תמיד יש לנו מקום בבטן לעוד טאפאס, למנת פתיחה מעוררת תיאבון ועדיף כזו שתוגש באופן מיוחד וחדשני. במתחם
האירועים אלכסנדר מותחים את הגבולות הקולינאריים ומשיקים פעם אחר פעם חידושים מרעננים ומעוררי תיאבון. הפעם מדובר בקבלת פנים בסגנון סרט נע, ובמינוח המקצועי, קבלו את ה- Tapas running שיגיש לכם את המנות בצורה מיוחדת במינה. פנו מקום כי הנה מגיעה עוד מנה שאי אפשר לסרב לה.
X
עוד בוואלה! מזל טוב
"האורח לא מצפה למתקן כזה ולחוויה קולינרית כזו"
עולם החתונת הוא דינאמי ונמצא בתזוזה מתמדת, לכן הקולינריה לא יכולה להיות סטטית, היא צריכה לעמוד בקצב, להשתנות בהתאם למגמות ולהציע משהו חדשני.
גן האירועים הקסום שבשרון, אלכסנדר לקח את המילה "תזוזה" צעד אחד קדימה ומציע מנות ראשונות שמוגשות על סרט נע, שיגרום לאורחים להרגיש שהם הגיעו למסעדת יוקרה.
נראה כי מתחם האירועים אלכסנדר
שבעמק חפר חרט על דגלו להוביל את החדשנות במתחמי האירועים. בדיוק כשחשבנו שראינו הכול, מתקבלת הפתעה חדשה בסגנון אחר, היא מגיעה על פס נע, נראית מפתה ובביס הראשון אנחנו לא יכולים לעמוד בה. מדובר במנת הטאפאס החדשה שאנחנו עומדים לטעום במתחם האירועים המרשים, כזו שתשאיר טעם טוב גם אחרי שנחזור הביתה וכזו שנפנטז עליה הרבה אחרי.
הדרך החדשנית לקבל מנה ב'אלכסנדר' (צילום: ערן פז)
הגימיק החדש הופך להרבה יותר מעניין כאשר אנחנו מגלים כי בעמדת ה- Tapas running עומדים שפים ובונים מנות יוצאות דופן במקום, כאשר כל המנות טריות ומוכנות מול האורחים. "בתוך ה'טאפאס רנינג' יש חמש עשרה - שש עשרה סוגי מנות ובנוסף יש לנו תחנות שהן עומדות", מספר לנו יואב הרט, שף מתחם האירועים אלכסנדר ומוסיף, "האורח לא מצפה למתקן כזה ולחוויה קולינרית כזו, הוא מגיע וחושב שזה עוד ערב סטנדרטי ופתאום זה "ואוו". זה המתקן המסתובב, זה השפים שעומדים, זה המלצרים שנותנים שירות, הכל נעשה על המקום, חוויה".
אז מה מחכה לאורחים שיגיעו לאלכסנדר? מנות של דגים נאים, סלט עוף אסיאתי עם איולי, אפונת ווסאבי ובוטנים קלויים. טרטר סלמון עם אדממה, איולי ווסאבי וקוויאר שחור שיושב על דף אורז קריספי. סשימי מוסר ים על ברוסקטה עם איולי צ'יפוטלה, ועוגיית מקרון עם פטה כבד אווז ופירות יער חמצמצים, למקרה שנשארתם רעבים. כבר נפתח לכם התיאבון?
הגימיק שמתיישר עם הסטנדרטים במסעדות שף (צילום: ערן פז)
מדובר בחוויית אירוח שבהחלט מוסיפה עניין, טעם וצבע למקום, ואין ספק שהיא מעלה את הסטנדרטים בעולם החתונות. העובדה ששפים מכינים מנות אל מול עיניהם של האורחים בהחלט מעצימה את החוויה ומאפשרת לו לבחור את המנה לפי דרישה אישית, "הרעיון הוא שכל אורח יצא שבע, יהיה מרוצה ואנחנו גם בונים לו מנה על המקום לפי הדרישות שלו. בין אם מדובר במנה ללא צליאק, טבעונית, צמחונית וכדומה, הכל נעשה על המקום".
אחרי שהמטבח הפתוח כבש את אולמות האירועים ו"הטאפאס רנינג" נכנס לזירה הקולינרית נשאלת השאלה - לאן החידושים עוד יכולים להגיע? "אנחנו משתדלים מאוד להכניס כל מיני גימיקים וטוויסטים מעניינים וחדשניים ולדעתנו אין גבול ליצירה", מוסר לנו ארט שבהחלט מבשל לנו משהו חדש להמשך, האם זאת רק ההתחלה?
הגשמת חלום במתחם האירועים 'אלכסנדר (צילום: ערן פז)
העיצוב המתוחכם, האלמנטים החדשניים והאווירה הנכונה, אלכסנדר בעמק חפר (צילום: וואלה! מזל טוב)
הטאפאס רנינג בפעולה (צילום: וואלה! מזל טוב)
המנות שיעשו אתכם רעבים (צילום: ערן פז)
מנות טאפאס ברמה הגבוהה ביותר (צילום: ערן פז)
המאכלים שתפנטזו עליהם הרבה אחרי החתונה (צילום: ערן פז)
מנות מומלצות בגזרת העיקריות (צילום: ערן פז)
המקום שחושב גם על עיצוב מדליק (צילום: וואלה! מזל טוב)
לאן מתחשק לכם ללכת? (צילום: וואלה! מזל טוב)
כך נראית השקיעה במתחם האירועים 'אלכסנדר' (צילום: צילום וואלה! מזל טוב)
שולחן הכניסה המדליק (צילום: וואלה! מזל טוב)
עיצוב מתוחכם ומרשים שאי אפשר לשכוח (צילום: וואלה! מזל טוב)
פינות ישיבה למעוניינים להרגע לפני החופה (צילום: וואלה! מזל טוב)
האולם המפואר שמעוצב עד הפרטים הקטנים (צילום: וואלה! מזל טוב)