תשכחו מכל מה שאכלתם עד היום וקבלו את התפריט החדש של מתחם האירועים
אווניו: מרכיבים צבעוניים וטעימים שיוצרים יחד מנות יצירתיות ומהודקות. אבקות פחם, פניני טפיוקה, טווילים של בצק וזאת רק ההתחלה. "אנחנו משתמשים בכל חומרי הגלם, חומרי הגלם קיימים, צריך לדעת מה לעשות עם חומר הגלם הזה, שהעין תראה מנה מדהימה ושהאורח יהנה גם מהטעם שלה", אומר
יגאל אזולאי, השף של
אולם האירועים אווניו הממוקם בקריית שדה התעופה, רוצים לראות עוד? צפו.
בתפקיד התפאורה: משרביות, חלוקי נחל ומה שביניהם
יש שפים שהולכים עם המנות שכולם מכירים ויש כאלה שמחליטים להפתיע עם מנות לא שגרתיות, מנות שלא יופיעו גם בדמיון הכי פרוע שלכם, רוצים דוגמא? השף אזולאי, שמוביל את המטבח של מתחם האירועים אווניו, הציף רף גבוה במיוחד לאורחים שמגיעים למקום, ומאפשר לזוגות לפנק את האורחים שלהם עם מנות יוצאות דופן. "יש קהל שרוצה להרגיש שהוא נטו במסעדת שף עם יחס אישי של מנה כמו שנראית היום ואנחנו כאן להגשים את זה. אנחנו נותנים מענה לכל הבקשות - צמחוני, טבעוני, צליאקים, ללא גלוטן והתוצאות מדהימות", הוא אומר.
כבר כשמסתכלים על התפריט נדהמים שכן נתקלים במנות מפתיעות במיוחד, מנות שמעולם לא חשבתם שאפשר להכין. השף כל כך יצירתי עד שהוא מכין מנות עם חלוקי נחל ומרכיבים נוספים שיגרמו לכם לחשוב שמדבור במיצג אומנות במוזיאון. אחת המנות המאתגרות שהכין היא מנת מקרונים ממולאת בכבד אווז עם בצלי גריל, "המעטפת של המקרון זה משרביות של תחרה מזהב שאנחנו ממש עובדים על זה לא מעט זמן", משתף אזולאי. איך חלוקי הנחל משתלבים במנה עיקרית? הן משמשות כתפאורה ומונחות על הצלחת כאשר עליהן אפשר למצוא טרוף של כבד אווז, תחרה מלוחה ורוטב של קפה עם נגיעות של יוזו, "צריך פשוט ללכת בין הסלעים ולקחת את המנה", הוא אומר.
"צריך פשוט ללכת בין הסלעים ולקחת את המנה", טרוף כבד אווז המונח על חלוקי נחל (צילום: ערן פז)
הרשתות החברתיות הכניסו את החשיבות במנות יצירתיות וצבעוניות, ככל שהמנה יותר יפה כך מקבלים הרבה יותר לייקים, אז איך האווניו מתמודד עם תופעה זו? נראה כי הם מתאימים את עצמם לטרנדים, אך לא רק, שכן באותה הנשימה הם גם מפתיעים את הסובבים אותם ומחדשים לא רק עם מנות מקוריות, אלא גם עם כלים מיוחדים וצורות הגשה שמתאימות לאותה התקופה. הרעיון הוא להפתיע, לחדש ולהיות ראשונים בכל דבר ונראה שהאווניו מצליח לעמוד במשימה הזו ולהבטיח חוויה קולינרית מעוררת חושים.
אווניו: אירוע של פעם בחיים
מתחם האירועים אווניו ידוע כלוקיישן השומר על סטנדרטים גבוהים, כאשר השף הוא חלק מהצוות המנצח של המקום שנותן מענה על הצד הטוב ביותר לזוגות שמגיעים למקום. "יש פה שפע שאי אפשר לפספס אותו, יש פה את המשפחתיות, הנתינה שעוברת לאורך כל התהליך, אנשים לא מרגישים פה לבד", אומרת מנהלת המכירות שיר לוי. "יש לנו שני אולמות, האולם הגדול מתאים לאירועים של 400 עד 1,200 מוזמנים, האולם הקטן מ-200 עד 450", היא אומרת ומוסיפה, "קודם כל אנחנו בודקים מה הכיוון, לאיזו תקופה בעונות השנה ואז בעצם אנחנו יודעים לבנות בשבילו את האירוע".
אם תשאלו אנשים סביבכם, כולם יכירו את האווניו כמקום לאירועים גדולים ולאירוע קונגרס, אך תופתעו לגלות כי הם מתמחים גם באירועים קטנים ועושים זאת על הצד הטוב ביותר. העובדה כי זוגות יכולים לערוך באווניו גם חתונה קטנה מאפשרת להם להגשים את החלום על הצד הטוב ביותר ולהפוך את יום החתונה לחוויה בלתי נשכחת. "אנחנו פשוט נותנים אהבה בכול דבר שעושים, אם זה באמת באוכל כמו שאפשר לראות במטבח שלנו שהשף מאוד מסור לעבודה שלו, אם זה כאן במכירות בשלבי המכירה של האירוע וכבר בשלבים המתקדמים, בליווי האישי", אומרת צדוק ומסכמת, "אווניו פשוט המוטו זה ללוות את הלקוחות שלנו לאורך כל התהליך".
מנות יצירתיות ומדהימות, מתוך התפריט החדש של מתחם האירועים אווניו (צילום: ערן פז)
דג סלמון במעטפת אבקת פחם, מתוך התפריט החדש של מתחם האירועים אווניו (צילום: ערן פז)
מנות מעוררות התפעלות, מתוך התפריט החדש של מתחם האירועים אווניו (צילום: ערן פז)
חגיגה של צבעים וטעמים, מתוך התפריט החדש של מתחם האירועים אווניו (צילום: ערן פז)
ברוכים הבאים למקום שהופך חלום למציאות, מתחם האירועים אווניו (צילום: ערן פז)
לוקיישן מהפנט לאירוע של פעם בחיים, גן האירועים הגדול של מתחם האירועים אווניו (צילום: ערן פז)
להתרגש כל פעם מחדש, מתחם האירועים אווניו (צילום: ערן פז)
שומרים על ביקורת טובה גם באירועים קטנים. מתחם האירועים אווניו (צילום: יחצ)
אוירה מרשימה במתחם האירועים אווניו (צילום: יחצ)
קבלת הפנים בגן הקטן של מתחם האירועים אווניו (צילום: יחצ)
להשקיע בפרטים הקטנים. מתחם האירועים אווניו (צילום: יחצ)
להבטיח שכל אורח יצא מרוצה. מתחם האירועים אווניו (צילום: יחצ)