הצטרפנו ליום חורפי במיוחד במתחם האירועים ה
באסיקו כדי לגלות איך עושים חתונת חורף הכי נכון שיש. כבר בכניסה הבנו שמדובר בחוויה אחרת: קירוי חורף שמכסה את כל הגן באופן מוחלט, מונע מטיפה אחת ליפול - ועדיין שומר על תחושת מרחב גבוהה ומאווררת. בתוך קבלת הפנים האורחים מטיילים בכיף, כאילו לא יורד בחוץ גשם זלעפות. טעמנו מהתפריט החורפי של המקום - עמדת מעשנה חמה, בשר אסאדו שמוכן במקום ומוגש בלחם פרנה טרי. זה ביס שמחמם את הגוף ומרים את האווירה. לצידו, קוקטייל רום אפרול עם תפוזים ששיקשקו לנו מול העיניים, קוקטייל שמביא רגע קטן של תאילנד באמצע דצמבר.
צפו בכתבה:
צילום וידאו: אקפלה | וואלה מזל טוב
ואז מגיעים האנשים שמאחורי הקסם: אלי שבו, מנהל האירועים, מספר: "כמו שאתם רואים, הבאסיקו - עיצבנו אותו והכנו אותו לחורף שהלקוח יהיה עם אפס תקלות. בנינו מעטפת, שחוץ מלהסתכל לשמיים ולהגיד ‘וואו’ לא נשאר לנו הרבה." לירן איטח, השף, מוסיף: "אנחנו פה בבאסיקו עובדים בשיטה של מטבח פתוח, כל האוכל מוגש ישר מהאש לצלחת." ומה חשוב לו שהאורח ירגיש? "את הטריות, את הטעם, שיהיה פיין ואסתטי". וללא ספק, זה בדיוק מה שהוגש שלנו - אוכל ברמה הכי גבוהה שיש, טעים, טרי וגם מצטלם טוב.