אז מה חדש בתפריט? במקום לבחור בין עוף לדג? דג או מאפה? אפשר לקבל הכל מהכל וכמה פעמים שהאורחים שלכם ירצו!
טרויה משנה את פניה ועובדת בקונספט של מטבח שף פתוח בניצוחו של השף המוערך מקס פרננד – וכשאנחנו אומרים "פתוח" הכוונה למנות שמוגשות לאורחים שלכם כמה שהם רוצים לאורך כל הערב, בלי צורך לבחור, לחכות ואז לבקש עוד. או בקיצור הכל מוכן הכל יוצא, לא מחכים כולם שמחים!
מה מחכה לכם? כולם יודעים שהראשונות הן הכי טעימות לכן תקבלו מגוון רחב של 12 מנות ראשונות המוגשות למרכז שולחן מגוונות, צבעוניות ומעוררות תאבון. כמובן שאיך ששמענו על החידוש יצאנו לטעום, כי למה לא?
איך אתם אוהבים את הפוקאצ'ה שלכם?
קבלו פוקאצה שלא תשאיר לכם מקום לדמיון. עם פולנטה, אסאדו מפורק , בצל סויה טריאקי וסלט עלים.
זה לא אירוע בלי מאפה ממולא בשר, אבל בהחלט הגיע הזמן לשדרוג המנה הקלאסית. מנה חדשה ומפתיעה המשלבת מזרח תיכון וטעמים אסייתים - בקלאווה עגל עם מיקס פטריות ורוטב יאקוזה יפני
בקלאווה המשלבת את כל העולמות
אין כמו קרפצ'יו טוב
3 סוגי קרפ'ציו שונים ומעוררי תאבון לכולם: טבעוניים, צמחוניים, וקרניבורים.
המפתיע - קרפצ'יו חציל עם זרעי עגבניה פלפל כתוש, קרם טחינה ונגיעות של עמבה
פשוט וואו - קרפצ'יו סלק עם טריאקי רוטב יאקוזה קאשיו גרוס וקונפי שום
הקלאסי - קרפצ'יו פילה בקר, קונפי שום, מלח אטלנטי, בלסמי מצומצם וצ'ילי אדום חריף
מה עם הסלטים?
כמו שבטח כבר הבנתם בטרויה לא תקבלו עוד סלט בנאלי עם כמה ירקות חתוכים ושמן זית. בתפריט החדש של המקום חשבו על הכל וגם בסלטים הושקעה מחשבה רבה ויצריתיות. הנה טעימה מחלק מהסלטים שיחכו לכם
סלט בטטה קוביות בטטה מטוגנות עם פטריות חמוציות בצל ירוק בסילאן ולימון
סלט בטטה כמו שבטטה צריכה להיות מוגשת
סלט גזרים צבעוני עם פטריות יער צלויות וצימיצורי
סשימי סלמון עם טחינה גולמית לימון קונפי שום מלח אטלנטי בצל ירוק וקוביות אננס לצד סלט ירוק מרענן
סשימי סלמון שיעורר לכם את כל בלוטות הטעם
המפתיעות במיוחד
מנה שבהתחלה גרמה לנו לרגע להשתהות אבל אחרי ביס אחד הבנו שזאת הולכת להיות אחת המנות המוצלחות בכל אירוע, מנה קלאסית ומאוד מוכרת בשילוב מפתיע ויצירתי במיוחד - פטה כבד עם מקרון כבד פקאן גרוס פירות יער ושלג טחינה
שילוב טעמים ומרקמים שלא תראו באף מקום אחר
ואם המנה הקודמת לא הספיקה לכם קבלו את המנה הזאת - צנצנות אישיות של פולנטה תירס נימוחה ומעל קוביות אסאדו, מיקס טריות ובצל ירוק בטעמים של סויה ודבש
מנות הבשר
אי אפשר לסיים בלי מנות הבשר המנצחות
פילה בקר שמוגש עם אספרגוס, פירה כמהין ויין אדום. הכי קלאסי כמו במסעדת
סטייק פרגית, תפוח אדמה מדורה, עגבניה צלויה סלט בצל עם סומק וסלק צלוי.
פילה סלמון בעשבי תיבול, עם בורגול
וכמובן שאת הטוב ביותר שמרנו לסוף - שורט ריבס בציפוי שומשום לבן ושומשום שחור עם עשבי תיבול. לצד פולנטה תירס, קרם פופקורן וסלט גזרים צבעוני ורענן
שורט ריבס שאתם פשוט חייבם לעצמכם
קרדיט לכל התמונות: עידן כנפי (האלוף)
יאללה עונת האירועים בפתח שימו עליכם בגד יפה ולכו לשמח חתן וכלה או שתשמחו את האורחים שלכם עם המנות האלה. לפרטים נוספים צרו קשרעם טרויה 072-2160279