בשנים האחרונות מסתמן מהפך בגזרת הקולינריה בענף האירועים. ניתן לראות בבירור שהמנות מושקעות יותר, הנראות שלהן יצירתית יותר, וחומרי הגלם משובחים יותר. עם הצמיחה של מסעדות השף בארץ ותוכניות הבישול המגרות, אין ספק שהחך הישראלי דורש יותר. ומתחמי אירועים שמעניקים לו יותר, הם אלו שמתייצבים בטופ.
מתחם האירועים "ויגו", הוא לחלוטין אחד מהם.
תפריט שף ב"ויגו" (צילום: עידן כנפי)
גורמה ים תיכוני: כל מה שרציתם לדעת על התפריט של "ויגו"
התפריט בויגו מתהדר בקונספט ים תיכוני עם נגיעות ספרדיות, עטוף בהרבה יוקרה ובירידה לפרטים הקטנים. החוויה שנוצרת היא כזו של מסעדת גורמה, שבה הטעמים אהובים אך מסקרנים ומפתיעים, והצלחות מדויק ומגרה את העין. השף שמנצח על צוות המטבח, דוד חודדה, בעל ניסיון עתיר שנים בתחום הקולינריה ועבד בצמוד לשף יונתן רושפלד באחת מהמסעדות המצליחות בארץ. לכן, אתם יכולים להיות בטוחים שאתם בידיים טובות.
ויגו מציגים מגוון עשיר של מנות שביניהן תוכלו לבחור, שמשתנות בהתאם לחילופי העונות. במטבח לא תמצאו ירקות קפואים או מוצרים שהם לא בשיאם, אלא רק פרודוקטים איכותיים היישר מהתוצרים הטריים ביותר בשוק. ההקפדה הזו היא מה שהופכת את הקולינריה בויגו לחוויה חד פעמית שתיחרט בזיכרונכם למשך זמן רב, "אנחנו מקבלים ביקורות מצוינות על האוכל", מספר חודדה.
סלמון בגרמולטה על מצע ניוקי (צילום: עידן כנפי)
בתור פרפקטיוניסט מושבע, חודדה מספר שמעבר לטעמים המדויקים, גם האסתטיקה של המנה ממוקמת בראש מעייניו, "לכל מנה יש את הצלחות המיוחד שלה, וכך היא תצא", הוא אומר ומוסיף, "אני לא מתפשר על שום דבר במנה. הכל יוצא באמת מושלם עד הפרט האחרון. החך הוא לקוח בפני עצמו".
אז מה תאכלו בויגו בעונה הקרובה? כנאפה עגל על מצע קרם עגבניות איטלקי, סלמון בנוסח תאילנדי או בגרמולטה, דג אמנון ברוטב חריימה על מצע ניוקי, פילה בקר נח על קרם אפונה ופטריות יער, פסטל ספרדי ממולא על מצע פלפלים, טורטייה במלית אסאדו, דואט חזה מולארד ופרגית מונחים על קרם בצל וערמונים, פרגית אסייתית, נתח אנטרקוט משובח על ירקות צלויים וצ'יפס סלק, ארנצ'יני טלה על קרם חציל שחור והרשימה בהחלט עוד ארוכה.
כנאפה עגל (צילום: עידן כנפי)
תשכחו מקינוחים בנאליים ומתוקים להחריד. בגזרת המנות האחרונות המטבח בויגו הולך להפתיע אתכם עם מיני תופינים צבעוניים ומגרים, שמוגשים בפרזנטציה מושקעת ומתוקים בדיוק במידה הנכונה.
לסיכום, חווית האוכל העל-חושית במתחם האהוב תלווה אתכם בכל שלב באירוע - מעמדות קבלת הפנים העשירות, דרך מנות הפתיחה, אל המנות הראשונות, העיקריות וקינוחים. היכונו לחוויה מרעננת, מפתיעה, ובעיקר כזו שלא תוכלו להתכחש לה. ממחר דיאטה, אה?
ללקק את האצבעות (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)
הקולינריה של מתחם האירועים "ויגו" (צילום: עידן כנפי)