שנייה לפני השקיעה
רועי בוארון ודנה טרזי הכירו בדרך הכי קלאסית שיש - על החוף. "הכרנו בים, הוא התחיל איתי ממש שניה לפני שעזב את החוף", מספרים השניים, ומכאן הכול כבר זרם. חמש שנים של זוגיות חיזקו את הידיעה שההצעה חייבת להיות מיוחדת, ועדיף רחוק מהבית. רועי משתף: "אנחנו 5 שנים ביחד וכמובן שהיה מחייב הצעה בחו"ל, אז זה היה בתאילנד, זה היה החלום שלה והכי מתבקש על חוף הים - נקי כמו שהכרנו".
למרות שדנה הרגישה שזה מתקרב, רועי דאג להפתעה שלא משאירה מקום לספק. "כמובן שהיה קשה מאוד להסתיר והיא ידעה שזה הולך להגיע אבל מה שהיא לא ידעה זה שסגרתי לה את הכל לפני ההצעה .." וכשאנחנו אומרים הכול - אנחנו מתכוונים להכול. רועי הוא מנהל מכירות במתחם האירועים
גבריאל והיתה לו יכולת לשריין איזה תאריך שרק ירצה: "היא קיבלה הצעה פלוס תאריך סגור", הוא מוסיף, ולא עוצר שם. "ואם כבר סגרנו תאריך, אז איך לא גם ספקים? הם נסגרו לפני ההצעה - ממש כולם". מצלמים, DJ, שיער ואיפור - הכול כבר חיכה לה, בעזרת לא מעט חברות ומכרים מהתחום.
שלוש שמלות, אפס התלבטויות
כשזה מגיע לשמלות, לדנה היה יתרון ברור. "השמלות נבחרו בסטודיו של
שלומית אזרד, שבמקרה אני עובדת פה כבר שנתיים אז לא היתה לי בכלל התלבטות". הבחירה הייתה טבעית, בטוחה ובעיקר רגועה. "בחרתי שלוש שמלות מדהימות", היא מספרת, ומוסיפה שדווקא ההיכרות העמוקה עם התחום ובעיקר עם המעצבת אפשרה לה לשחרר שליטה. "ידעתי שאני בכלל לא הולכת להתערב ונותנת לשלומית יד חופשית". שלוש שמלות בעיצוב אישי, קלאסי ומדויק, שנוצרו מתוך היכרות אמיתית, "הלכנו על שלושה דגמים בעיצוב אישי והכי קלאסיים שיש".
חתונה אחת, שני מתחמים, אינסוף אווירה
מתחם האירועים שנבחר היה ללא כל ספק מתחם האירועים
גבריאל - מקום עבודתו של רועי, והחזון היה ברור: חופה תחת כיפת השמיים. "החלום היה להתחתן תחת כיפת השמיים אז שילבנו בין המתחמים השונים בגבריאל". קבלת הפנים והחופה נערכו במתחם ההאנגר, והישיבה והריקודים עברו לבוסתן - גן פתוח עם אווירה ירוקה. "בקבלת פנים האורחים הגיעו לאווירה של טוסקנה עם מדשאות ועצים מסביב", וברגע המעבר פנימה, היה חשוב לשמור על חמימות וקרבה.
יחד עם המעצב דודו גבאי וסיוון שאחראית על הסקיצה, וגם עם לא מעט ניסיון של רועי מהתחום, נבנה קונספט מדויק. "בנינו סקיצה שמתאימה למידותינו והכל היה בצבעי פסטל ובז׳ עם שילוב של פרגולות עטופות בוילונות מותאמים". אחד הטיפים הכי חשובים שלהם נולד ממש מהשטח: "שעמדת הדיג׳יי והבר יהיו כמה שיותר קרובים זה מול זה”. ובקטע לא מתוכנן בכלל - העיצוב התחבר בדיוק לחג סוכות. “יצא שהעיצוב התחבר לסוכות שהגיע יום למחרת".
דודו גבאי דאג שהכול ייראה כמו בחלום, כולל קערות האש. "הקערות האש - הראינו לו בפגישה הראשונה והוא קיים וביצע", עד כדי כך ש"היה צריך להזמין בהקמות עוד עשרה שקים של אבנים כי דודו לא התפשר על הגודל".
אוכל, אנשים והבחירה לסמוך
את התפריט בנו יחד עם השף דוד אלמקייאס, בלי קיצורי דרך. "וכמובן שהוא דאג שהכל יהיה ברמה הכי גבוה ללא פשרות!" גם לבעלי המקום, גבי ויוסי עזרא, יש מקום של כבוד. "אפשרו להכל לקרות ובלעדיהם זה פשוט לא היה אותו דבר. השירות של גבריאל היה מצויין כמובן שדאגו שיהיה הכי טוב שיש".
כדי לאפשר לכל הצוות ליהנות כאורחים, נבחר לידור ג׳ורג׳ להוביל את ההפקה בערב עצמו - החלטה שהתבררה כמדויקת. והטיפ הכי חשוב שלהם לזוגות שבדרך? פשוט וברור: "הטיפ הכי טוב שיש לנו לתת זה שתסמכו על הספקים שלכם!”, כי בסוף, "הם יודעים בדיוק מה הם עושים וחיים את זה יום יום".