אפשר להגיד הרבה דברים טובים על מתחם האירועים
שמים וארץ הממוקם בעמק חפר, אבל יש דבר אחד שאנחנו לא יכולים להפסיק לדבר עליו – על התפריט החדש שהם השיקו. תשכחו מכל מה שאתם מכירים וקבלו טעימה ממנות יצירתיות ומרשימות. אזהרה: אל תצפו בסרטון על קיבה ריקה.
לנצח את הערב עם תפריט מרענן
בזמן שאנשים עדיין לא מעכלים את המנות שהם רואים בטלוויזיה, מתחם האירועים "שמים וארץ" החליט לקחת את המושכות לידיים שלו ולשדרג את כל מה שאנחנו מכירים. מנות צבעוניות, טעמים מיוחדים, מוצרים טריים וחוויה קולינרית לא מתפשרת, "השיטה שלנו היא להכין 'על המקום'", אומר יואב הרט, השף המוביל של המקום, ומוסיף "כל פעם אנחנו מביאים 'טוויסטים' חדשים, רעיונות מעניינים, נוסעים לחו"ל, מביאים טרנדים חדשים וזה הכיף".
גן האירועים שמים וארץ משלב שמורת טבע כפרית לצד אולם אורבני כאשר המתחם שומר על סטנדרטים גבוהים, לא רק בנראות של המקום או ביחס של אנשי הצוות, אלא גם בחוויה הקולינרית. "יש לנו תפריט חדש, מעניין וקצת שונה מהרגיל. אנחנו נותנים תחושה של מסעדה עם תפריט של כמה מנות", אומר הרט.
"כל פעם (אנחנו ה.נ) מוציאים סלט חדש, תחמיץ חדש, מנה חדשה, וזה הכיף שאנחנו משחקים כל הזמן ולא חוזרים על עצמנו", הוא משתף ומדגיש, "אנחנו נותנים מענה גם לטבעונים , גם לחולי צליאק ללא גלוטן וגם לצמחונים".
המנות החדשות של 'שמים וארץ'
רעבים לגלות אילו מנות חדשות נכנסו לתפריט? לא מדובר בעוד הצעה של דג או סטייק, אלא במנות מרעננות עם קו מחשבה יצירתי שיגלו לכם טעמים חדשים. קחו את המטבח הישראלי ותוסיפו לו נגיעות של אירופה וקיבלתם את התוצאה: המטבח של שמים וארץ.
נתחיל מהמנות הראשונות בין אם זה סשימי, קרפצ'יו, פטה חציל או סלטים מרעננים, "יש לי מנה מאוד מעניינת שהיא לא סטנדרטית, אנחנו לקוחים חסה סלונבה צבעונית ויפהפייה שנפתחת כמו שושנה ואנחנו ממלאים אותה בכל מיני דברים", מגלה הרט, כאשר בתוך החסה אפשר למצוא קוביות של אבוקדו, פטריות מוחמצות, אגוזי מלך, פקאן מסוכר ותחמיץ הדרים.
סלט חסה סלנובה, מנה ראשונה מרעננת עם טעמים מיוחדים ומגוונים (צילום: ערן פז)
בגזרת המנות העיקריות אפשר למצוא שילובים מעניינים בין מתוק למלוח, לדוגמא קציצת אנטריקוט שמונחת על וופל בלגי עם נתח של כבד אווז ואיולי ברביקיו. מנת הדגל של המקום תגרום לך להחזיק אצבעות ולקוות שאחד החברים יתחתן שם, "מדליון פילה בקר על קרם פטריות כמהין עם נתח של כבד אווז ורוטב יין מרוכז שעובד כמה שעות. מנה מנצחת, כולם עפים עליה", מבטיח הרט.
התפריט החדש של שמים וארץ ללא ספק מעלה את הרף בכל הקשור לחוויה קולינרית במתחמי אירועים, והופך כל אירוע לחוויה עוצמתית מכל הבחינות. "כל יום אתה מתעורר עם איזה רעיון חדש, יצירה חדשה", הוא מספר על המנות החדשות של המקום ומגלה מה החלק הכי מהנה בכל אירוע, "בסוף הערב כשהכל עבר מוצלח, חוויה, מחיאות כפיים, זה הכי כיף בעולם".
שילוב של טעמים שהופכים את החוויה הקולינרית במתחם שמים וארץ למנצחת (צילום: ערן פז)
לא להתפשר על איכות, התפריט החדש של שמים וארץ (צילום: ערן פז)
קינוחים מפתיעים שעושים את כל ההבדל (צילום: ערן פז)
לשמור על סטנדרטים גבוהים מכל הבחינות. מתחם שמים וארץ (צילום: יחצ)
לרענן את האורחים בחתונה בדרכים יצירתיות ושוברות שגרה (צילום: יחצ)
להבטיח אירוע בסטנדרטים גבוהים, מתחם שמים וארץ בעמק חפר (צילום: יחצ)
הפרטים הקטנים שעושים את כל ההבדל. מתחם שמים וארץ (צילום: יחצ)
דיוק בפרטים שקטנים שהופכים את החוויה למושלמת. מתחם שמים וארץ (צילום: יחצ)
תחושה חמימה וביתית במתחם האירועים שמים וארץ בעמק חפר (צילום: יחצ)