אין ספק שבחירת לוקיישן לחתונה הוא גורם משמעותי ומשפיע, שכן מעבר לעיצוב האירוע, כמות המוזמנים, בחירת הקונספט ואיכות הדי.ג'יי, מתחם האירועים הוא זה שעוטף את הכל ונותן את הטון בחתונה. ובכן, מה תגידו על השילוב של גן המציע מדשאות ירוקות, חופה תחת כיפת השמיים ובריכה אולימפית לשלב האפטר פארטי? צפו>>
לשאלה מה מייחד את גן האירועים ירוק על המים, מנהל האירועים גיא טל משיב, "העובדה שאת נכנסת לכאן ופתאום נפתח מן גן עדן כזה של עצים ובריכה והשילוב המדהים הזה. אני חושב שזה מוביל למקום ייחודי, בעצם מחזיר לפה אנשים לאירועים חוזרים".
טל מסביר כי אחד מהטרנדים המובילים בעונת החתונות הנוכחית הוא בעצם שלב האפטר פארטי, "העניין של הבריכה, כל עניין האפטר פארטי נכנס מאוד חזק העונה, עם האפטר פארטי עמדת לילה, מגבות ממותגות".
כמה חם: החתן והחברים בקפיצת ראש לבריכה (צילום: באדיבות ירוק על המים, יח"צ)
השילוב המנצח: אווירה, גן קסום ובריכה
הזוג המאושר שצעד לחופה יד ביד בגן האירועים 'ירוק על המים', סתיו בן ישראל ונדב קריש, מסבירים מה גרם להם להגיע להחלטה, "פעם ראשונה שהגענו לפה, זה פשוט הקסים אותנו. המקום, האווירה, הגן עצמו, הבריכה, האנשים שמקסימים פה, הכל", מסבירה בן ישראל. אליה מצטרף גם קריש ומסכם "פשוט הכל הסתדר, זה בדיוק מה שחיפשנו".
עיצוב כפרי, מדויק ובלתי מתפשר, מתוך גן האירועים ירוק על המים (צילום: באדיבות ירוק על המים, יח"צ)
מהמטבח הצרפתי אליכם לצלחת
לשאלה איך מעבירים לאורחים בחתונה חוויה קולינארית כוללת, מסביר שף ראשי של 'ירוק על המים' ליאור מור יוסף, כי הדבר החשוב הוא, "ליצור תפריט חדש ללקוח, להיות עדכניים עם המסעדות החדשות שקיימות, חומרי הגלם החדשים ובעיקר אהבה".
לדבריו, מנת הדגל של "ירוק על המים" היא המנה הצרפתית הנפלאה ביף בורגיניון, אותה נוהגים להגיש על מחבת אותנטית. למנה ראשונה בגן האירועים 'ירוק על המים' תוכלו לטעום ממנת הפילה סלמון טריאקי, מוגש על קרם שום עם רוטב טריאקי בליווי ג'ינג'ר, שום וכוסברה עדינה.
מהמטבח הצרפתי אליכם לצלחת: מנת הדגל של ירוק על המים, ביף בורגיניון. נעים להכיר (צילום: באדיבות ירוק על המים, יח"צ)
ואם כבר פתיחת עונת החתונות, מנהלת השיווק והיח"צ שני אילוז מספרת כיצד מצליחים לשמור על רף שירות גבוה בין כל חתונה וחתונה בעונה העמוסה, "בעיקר חדשנות, זו המילה. כל הזמן להביא את הדבר הבא, אנחנו יודעים לחדש את עצמנו, להמציא את עצמנו בכל התחומים, אם זה בחומרי גלם, אם זה במנות שלנו, אם זה בתפאורה שלנו".
ככה פותחים את הערב: למנה ראשונה סלמון טרי ברוטב טריאקי לצד ג'ינג'ר וכוסברה עדינה (צילום: ירוק על המים, יח"צ)
אילוז מחדדת ומוסיפה כי הייחודיות של גן האירועים 'ירוק על המים' הוא המרחב הירוק והאינסופי שמאפשר לכל החתונה להתקיים תחת כיפת השמיים, "אין הרבה מקומות בארץ אם בכלל, שעושים את כל האירוע בחוץ. את נכנסת לחלל שהכל ירק, הכל צמחיה, נכנסים לתוך מבואה ואז נפתחת חופה מהממת ביופייה", מתארת אילוז ומסכמת, "ברור שבסוף קופצים לבריכה, שזה הקטע, זה הכיף, זה הפאן, זה משהו ייחודי".
חוץ מהגן הירוק והקסום, גן האירועים 'ירוק על המים' מציע גם אולם שיכול להכיל כמה סוגי אירועים, אילוז מחדדת, "אולם שיכול להכיל מ-100 מוזמנים ועד 500. אנחנו יודעים לעצב את זה ולסגנן את זה איך שהלקוח רוצה, אם הלקוח קם מחר בבוקר עם חלום ומבקש משהו, אנחנו יודעים להגשים לו את זה".
כמו בסרטים: חופה טבעית על רקע צמחיה ירוקה באווירה פסטורלית (צילום: באדיבות יורק על המים, יח"צ)
סידור פרחים טבעי שמשתלב בצורה מושלמת על רקע הגן הירוק, בעיצוב במבי (צילום: באדיבות ירוק על המים, יח"צ)
עם בריכה כזו אטרקטיבית, בהחלט שווה להצטייד בבגד ים (צילום: ירוק על המים, יח"צ)