אחד החלקים המרכזיים ביותר בכל אירוע זה האוכל, ובואו נודה באמת – איכות האוכל קובעת לא פעם את איכות האירוע. השף וצוות המטבח
במתחם האירועים המצליח "הרמוזו" יודעים זאת, והתפריט המנצח והמגוון שבנו מבטיח שאף אחד לא יפסיק לשבח את האירוע שלכם גם הרבה אחרי שייגמר.
היינו רוצים להיות במקום הידיים האלה (צילום: פזית אסולין)
חוויה קולינרית שפורטת על כל החושים
חוויה קולינרית מוצלחת היא כזו שפורטת על כל החושים. ידוע שאנחנו אוכלים עם העיניים עוד לפני שאנחנו טועמים את המזון, ולכן עיצוב המנה משחק תפקיד מרכזי בחווית הסועד. המנות שנרקחות במטבח במיומנות אין קץ תוך שימוש בטכניקות בישול מתקדמות (על בישול מולקולרי, כבר שמעתם?) הן צבעוניות להפליא ומצולחתות היטב, אז כדאי שתכינו את עצמכם להרבה "פלאשים" באירוע שלכם.
אחרי שאנחנו "אוכלים" עם העיניים, מגיע תורן של בלוטות הטעם להצטרף למשחק. התפריט בהרמוזו מבוסס על חומרי גלם משובחים וטריים שמובאים למטבח בכל יום היישר מן התוצרת המובחרת והאיכותית ביותר. על בסיסם, יחד עם הרבה ניסיון ותשוקה לאוכל, בונים השף וצוות המטבח בהרמוזו מנות טעימות להפליא המשלבות שלל מטבחים אהובים מכל רחבי העולם בתוספת נדיבה של ה"טאץ'" האישי שלהם.
אוכל או יצירת אומנות? שתי התשובות נכונות (צילום: פזית אסולין)
אילו מנות מחכות לכם בתפריט?
במנות הפתיחה, לצד סלטים רבים ומגוונים תוכלו ליהנות מסביצ'ה סלמון על מצע סלט שומר וקרם אבוקדו, קרפצ'יו מוסר ים, סינטה עגל לצד סלסה של משמשים מיובשים, חזה אווז צרוב ופטה עוף עם פיסטוקים מקורלמים וריבת עגבניות שרי.
לאחר המטעמים הראשונים הציפייה הולכת וגוברת, ובהחלט יש למה לחכות. בגזרת הים, תתענגו על נתחי סלמון מובחרים בנוסחים שונים היישר מהמטבח האירופאי והאסייתי, בורי בקראסט פנקו על מצע תבשיל ארטישוק וקציצות דגים ברוטב מזרחי אותנטי.
נגיעות קולינריות מדויקות בהרמוזו (צילום: פזית אסולין)
ומה בגזרת העיקריות? פרגית צלויה על מצע אורז בר, שוק אווז ברוטב הדרים על מצע פירה שורשים, סטייק אנטרקוט עסיסי לצד ירקות העונה, אסאדו עגל ואוסובוקו טלה בבישול איטי על מצע פריקי וירקות מוקפצים.
טרם הזכרנו את שלל המאפים הממולאים שנאפים במקום, כמו כנאפה במילוי בשר טלה ועראיס בשר עגל, את קומבינציות הסושי המפנקות ואת הקינוחים המפתיעים שישאירו לכם טעם מתוק של עוד. איך נשמעת לכם פלטת קינוחים מפנקת שכוללת מקרונים בשלל צבעים, צנצנות במילוי קרם שוקולד ומסקרפונה ושוט מנגו במילוי קרם וניל?
קבלו את התנצלותנו הכנה, היינו צריכים להזהיר אתכם בתחילת הכתבה שלא מומלץ לצפות בתמונות על בטן ריקה. מה כן מומלץ? להרים טלפון להרמוזו, לקבוע פגישה ולהכין את בלוטות הטעם שלכם לחוויה קולינרית על-חושית.
התקשרו עכשיו: 072-2160365
קרפצ'יו סלמון בליווי קרם לימון כבוש ושלל ירקות (צילום: פזית אסולין)
קרפצ'יו סינטה עגל בשמן זית בלסמי מצומצם (צילום: פזית אסולין)
פעם ראיתם כאלה סלטים מושקעים? (צילום: פזית אסולין)
קרפצ'יו חציל בלדי צלוי על גריל פחמים (צילום: פזית אסולין)
כבד עוף וברווז על מצע ריבת תות שדה (צילום: פזית אסולין)
היישר מן הים (צילום: פזית אסולין)
קרפצ'יו מוסר ים, מוגש עם ממרח לימון כבוש ועגבניות (צילום: פזית אסולין)
פילה סלמון מפנק (צילום: פזית אסולין)
מאפים טריים שנאפים במקום (צילום: פזית אסולין)
כנאפה במילוי בשר טלה (צילום: פזית אסולין)
חוויה קולינרית על חושית בהרמוזו (צילום: פזית אסולין)
מסעדת שף בתוך מתחם אירועים (צילום: פזית אסולין)
חגיגה של צבעים (צילום: פזית אסולין)
השף בהרמוזו בהחלט יודע מה הוא עושה (צילום: פזית אסולין)
פלטת קינוחים מפנקת (צילום: פזית אסולין)