כולם יודעים שההנאה באירוע מתחילה מהצלחת וזו בדיוק הסיבה לכך שאולמות האירועים יעשו הכול על מנת להעשיר את החוויה הקולינרית של האורחים. אך מי אמר שכדי להעשיר את החוויה הקולינרית צריך לחדש דווקא את התפריט? רגע לפני פתיחת עונת החתונות, דיברנו עם השף הראשי של
מתחם האירועים נסיה שסיפר לנו על החידוש העיצובי שיעשה לכם תיאבון.
החווייה הקולינארית מתחילה כאן, מתחמי האירועים נסיה ודוריה (צילום: יחצ)
החידוש העיצובי שיעשה לכם תיאבון
טעמים חדשים ומפתיעים, מנות משודרגות וקינוחים מושחתים - כל אלו נועדו על מנת להעשיר את החוויה הקולינרית שלנו ולקחת אותה צעד אחד קדימה. יחד עם זאת כולם יודעים שאנחנו אוכלים קודם כל עם העיניים, ובכל הקשור לקולינריה, ההנאה הויזואלית מהמנה לא פחות חשובה מהטעם שלה, לכן הפעם אנחנו לא נתמקד במנות אלא בכלים בהן הן מוגשות, או יותר נכון בשילוב המנצח של מנות מעוררות תיאבון וכלים יוצאי דופן.
מצלוחיות הסלטים לצלחות המנות וכלי קבלת הפנים - במתחמי האירועים נסיה ודוריה יודעים כי לצורת ההגשה יש תפקיד מרכזי בהנאה שלנו מהמנות המוגשות לנו, והוא חלק מרכזי בחוויה הכוללת של האירוע. לכן הם החליטו להחליף את כלי האוכל שהיו ברשותם, לכלים אשר מתאימים יותר לקונספט של האולם ולמאכלים המוגשים בו, "אני מאמין בשינוי וריענון כלי ההגשה וצורת ההגשה בהתאם לעונות השנה ובהתאם לטרנדים בתחום, הכלים החדשים מותאמים לשפה העיצובית החדשה ומציגים מראה חדשני, מודרני ואורבני", מספר לנו שף
מתחם האירועים נסיה,
אוהד אלמקייס.
בתקופה שבה התחרות רק מתעצמת וכל אחד רוצה להציע חווייה ייחודית, המילים 'סטנדרטי' ו'רגיל' הפכו לשליליות כאשר המילה ייחודיות היא גולת הכותרת, "אנחנו שואפים להיבדל בכלים החדשניים והצבעוניים אל מול כלים סטנדרטיים בגוונים זהים בשאר המתחמים", מספר לנו אלמקייס.
חגיגת טעמים, מתחמי האירועים נסיה ודוריה(צילום: יחצ)
השילוב המנצח בין הצלחת למנה
כאשר ההבנה שמתגבשת היא שהצלחת מעשירה את המנה זה רק עניין של זמן עד שמתחמי האירועים ישימו דגש על התאמת צלחת לכל מנה, "בנינו תכנית קולינרית מפורטת אשר מייצרת הרמוניה ושייכות מדויקת בין כל מנה לכלי המתאים לה מבחינת הצבעוניות והמהות", אומר אלמקייס ומפרט, "מנת הסלמון האסייתי מוגשת בצלחת שחורה עמוקה אשר מעניקה למנה VIBE אסייתי ותורמת להדגשת צבעי המנה".
מדובר בחידוש קטן שעושה פלאים ומעורר את התיאבון, ונדמה כי הבחירה מקרבת את נסיה עוד צעד קדימה בניסיון להציע את חוויית מסעדת השף באולמות האירועים, על כך מספר אלמקייס, "הרצון הוא ליצור משהו חדשני שלא רואים באולמות אחרים, קולינריה בסגנון מסעדת שף. להפוך את חווית האורח לחוויה אישית ומשובחת".
הקינוח שיגרום לכם ללקק את האצבעות, מתחמי האירועים נסיה ודוריה (צילום: יחצ)
ואם אחרי זה נשאר לכן מקום לעוד אנחנו נספר לכם על תפריט הקינוחים הקיצי אשר הושק לאחרונה בנסיה, בין הקינוחים שיגרמו לכם ללקק את האצבעות היו כאלו שלא יכולנו להשאר אדישים אליהם - ״מקפא מנגו״ מתוק עם קרמבל שוקולוד ואצבעות מרנג אשר עטוף סירופ מנגו ועלי מנטה. קרם בורלה עשיר עם בננה מקורמלת מעליו – וקינוח ה״קונקורד״, שוקולד טהור המוגש בכמה ורסיות שונות, נכון שנפתח לכם התיאבון?
מקפא מנגו מושלם, מתחמי האירועים נסיה ודוריה(צילום: יחצ)
קינוחים מושחתים, מתחמי האירועים נסיה ודוריה (צילום: יחצ)
השילוב הנכון בין כלי הגשה למנה, מתחמי האירועים נסיה ודוריה (צילום: יחצ)
מעורר תיאבון, מתחמי האירועים נסיה ודוריה (צילום: יחצ)
טעם לעוד, מתחמי האירועים נסיה ודוריה (צילום: יחצ)
טעמים מפתיעים, מתחמי האירועים נסיה ודוריה (צילום: יחצ)