לפני שמחפשים את הלוקיישן, את העיצוב ואת האווירה, הזוגות הצעירים מחפשים את הטעמים. במתחם האירועים
'The One' רעננו את התפריט הקיים, ושידרגו את הנראות של המטעמים עם כלים חדשים שעושים הרבה כבוד לכל מנה. התמונות שנשלחו אלינו הישר מהתנור גרמו לנו ללקק את האצבעות ועכשיו הגיע התור שלכם.
לאכול עם העיניים: המנות שיפתחו לכם את התיאבון
יש מתחמי אירועים שהולכים על המוכר בכל הקשור לתפריט, ויש מתחמי אירועים אחרים שמוכנים להפתיע את האורחים עם מנות לא שיגרתיות שישאירו להם טעם לעוד. במתחם האירועים 'The one' מוכרים בזכות מנות שכיף להסתכל עליהן ועוד יותר כיף לטעום אותן.
כאשר שאלנו את השף שלומי פרץ שאחראי לחגיגת הטעמים המנצחת של 'The one' מהי המנה האהובה במקום? הוא מיד חשב על צמד המילים 'בקלאווה עגל', "זו המנה שזוכה לביקוש רב ובהחלט ניתן לומר כי היא המספר אחת שלנו. מדובר בבקלאווה עגל בבישול ארוך בסגנון ערבי גלילי, היא פיקנטית ומבושלת עם תבלינים גליליים. המנה מוגשת ברוטב של סירופ הדרים, מי ורדים ווניל", הוא מספר על המנה.
המנה המנצחת של The one - בקלאווה עגל (צילום: יחצ)
מה אתם מרגישים בבטן כשאנחנו מזכירים את המילה אנטריקוט? במתחם האירועים מבינים את החיבה של החוגג הישראלי הממוצע לנתח בשר משובח ומשלבים את הבשרים הטובים ביותר בתפריט שלהם, "ההאנטריקוט שלנו זה בשר שאנחנו מיישנים בעצמנו במשך שלושה חודשים. הוא מוגש עם קרם חציל וכמהין", משתף אותנו השף ומיד פותח לנו את התיאבון.
הזוגות הצעירים שמחפשים מנה שתגרום לאורחים לחוות טעמים משובחים יבחרו במנת שוק האווז. "שוק האווז שלנו נעשית בבישול ארוך, וממשיכה להתבשל ביין אדום מסוג קברנה", מציין השף. יש מי שאוהב בשרים ויש מי שמעדיף מנת דג משובחת, מי ששייך לקבוצה השנייה יוכל להתפנק במנת סלמון בסטנדרטים גבוהים במיוחד, "היא מוגשת עם קרם שנמס בפה ומגיעה עם סלק מזוקק".
מנת שוק האווז המשובחת של The one' (צילום: יחצ)
לצד המנות המוכרות והאהובות ניתן למצוא מנה חדשה שרק הושקה וכבר צוברת הצלחה. הקריספי סלמון היא מנה חדשה המהווה אינטרפרטציה מיוחדת למנת הסושי האהובה. "הסלמון מבושל עד לרמת 'מדיום וול' ומוגש עם רוטב איולי צ'יפוטלה שמוסיף לה קצת פיקנטיות. המנה יכולה להיות מוגשת כמו במסעדה, והיא יכולה להיות גם מנת שרינג שתוגש למרכז השולחן", הוא מציין.
כמנת ביניים, האורחים יוכלו ליהנות ממנת סנייה עגל שמוגשת לאורחים במחבת אישית, וכל מי שטעם בוודאי יספר לכם כי מדובר בתענוג אמיתי לחך הנובע מכך שהבשר מתבשל בבישול ארוך עם חצילים, שקדים, עגבניות וטחינה, "זה מוגש ישר מהתנור ללקוח", מציין השף. כל המטעמים שדיברנו עליהם מגיעים בליווי לחם מיוחד שנאפה במקום על תנור של חלוקי נחל. המעוניינים יוכלו לבחור ב'פלוטים' מדובר בלחמים צרפתיים שעשויים ממחמצת טבעית בשלושה טעמים – זיתים, בזיליקום, ובצלים.
מנת 'סנייה עגל' מוגשת הישר מהתנור לאורח (צילום: יחצ)
דיברנו הרבה על בשרים אבל מה עם אופציות לטבעונים ולצמחונים? בעבר האוכל הטבעוני והצמחוני בחתונות היה מבאס אך כיום הם כבר לא מוכנים להסתפק במנות סבירות שהן ברירות מחדל, ובמיוחד בשבילם השף מציע להתאים מנות צמחוניות וטבעוניות בהתאמה אישית לכל לקוח.
טעם יקר: טראפל בציפוי 24 קראט זהב
המנה האחרונה שהאורחים שלכם יטעמו הוא הקינוח ולכן היא צריכה להשאיר רושם מצוין, ובינינו? מה עושה אותנו מאושרים יותר ממתוקים? גם לכך דאגו במתחם האירועים 'דה וואן' כאשר השיקו קרוב ל-18 סוגי קינוחים מושחתים במיוחד. בין הקינוחים המפתיעים תוכלו למצוא מלפיי טבעוני על בסיס קוקוס וחלב שקדים.
אוהבי הטעמים הפירותיים יוכלו ליהנות ממילפיי מנגו שנמס בשפתיים, "המילפיי הוא בעצם שתי שכבות של בצק שקדים פריך, באמצע השכבה יש קרם מנגו", מציין השף. המנה מוגשת לצד פירות יער מבושלים עם סוכר וניל, ואנחנו חושבים שזה עונה בדיוק להגדרה של המילה מעדן. The one ידועים במנות יוקרתיות ולא מתפשרות אך בעלי השמחה שבאמת ירצו לפנק את האורחים בטעמים יוקרתיים במיוחד, יוכלו להציע להם טראפל שוקולד בציפוי 24 קראט זהב - בדיוק כמו שקראתם.
מה דעתכם על טראפלס מצופים בזהב? (צילום: יחצ)
לפני שמתחילים לדבר על הטעמים והויזואליות של המנה, צריך לדבר על המרכיבים שלה. בדה וואן, דוגלים בהפקת מנות מחומרי הגלם הטובים ביותר ובהחלט מרגישים את זה בכל ביס, "אנחנו משתמשים רק במוצרים איכותיים, יש פה הקפדה על מטבח עילית. הבשרים שלנו עוברים עישון במקום, והאוכל מורכב ברמה מקצועית, אנחנו משתדלים להגיע לרמת הדיוק הגבוהה ביותר".
פרץ מקפיד ללוות כל אירוע מתחילתו ועד סופו, הוא בעצמו דואג כי הכול יבוצע בסטנדרטים הכי גבוהים ויבושל בדיוק במידה הנכונה. "רציתי ליצור הרגשה של מסעדה, אירוח אישי, שהאורחים יצאו מהאולם עם הרגשה שיצאו ממסעדת גורמה. היום הזוגות הצעירים מחפשים לברוח מההמוניות, והמטבח שלנו מדגיש את השירות אישי", הוא מציין.