במתחם האירועים
גבריאל התקיימה חתונה שאי אפשר להישאר אדישים אליה, זה לא עוד אירוע, זה מגה - חוויה! האירוע בעיצובו של
דודו גבאי ובהפקתו של
אילן אשר.בין כל ההתרגשות, הצלחנו לתפוס לרגע את גבי עזרא, שסיפר לנו על הערב המיוחד: "אנחנו עושים כל יום אירועים, כשזה נוגע אליך זה משהו אחר, והפקנו פה מגה אירוע. היה חשוב לי קודם כל שהכלה תהיה מאושרת, ברגע שעשיתי את זה -ניצחתי. השמיים הם הגבול." צפו בכתבה:
הערב מתחיל בקבלת הפנים שמתקיימת במתחם הבוסתן, שבו האורחים יכנסו לעולם אחר באווירה איטלקית. כבר בכניסה ייחכו לאורחים עמדות מושקעות ומפנקות, ואי אפשר שלא להתפעל מהחופה המרשימה משקיפה מקבלת הפנים.
לאחר החופה, האורחים עוברים אל מתחם ההאנגר, שם הם ייהנו מארוחת ערב עם מגוון רחב של מנות ותפריט שנבנה במיוחד לאירוע. כל פרט, מהתאורה ועד הצלחות מדויק ומוקפד בדיוק כמו שהכלה ביקשה. ביקשנו משירז הכלה הנרגשת ממנה לבחור בדיטייל הכי שווה של החתונה: "זה קשה! אני אבחר שתיים - את החופה ואת האולם של האוכל." בין האורחים פגשנו את עמוס לוזון: "זה אירוע ברמה מאד מאד גבוהה, אוכל ברמה של מסעדת שף." ועינב בובליל: "כאילו אנחנו בחו"ל, מושלם ברמות, מפיל לסתות."
לאחר ארוחת הערב והמנות העיקריות, האורחים יעברו אל המתחם השלישי - מתחם השולחן, שהוקדש במיוחד להופעות של אושר כהן ועמר אדם ומסיבה שתמשך עד הבוקר. ואם חשבתם שזה הסוף, אז לא, מחר בבקר כשהשמש תעלה, כל האורחים ימשיכו אל האפטר, עם מסיבת בריכה בלתי נשכחת, כי למה לסיים אירוע כל כך מושקע בלילה, אם אפשר למתוח אותו לבוקר למחרת?