טעם ההצלחה: ב"טרויה" מרעננים את ענף האירועים

לאחר שנתיים של הפסקה, חוזר המנכ"ל של "טרויה" אל המקום שהפך למפעל חייו ומבטיח, "עולם האירועים עומד להשתנות מהקצה אל הקצה". בינתיים "טרויה" פותחת את העונה הקיצית עם חידושים קולינריים מעניינים, השתתפות בהגשמת חלומם של הזוגות הצעירים והרבה תקוות להמשך. לחצו על ה-play וצפייה מהנה

בזמן שאתם חיים בשנת 2019, בטרויה כבר חושבים על שנת 2020 ומתכננים את החידושים שהם עומדים להנחית על ענף האירועים. בחודשים האחרונים הצטרף אל טרויה המנכ"ל אבי בן חמו שמספר כי אחרי ההפסקה בת השנתיים שהוא לקח מניהול טרויה, הוא חזר בכוחות מחודשים - מוכן ומזומן להקפיץ את המקום לשלב הבא, "חזרתי לפני חודש ומיד התחלנו לעשות שינוי במקום", הוא מסביר, "אנחנו הולכים להציב רף גבוה לענף האירועים השנה ולחשוף לא מעט הפתעות". צפו בכתבה המלאה. 

רוחות של התחדשות: "טרויה" מרעננת את ענף האירועים 

יופיו של מתחם האירועים "טרויה" המשתרע על פני 12 דונם של צמחייה טרופית ירוקה, אינו יכול להימדד על פי הפרמטרים הרגילים באולמות האירועים – לשם כך הוקצתה סקאלה אחרת לגמרי. המתחם עטוף בצמחייה ירוקה ומשגשגת, מזרקות יפיפיות ושוצפות, בריזה מדברית נעימה, והכול תחום בעצים גבוהים ומרשימים. 

בשיחה מול יגל, מנהל האירועים בטרויה הוא מספר שלמרות שניתן להגיע לגבהים מטורפים מבחינת העיצוב, אין צורך להשקיע ביותר מעיצוב מינימלי על מנת להפוך את המקום למרשים במיוחד. למעשה, נקודת המוצא של טרויה היא מפוארת למדי, גם כשהיא חפה ממגע ידו של המעצב. 

טעם ההצלחה: ב"טרויה" מרעננים את ענף האירועים 1
המקום שמאפשר להגשים כל ויז'ן עיצובי (צילום: קמליה צלמים)

בקבלת הפנים יחכו לאורחים מנות פתיחה מפתות העשויות מהפרודוקטים האיכותיים ביותר. צורת ההגשה היא אסתטית, מזמינה ומהווה טעימה קטנה ממה שיגיע בהמשך. "טרויה" היא הראשונה לאמץ את החידושים הקולינריים העדכניים ביותר – כך למשל אחת מהפרזנטציות הקולינריות העדכניות ביותר בטרויה היא שולחן הסושי המפואר, שמוגש למרכז קבלת הפנים וכולל את כל סוגי הסושי הקיימים, בתוספת שואו של קרח יבש ומופעי אש. 

אותם שולחנות ראווה מרכזיים יפגשו את האורחים גם בסוף האירוע, הפעם ינחתו עליהם קינוחים פרי יצירתה של הקונדיטורית של המקום –  פירות יער, פבלובות, סופלה, מוסים, טראפלס, וגלידות. אז אם תכננתם לשבוע בעיקריות, כדאי שתחשבו מסלול מחדש. כפי שניחשתם, בטרויה לא מפספסים אף חוש -  הטעמים, הניחוחות, הצבעים, תתכוננו להפעיל את כולם. 

טעם ההצלחה: ב"טרויה" מרעננים את ענף האירועים 2
הזוגות הכריעו: טרויה הוא אחד המקומות האהובים לאירועים (צילום: קמליה צלמים)

בסופו של דבר מה שבולט בטרויה והופך אותה למה שהיא, זו האווירה המשפחתית, שבמקום הזה היא אינה עוד קלישאה אלא אמת לאמיתה, "אנחנו צוות של מעל 160 עובדים במתחם הזה. אנחנו אוהבים אחד את השני, אוהבים את המקום, אוהבים לשמח אנשים, והולכים לישון בלילה בידיעה שריצינו זוג וזה כל הכיף שלנו", אומר בן חמו. 

ב"טרויה" בהחלט מתמקדים בלרצות זוגות מאורסים, וזה מתבטא גם מחוץ לכותלי המקום. לאחרונה חברנו למתחם האירועים המצליח על מנת להעניק לזוגות מאורסים הזדמנות פז לזכות בכרטיס טיסה לשבוע האופנה לכלות בניו יורק לקראת החתונה. בטרויה לא היססו לקחת חלק בכך ועזרו לנו להגשים חלום לזוג מאושר אחד

טעם ההצלחה: ב"טרויה" מרעננים את ענף האירועים 3
לאכול עם העיניים (צילום: קמליה צלמים)

טעם ההצלחה: ב"טרויה" מרעננים את ענף האירועים 4
כבר בכניסה מרגישים את היוקרה (צילום: קמליה צלמים)

טעם ההצלחה: ב"טרויה" מרעננים את ענף האירועים 5
כך פותחים את עונת החתונות (צילום: קמליה צלמים)

טעם ההצלחה: ב"טרויה" מרעננים את ענף האירועים 6
עיצוב ממגנט בגווני השחור והזהב (צילום: קמליה צלמים)

טעם ההצלחה: ב"טרויה" מרעננים את ענף האירועים 7
ההשקעה ניכרת בכל פרט (צילום: קמליה צלמים)

טעם ההצלחה: ב"טרויה" מרעננים את ענף האירועים 8
טעמים מופלאים על הצלחת (צילום: ערן פז)

טעם ההצלחה: ב"טרויה" מרעננים את ענף האירועים 9
צורות הגשה שעושות תיאבון (צילום: ערן פז)

טעם ההצלחה: ב"טרויה" מרעננים את ענף האירועים 10
על טעם וצבע (צילום: ערן פז)

טעם ההצלחה: ב"טרויה" מרעננים את ענף האירועים 11
תשאירו מקום בבטן לקינוחים (צילום: ערן פז)

טעם ההצלחה: ב"טרויה" מרעננים את ענף האירועים 12
יאמי (צילום: ערן פז)

השתתפו בכתבה