כמה פעמים יצא לכם להגיע לאירוע ולשבח את המקום ללא הרף? אם הייתם
במתחם האירועים חצר המלכה בצומת כנות ככל הנראה יצאתם משם מרוצים. כבר 17 שנה שהם מובילים בתחום האירועים ומגשימים לזוגות את היום הגדול, אז מה יש במקום הזה שכולם מדברים עליו, ומה כל כך מיוחד בתפריט שאנשים לא מפסיקים להזכיר אותו? צפו וגלו את הנוסחה להצלחה.
"עלית על הסוד שלנו, אנחנו לא אולם סטנדרטי"
העיצוב של המקום יהפנט אתכם, המקצועיות תרשים אתכם והיחס של אנשי הצוות יגרום לכם להתאהב – זו בדיוק המסקנה שהגענו אליה כשיצאנו מאירוע במתחם האירועים חצר המלכה, ובינינו? לא קל להרשים אותנו. רק כדי לסבר את האוזן מדובר במתחם עם 3 אולמות אירועים ייחודיים המציעים אירוע בקונספט שונה, כאשר השאלה הראשונה שעלתה לנו לראש היא איך מנצחים על 3 אירועים בערב אחד? נראה כי המקצועיות והאיכות הבלתי מתפשרת שמה את המתחם במקום הנכון. זה לא רק העיצוב של המקום, החוויה הקולינרית, אנשי הצוות הנדיבים או הדיוק של כל דבר שמתבצע שם – זה הרבה מעבר לזה.
"עלית על הסוד שלנו אנחנו לא אולם סטנדרטי בכלל", אומר השף הראשי של מתחם האירועים חצר המלכה, כפיר דקל, שאחראי על מנות גורמה מהשורה הראשונה. "חצר המלכה זה מותג ומה שממתג אותנו זה שלושה דברים, קודם כל ולפני הכל זו הרמה הקולינרית זה הפרודוקטים וחומרי הגלם, זו רמת השירות שזה לא פחות חשוב וזה חלק מאוד אינטגרלי מהאירוע עצמו, ורמת הפרפקציוניזם של כל אחד בתפקיד שלו, ואם אנחנו משלבים את הכל ביחד - זו ההצלחה וזו הגדולה של חצר המלכה", אומרת מאיה צוק, יועצת קולינרית ומנהלת מזון ומשקאות במקום.
מנות גורמה מרעננות במתחם האירועים חצר המלכה (צילום: ניר כפרי)
מתכון מנצח למנה כשרה של בשר עם גבינה
כשניגשנו לתפריט של מתחם האירועים חצר המלכה גילינו מגוון מנות עשירות ומרעננות, כאשר כבר במנות הביניים הבנו שמדובר במתכון שונה מהרגיל. "יש לנו דג לוקוס צרוב על הגריל יושב על בטטה קסבייה, לידו שובל של בורגול אדום, כל מיני נגיעות של גזרים צבעוניים למיניהם ותפוח אדמה אדום", אומר דקל.
מנה נוספת ששבתה את ליבנו היא נתח של פילה מוסר שצרוב על הפלנצ'ה, מוגש על פטוצ'יני עשבי טיבול, שום, שמן זית עליו מגרדים גבינה, "המטבח הוא כשר והגבינה פרווה, עברנו מהפכה קולינרית מאוד גדולה במטבח", מדגיש דקל.
רעבים לגלות מה מחכה לכם במנה העיקרית? תחזיקו חזק וקבלו את המנה הבאה: מנת טריו המורכבת מפילה עגל איכותי, זוג צלעות לצד בטטה מקורמלת, עדשים ופטריות ממולאות שפונדרה עטופות בסולת, יאמי. "הגדולה של חצר המלכה זו הרמה הקולינרית שלה", מציינת צוק ומוסיפה, "בין אם זה הפרודוקטים וחומרי גלם שאנחנו עובדים", היא אומרת וממשיכה, "יחד עם זאת שף שיודע לתת מענה לכל סוגי הקהלים".
מנה עיקרית מנצחת: פילה עגל איכותי לצד צלעות ובטטה מקורמלת. חוויה קלינרית משובחת (צילום: ניר כפרי)
אם להיות כנים, זה לא פשוט לרענן ולחדש כל פעם את תפריט המנות המוגשות לאורחים, אך נראה כי דקל עומד במשימה בהצלחה מרובה. "אני אוהב לטייל על חוף הים ועולים לי כל מיני רעיונות, אני סתם לדוגמא יכול לראות צדף או משהו שנסחף לחוף ואז אני ישר חושב ורואה איך אני שם אותו על הצלחת ומשם בונה מנה מסוימת", מגלה דגל ומציין, "כל מנה היא כמו יצירת אומנות", אנחנו מסכימים.
זה לא רק הצבעים זה גם הטעם, המנות המוגשות במתחם האירועים חצר המלכה (צילום: ניר כפרי)
לנצח את הערב עם חוויה קולינרית משובחת (צילום: ניר כפרי)
ללקק את האצבעות. מנות עשירות בטאמים בחצר המלכה (צילום: יחצ)
חוויה קולינרית מהגבוהות ביותר במתחם האירועים חצר המלכה (צילום: יחצ)
כניסה מרשימה למתחם האירועים חצר המלכה (צילום: יחצ)
לצעוד על שביל החופה במקום הנכון. מתחם האירועים חצר המלכה (צילום: יחצ)
חתונה חלומית במתחם האירועים חצר המלכה (צילום: יחצ)
סטנדרטים גבוהים במתחם האירועים חצר המלכה (צילום: יחצ)
לדאוג לפרטים הקטנים באולם. מתחם האירועים חצר המלכה (צילום: יחצ)
קינוחים שאף אורח לא היה רוצה לפספס (צילום: יחצ)