אל תפחדו לחלום בגדול, כי מצאנו לכם את המקום בו חלומות מתורגמים למציאות ממשית ומפוארת. לא בחסד עומד המתחם הבא בראש הרשימה של
מתחמי האירועים באזור הצפון, אלא בזכות האוכל המוקפד, הצוות הקשוב והמקצועי והאולמות רחבי הידיים שמעוצבים בסטנדרטים הגבוהים ביותר ומחמיאים לכל חלום ולכל עיצוב. צפו כדי לראות איך במקום הנכון הכל אפשרי
מערך עיצובים רחב ומעצבת צמודה
כמה רחוק אפשר להגיע עם העיצוב באולמי הינומה? מסתבר שרחוק מאד. "יש לנו פה מערך עיצובים מאד רחב. מהפגישה הראשונית עם המעצבת אנחנו נקבע ביחד עם הזוגות איך הערב ייראה. אנחנו נותנים סוג של אפיון לאירוע ומסמנים את המטרה של הצלחה מלאה באירוע", מספר לנו ברי, מנהל המתחם.
דוגמא לחלום שהתגשם על פרטיו הקטנים ביותר הוא של זוג שחלם לשלב את היום המאושר בחייו עם הבילוי האהוב עליו, מסיבת טבע. התוצאה: אולם שהפך ליער טרופי מלא בצמחיה חיה, אורות בכל הגוונים האפשריים בספקטרום, בר קרח מפואר וגדולי הדיג'יים שמנצחים על רחבה גדולה בה רוקדים מעל לאלף אורחים.
בר קרח ומשחקי אורות (צילום: וואלה! מזל טוב)
"מבחינה של גישה, זה המקום"
מתחם האירועים "הינומה" אמנם נמצא בנשר, אך אל תתנו לעובדה הזו להטיל בכם צל של ספק. הוא צמוד לכביש 6 ולכן מספק גישה מהירה ונוחה מכל כיוון ממנו האורחים שלכם יגיעו. "מבחינה של גישה, זה המקום" אומר לנו ברי סלע, המנהל, והוא יודע מה הוא אומר.
המתחם כולל שני אולמות, כאשר "לכל אולם יש את הייחודיות שלו, את הסטנדרט שלו ואת היופי שלו". אולם "פנינה"- המיועד ל-500 אורחים, והאולם הגדול יותר, אולם "הילה"- המיועד ל-1000 אורחים. כך שגם אם אתם מעוניינים באירוע בוטיק, וגם אם בחגיגה גדולה- הינומה תעניק לכם מענה מדויק, תוך התחשבות מלאה בתקציב ובאופי האירוע הרצוי.
עיצוב ברמה שלא ראינו (צילום: Marvin photography)
בשתי ידי זהב וביצירתיות אין קץ
כל יום ביומו המתחם המפואר מלא באורחים שבאו לשמח את יקיריהם, וכולם נהנים מאוכל מוקפד שנעשה בתשוקה אמיתית ע"י השף מוריס לוי, שמנצח על המטבח רחב הידיים עם שתי ידי זהב וביצירתיות אין קץ. כאשר שאלנו אותו כיצד ייתכן שגם עם תפוסה מלאה בשני האולמות כל מנה ומנה יוצאת מתוקתקת עד הפרט הקטן ביותר, הוא גילה לנו שהסוד טמון ב"פרודוקטים ברמה מאד מאד גבוהה, ובצוות הגדול שבו כל אחד יודע בדיוק מה הוא עושה, איך הוא עושה ובאיזו צורה הוא ניגש לעבודה".
התפריט נבנה ומותאם לחך הזוג ואורחיו, וכולל מנות יוקרתיות כמו פילה בקר, דג לברק טרי ופטה כבד אווז המוגשות בליווי תוספות מפתיעות; אננס, בננה בטמפורה ופירות יער טריים. גם אנחנו קצת התבלבלנו, האם מדובר במסעדת שף או באולם אירועים?
דג לברק על הגריל (צילום: וואלה! מזל טוב)
טריו פילה בקר (צילום: אריק קרמינסקי)
חופת החורף עוצרת הנשימה (צילום: וואלה! מזל טוב)
עיצובי שולחנות מושקעים ויוקרתיים (צילום: Marvin photography)
ירידה לפרטים הכי קטנים (צילום: Marvin photography)
פאר והדר (צילום: Marvin photography)
גישה נוחה למתחם מכל כיוון (צילום: Marvin photography)
אז אתם כבר יודעים איפה תערכו את האירוע הבא שלכם (צילום: Marvin photography)
איך אפשר בלי סושי מפנק? (צילום: וואלה! מזל טוב)
סוויטת החלומות של אולמי הינומה (צילום: אריק קרמינסקי)
שימוש בפרודוקטים ברמה הגבוהה ביותר (צילום: וואלה! מזל טוב)
ובגזרת הקינוחים: פלטת פטיפורים מפנקת (צילום: וואלה! מזל טוב)
Welcome to the jungle (צילום: וואלה! מזל טוב)
צמחיה חיה מכל עבר (צילום: וואלה! מזל טוב)
מושקע עד הפרטים הקטנים (צילום: יח"צ)
מטבח פתוח בקיץ, איזה כיף (צילום: יח"צ)