במהלך ביקורנו
במתחמי האירועים המובילים בישראל יוצא לנו לטעום מהמנות המוגשות בהן, ולצד חיסול כל אופציה ממשית לדיאטה, אנחנו נחשפים מדי פעם לטעמים חדשים ומפתיעים ומנות שמעלות את השחיתות לרמה חדשה. בין המטעמים הזכורים יותר והזכורים קצת פחות, היו גם כאלו שהצליחו לגרום לנו ללקק את האצבעות כאילו אין מחר במבחן הטעימה. הנה כמה מהן.
המנצחת הגדולה של "דוריה"
טעמים מפתיעים, צורות הגשה ייחודיות, וניחוחות מופלאים זה בדיוק מה שמנחה את
מתחם האירועים "דוריה" ביצירת המנות הפתיחה שלהם. אחת המנות המבוקשות והטעימות ביותר, זו שאנחנו מקפידים לטעום ממנה בכל ביקור בדוריה הוא סביצ'ה טונה אדומה ומנגו. איך שני המרכיבים האלו משתלבים אתם תוהים? שמחים ששאלתם - התשובה היא מושלם, אבל אל תאמינו לנו פשוט תטעמו בעצמכם.
יאמי: סביצ'ה טונה אדומה ומנגו (צילום: יחצ)
שווה לדבר עליה: המושחתת של "נסיה"
מתחם האירועים ''נסיה'', נושא תג איכות בלתי מתפשר בכל הקשור לתפריט, זו הסיבה שקשה מאוד לבחור רק מנה אהובה אחת. בכל זאת, את הטייטל הזה הענקנו (לא בקלות יש לציין) למנת הסשימי טונה שמוגשת לצד ברוסקטה שרופה עם איולי, צ'ילי וירקות גינה. הבטן שלנו לא יכולה לסרב למנה הזאת ובכל פעם שאנחנו מגיעים אל המקום אנחנו לא מוותרים על טעימה.
סשימי טונה לצד ברוסקה שרופה וירקות - המנצחת של נסיה (צילום: יחצ)
מיזוג טעמים חלומי ב"טרויה"
הבטן שלנו מתחילה לקרקר רק למשמע השם
"טרויה" כך שקשה להחליט איזו מנה עשתה עלינו את הרושם הטוב ביותר במתחם האירועים המוביל. לאחר תחרות צמודה וקשה, הכתרנו את מנת הפטה כבד למנה המנצחת. המנה מוגשת בליווי ריבת בצל וקרעי מקרונים שנותנים טוויסט צבעוני ומעניין למנה. השילוב של המתוק והמלוח מעניקים למנה טעם מיוחד, שישמר בזכרונכם גם אחרי שהאירוע ייגמר.
פטה כבד עם קרעי מקרונים וריבת בצל, טרויה (צילום: יחצ)
יצא להם מושלם: המרעננת הרשמית של "אלכסנדר"
על המנות של מתחם האירועים
"אלכסנדר" מנצח השף יואב ארט, מה שבהחלט הופך את הבחירה במנה אחת מהתפריט למשימה כמעט בלתי אפשרית. בסופו של דבר החלטנו לבחור במנת סשימי מוסר ים על ברוסקטה עם איולי צ'יפוטלה, שפוגשת אותנו בכל פעם שאנחנו מגיעים לסקר אירוע מוצלח במקום. גם אם הדיאטנית עושה רגשות אשם, אל תוותרו על המנה הזאת.
יצא מושלם: אלכסנדר במנת פתיחה מוצלחת במיוחד (צילום: יחצ)
הביצוע המושלם של "שמיים וארץ" למנה הקלאסית שכולם אוהבים
החוויה הקולינארית במתחם האירועים
"שמיים וארץ", היא מגוונת, מלאה בטעמים מפתיעים ובשילובים מקוריים ואמיצים במיוחד, וכל מי שהתארח במקום וטעם ממנת ההמבורגר שמוגש על מצע וופל בלגי, מיד יהנהן בראשו להסכמה. שילוב הטעמים בה הוא כל-כך נכון ומדויק עד שאי אפשר שלא להכריז עליה כאחת המנות האהובות עלינו.
ביצוע מצויין: המבורגר על מצע של ופל בלגי (צילום: וואלה! מזל טוב)
זו שנמסה על השפתיים: המנה של The One
כשמדברים על מנות מנצחות באולמות אירועים, מזכירים את מנת הבקלאווה עגל של
מתחם האירועים The One. המנה הערבית- גלילית נעשית בבישול ארוך ומוגשת ברוטב של סירופ הדרים, מי ורדים ווניל. היא פיקנטית, עסיסית עשויה היטב והתבלינים הגליליים שמתווספים אליה, מעניקים לה טעם בלתי נשכח.
בקלאווה עגל בטעמים גליליים, דה וואן (צילום: יחצ)
זה נראה מעולה על הצלחת, ומרגיש מושלם בפה
במתחם האירועים "שלוש", מאמינים שקודם כל אוכלים עם העיניים לכן הם מקפידים על יצירת מנות טעימות, שמרגישות טוב בפה, נראות טוב על הצלחת, ומצטלמות נהדר לאינסטגרם. אנחנו באופן אישי ולגמרי סובייקטיבי מאוד אוהבים את מנת הקרפצ'יו שלהם, מנה צבעונית טעימה שפותחת את התיאבון לקראת המנות הבאות.
כשהתמונה מעוררת את כל החושים, הקרפצ'ו של ''שלוש'' (צילום: יחצ)
בלי רגשות אשם: המנה שתשבור לכם את הדיאטה
אם הטכנולוגיה הייתה מאפשרת לנו להעביר ניחוחות דרך תמונות כנראה שאתם הייתם מתעלפים מהריחות של המטבח העשיר של מתחם האירועים אודאון, ובעיקר ממנת נתח הסלמון שמוגש על מצע חלה וקרם אינגלס. וכן זה אפילו יותר טעים ומושחת ממה שזה נשמע ונראה בתמונה.
אודאון מגיש: סלמון שמוגש על מצע חלה וקרם אינגלס (צילום: יחצ)
Win: המנה שאי אפשר לטעות בה
כל אוהבי הבשר שנכחו
במתחם האירועים WIN זוכרים את הסטייק העסיסי שמוגש במקום. זו מנה קלאסית ורגילה למדי שפשוט נעשית בצורה כל-כך טובה, עד שאי אפשר לסרב לה. מה הסוד של המנה? מידת עשייה המדויקית, תיבול נכון ושפים שפשוט יודעים מה הם עושים, ועושים את זה טוב מאוד. אין ספק שמדובר באחת המנות הטעימות ביותר.
המנה שאי אפשר לטעות בה, הסטייק של WIN (צילום: יחצ)
הטעמים שישאירו לכם רצון לעוד
הנה עוד מנה שמוכיחה כי לפעמים המנות הטובות ביותר הן המנות הקלאסיות שכולם אוהבים. מנת הסלמון עם פירורי פיסטוק ואגוזים, של מתחם האירועים גרייס תפתח לכם את התיאבון ועל הדרך את מצב הרוח, כי מי יכול לסרב לנתח סלמון טעים ועסיסי ממש כמו במסעדות השף המובילות ביותר?
בראבו: המנה המוצלחת של ''גרייס'' (צילום: יחצ)