איך הכל התחיל
נועה שלום ועמית שוורץ הכירו בערב ראש השנה, רגע אחרי שהעולם נכנס לסגר השני של הקורונה. זה התחיל בהודעה באינסטגרם, המשיך בהבנה שהם חולקים ים של חברים משותפים, ומשם כבר היה ברור שזה עניין של זמן עד שהחיבור יהפוך לרציני. מאז ועד היום הם הספיקו לעבור מסע משותף: מגורים משותפים, לימודים באותה מכללה, טיול אחרי צבא, מילואים בלתי נגמרים של עמית, וכמובן אינסוף חוויות. אבל מעל הכל, הם הפכו לחברים הכי טובים אחד של השנייה.
ההצעה המרגשת במיאמי
חמש שנים אחרי, עמית החליט שזה הזמן לשלוף טבעת ובחר לעשות את זה הכי בסטייל. במהלך טיול של שלושה שבועות בארצות הברית, הם הגיעו למיאמי. רמזים קטנים החלו לצוץ כמו קריצות חשודות בקבלה של המלון ושמפניה שצצה בחדר. בערב, רגע לפני ארוחת הערב, עמית הציע לרדת לראות את השקיעה על החוף. שם, עם צלמת שהוזמנה במיוחד עבור ההצעה, וים של התרגשות, נועה אמרה “כן”. וזה לא במקרה: מיאמי הייתה סגירת מעגל כי שם בדיוק טיילו גם אחרי הצבא.
מהמאט גאלה לאהבה ממבט ראשון- השמלות של נועה
כבר מההתחלה נועה ידעה איך היא רוצה להיראות ביום החתונה שלה. הקו שהנחה אותה היה לוק צמוד נקי, חלק וקלאסי. השראה שראתה מהדוגמנית ג’יג’י חדיד במאט גאלה הובילה אותה לשמלה ראשונה צמודה, חלקה וקלאסית עם טאצ’ אופנתי ומיוחד. היא הגיעה לסטודיו של דניאלה חג’ג’, שיחד עם הצוות שלה הפכה את החזון למציאות. "אפילו שבוע לפני החתונה החליפו לי את כל הבד כדי שהשמלה תשב מושלם," נזכרת נועה, "זה היה תהליך מלא דמיון, יצרתיות וחששות שנלוו אליו, אבל יצא אפילו יותר טוב ממה שדמיינתי."
השמלה השנייה, לעומת זאת, הייתה אהבה ממבט ראשון: היא ואמא שלה ראו אותה על הקולב, מדדו וזה היה בול. בלי התלבטות. שמלת סטרפלס צמודה מתחה מיוחדת מעוטרת בפרחים חצי שקפקפה והתאימה בדיוק לחלק השני של החתונה.
הבחירה בגבריאל- "זה היה ברור מהרגע הראשון"
עוד לפני שעמית הציע נישואין, השניים נכחו בחתונה של חברים קרובים במתחם האירועים
גבריאל. "עמית הסתכל עליי ואמר: כאן נתחתן," נועה מספרת. וכך היה. המתחם המרהיב כלל שלושה מתחמים שונים, והצוות של גבריאל ליווה אותם בכל פרט קטן, גם כשעמית היה במילואים.
על העיצוב היה אחרי מעצב הבית של גבריאל- דודו גבאי, שיחד עם מפיקת האירוע דורין שמעון הצליחו לקלוע בדיוק לוויז’ן של נועה: חמים, קיצי, מלא אווירה עם נרות, מנורות וכלים דקורטיביים. "נפגשנו עם דודו פעמיים והוא היה מדהים, קשוב, סבלני, ידע להכווין ולעזור לי, להציע רעיונות שיתאימו לוויזן שלי - רציתי עיצוב שירגיש חמים אבל גם קיצי, עם אלמנטים נמוכים כמו כדים, ואזות, מנורות ונרות נמוכים, בחרנו יחד עם דודו עם הגוונים לאירוע ולא היה צורך להסביר יותר מידי כי הוא ישר הבין אותנו. הוא היה סבלני ממש, נתן תמיד מענה וקשוב." והאוכל? "האורחים לא הפסיקו לדבר על הסטייק," היא צוחקת. "היה לנו חשוב שהכל יהיה ברמה הכי גבוהה ובגבריאל קיבלנו הכל: אוכל, עיצוב ושירות מושלם."
הטיפ של נועה לכלות העתידיות
"אל תתפשרו על הספקים שלכם. תבחרו אנשים שיש חיבור איתם – זה מה שעושה את ההבדל. וביום החתונה? פשוט תשחררו, תהיו נוכחות ותהנו. זה עובר ברגע."