נפוליטנה, פוקאצ'ות. כל מה שבעצם מסמל את הסממן האיטלקי הובא לעמדה הזאת. עמדה אסיאתית, יפן, אבן שחורה, רעפים, גג שנותן בעצם תחושה ואווירה לעמדה אסיתית, יפנית כמו שצריך", הוא מתמר את העמדות. " עמדה ישראלית (עם ק.ס) קבב, אנטריקוט, סינטה. (בעמדה של ק.ס) מרוקו הטעמים קצת יותר אוריינטליים, קצת יותר ביתיים, קצת יותר פיקנטיים, חריפים. עמדה ברזילאית, אסאדו, ספריפס, צלעות, קרה טלה, עופיונים, הכל זה בשרים שנעשים במקום".
מנות מעוררות תיאבון שפונות לקהל הישראלי (צילום: מקסים .ס.)
הסגנון שמלווה את קבלת הפנים ממשיך גם לתוך האולם, עמדת קוקטיילים מפנקת וקונדיטוריה עם מאפים מתוקים שנאפים אל מול עיניהם של האורחים, חוויה שמשלימה את חווית האירוח יוצאת הדופן של המקום. "החידושים שלנו לא מתבטאים רק האוכל, בכלים ובפרזנטציה. חשוב לנו כל האווירה, ההגברה, התאורה, המסכים, השילוב של העץ", מספר עשור. "זוגות שבאים עכשיו לבחור בנסיה, מיטב המוחות עובדים על מה שיהיה בעונת החתונות הבאה, תנו לנו להפתיע. אין עוד אולם כזה, אולם שדואג לאורח עד לפרט הכי קטן שיש", מבטיח עשור.
מה עומד לקרות בלייב קיטשן של גן האירועים נסיה? אנחנו לא יכולים לחכות (צילום: וואלה! מזל טוב)
מטבח פתוח בסגנון חובק עולם באולם האירועים נסיה (צילום: וואלה! מזל טוב)
אנחנו בגן האירועים נסיה למרות שזה לגמרי מרגיש כמו יפן (צילום: וואלה! מזל טוב)
מה יותר טוב מהקונספט של "מטבח פתוח" כבר בשלב קבלת הפנים? (צילום: וואלה! מזל טוב)
הקונספט של נסיה הוא בהחלט הצעקה האחרונה בעולם החתונות (צילום: וואלה! מזל טוב)
המנות המוגשות בעמדה האיטלקית (צילום: וואלה! מזל טוב)
ככה זה כשמשתמשים בחומרי הגלם הכי טריים (צילום: וואלה! מזל טוב)
טעם של איטליה (צילום: וואלה! מזל טוב)
המנות המוגשות במתחם האירועים נסיה (צילום: מקסים .ס.)
מגוון רחב של מנות מעוררות תיאבון (צילום: מקסים .ס.)
גם הקוקטליים לא מאכזבים בגן האירועים נסיה (צילום: וואלה! מזל טוב)
והקינוחים? בכלל גורמים ללסת שלנו להגיע לרצפה (צילום: וואלה! מזל טוב)
במילה אחת, שלמות (צילום: וואלה! מזל טוב)
באיזה צבע הקוקטייל שלכם? (צילום: וואלה! מזל טוב)
גן האירועים נסיה בהחלט מציב סטנדרטים חדשים בעולם החתונות (צילום: וואלה! מזל טוב)