הרומן האמריקאי "גטסבי הגדול" שנכתב על ידי פרנסיס סקוט פיצג'רלד בתחילת שנות ה-20 הצליח לייצר לא מעט גלאם, אותו זכינו לראות בגרסאות הקולנועיות במשך השנים וכמובן גם היום בחתונות קונספט מושקעות השואבות ממנו השראה. אז כיצד באמת מרימים חתונת נושא באווירת שנות ה-20 ומה הופך את הקונספט הזה לממגנט? הגענו למתחם אולם האירועים
מפלים בראשון לציון ומצאנו את התשובה. צפו.
ההחלטה על חתונת קונספט מקורית תמיד נחשבת למרעננת ושוברת שגרה, אך מדוע דווקא לבחור באווירת שנות ה-20? הזוג הטרי ויוי פוני ורוני קטן מסבירים, "אנחנו גרים בארצות הברית, רצינו להפוך את זה יותר לחתונת קוקטייל ולכן בחרנו ברעיון של 1920, שזה 'גטסבי הגדול' ואנחנו הכי מרוצים, זה יצא פשוט מושלם". לשאלה מה היה הדבר שגרם לכם להגיד פה אנחנו רוצים להתחתן, השיבה הכלה, "האזור, הוא במרכז וזה קרוב למשפחות שלנו. זה אולם יפה, יש פה אוכל טעים והשירות הוא אדיר". על האווירה והמוזיקה המקפיצה ניגן די.ג'י
כפיר שלי, שדאג שכל האורחים בחתונה לא ירדו מהרחבה.
שילוב מנצח: נוצות, פנינים ותמונות של דיקפריו
ובכן מי עמד מאחורי ההפקה המנצנצת ומהיכן הכל התחיל? מעצב האירוע אסף פוני משתף, "אמרנו בואו נעשה אירוע קוקטייל, אזור ה-180-200 אורחים. אנשים נכנסים מקבלים שלל תמונות של גטסבי מתוך הסרט, בנוסף לזה עשינו בר קנדי, גם בשפה שלנו, זהב, שחור, אדום. בוא נגיד ככה, אירוע כיף להיות אורח בו". על הטאצ' העשיר והוויזואליה המרשימה הסביר כי באמצעות צבעוניות נכונה, נוצות גבוהות, פנינים ותמונות מתוך הסרט, הוא הצליח לייצר את השפה הנכונה באווירת שנות ה-20.
נוצות, מיתוג וצבעוניות נכונה, מתוך החתונה של ויוי ורוני במתחם האירועים מפלים (צילום מסך: וואלה מזל טוב)
ובכן, אז מהו הדבר שמייחד את מתחם האירועים מפלים? הבעלים אלירן טרבלסי משתף, "המשפחתיות והאוכל שאנחנו שמים עליו באמת דגש מיוחד". טרבלסי מחדד כי באמצעות הצוות המשפחתי והמקצועי של המקום שמגיע עם מיומנות ומקצוענות, האירועים במקום מתבצעים על הצד הטוב ביותר.
תמונות מתוך הסרט 'גטסבי הגדול' מככבות גם על השולחנות (צילום מסך: וואלה מזל טוב)
פיוז'ן גרסת קידוש של שישי
על הקו הקולינארי וסגנון ההגשה של מפלים מסביר מנהל האירועים שגיא טרבלסי כי, "כאן במפלים אנחנו אוהבים לשלב את הבית, את מה שאוכלים בקידוש - הארוחה הכי משפחתית שיש ובעצם להביא אותה למקום של עכשיו. זה נקרא פיוז'ן, לקחת את מה של פעם ולשלב את מה שקורה היום".
בנוסף תוכלו ליהנות ממגוון של מנות מיוחדות וממנת הדגל עליה מדבר טרבלסי, "הסטייק אנטריקוט שלנו, בין 200-220 גרם של אנטריקוט מיושן כמו שצריך, שאנחנו מיישנים כאן, מנה ברמה מאוד מאוד גבוהה".
מנת הדגל: סטייק אנטריקוט מיושן, מתוך התפריט של מתחם האירועים מפלים (צילום: באדיבות מתחם האירועים מפלים, יח"צ)
ומה לגבי קינוחים? בין המנות האחרונות תמצאו פלטת מתוקים הכוללת: סופלה שוקולד, וופל בלגי, אצבעות צ'ורוס בליווי כדורי גלידה ועוד.
אז אם עדיין לא השתכנעתם שחתונת קונספט היא הדבר הבא ואתם עסוקים בלהתלבט מהם הדגשים החשובים בחתונה, הכלה ויוי פוני מחדדת, "הדבר הכי חשוב זה לעשות איזשהו קונספט בחתונה, זה משנה טוטאלית את החתונה, זו לא תהיה חתונה רגילה, זו תהיה החתונה שלך ולא עוד חתונה בארץ ישראל". זה כמו שדמיינתם? "תמיד חלמנו שהחתונה שלנו תיראה כמו סרט וממש קיבלנו את זה".
לא תישארו אדישים בשלב המתוקים, מתוך מתחם האירועים מפלים (צילום: באדיבות מתחם האירועים מפלים, יח"צ)