הביקוש לאירועים קטנים הולך וגובר, אנשים מעדיפים אירוע מצומצם ובוטיקי על פני אירוע ענק ורווי מוזמנים - אז על מה לשים דגש כשמתכננים
אירוע קטן? מסעדת "
קפית בגן הבוטני" בירושלים, נותנת לנו טיפים לתכנון אירוע קטן ומושלם.
סביבה פסטורלית ונעימה - קפית בגן הבוטני (צילום: יח"צ)
בידוד
כשמתכננים אירוע קטן יש לשים לב שהמקום מספיק לכמות המוזמנים, ובאמת מנותק מרעשים והמולה בשאר חלקי המתחם. אירוע קטן ואיכותי יתקיים באזור מבודד – חלל גדול, חדר פרטי או קומה במסעדה, ויתאים בעיקר לציון יום הולדת, נישואים, בריתות, בר או בת מצווה.
חניה
לא פחות חשוב ממיקום המתחם, חשוב מאוד שתהיה חניה גדולה (ועדיף שתהיה חינמית) באזור, בדקו עם המסעדה או מתחם האירועים האם יש חניה מסובסדת באזור, אל תשכחו קרובי משפחה מבוגרים או מוגבלים שצריכים להגיע למקום בנוחות.
חשוב לבחור במקום עם אזור פרטי - קפית בגן הבוטני (צילום: יח"צ)
מוזיקה ועיצוב
חלק ממתחמי האירועים (מסעדות למשל) לא מאפשרות להשמיע מוזיקה לבחירת החוגגים, ולא נותנות יד חופשית בעיצוב השולחנות והאווירה. בדקו עם מנהל האירוע האם תוכלו לבחור את סגנון המוזיקה ולעצב את השולחנות ואת הסביבה.
אווירה ואוכל
אוכל ואווירה בסופו של דבר עושים את כל ההבדל - לחגיגת אירוע אינטימי ומשפחתי כדאי ללכת על מתחם הממוקם בסביבה פסטורלית עם נוף רומנטי וקסום. כמובן שמומלץ לבחור במקום ידוע, אשר משתמש בחומרי גלם איכותיים ומציע מגוון מנות לטעמם של כל הסועדים.