מתחם האירועים "שמיים וארץ" שממוקם בשרון ממוקם בטופ של הלוקיישנים החמים ביותר לאירועים בארץ, ולא בכדי. הוא מתפאר בעיצוב אורבני שמוקף בהרבה ירק, בשירות חסר תקדים וגם באיכות קולינרית שאין שניה לה – ובינינו, מה האורחים שלכם יזכרו לאחר החתונה – אם לא את האוכל?
פילה בקר על מצע קרם כמהין (צילום: וואלה! מזל טוב)
"אנחנו מקבלים תגובות מצוינות על האוכל"
"מטבח ים תיכוני מודרני, שמשלב נגיעות אסייתיות ואיטלקיות", כך מגדיר השף אלברט ליוויב, השף שמנצח על המטבח ב"שמיים וארץ", את הקו הקולינרי במקום. ליוויב נשמע נלהב ומלא בתשוקה כשהוא מדבר על הפרודוקטים המשובחים, על שילובי הטעמים המיוחדים ועל הצוות המקצועי שמלווה אותו במסירות מזה שנים רבות. יש שאומרים שהתבלין הכי חשוב הוא האהבה, ואין ספק שבשמיים וארץ כל מנה מלאה בה.
את החוויה הקולינרית בתוך האולם תפתחו עם מנות כמו סשימי סלמון ומוסר ים, פטה כבד ואגס שיכור עם ריבת בצל ואגוזים מקורמלים, כנאפה טלה עם צנוברים קלויים, טחינה וסילאן, ניגרי סלמון וסיגר שקדי עגל לצד סלט טרי מרענן.
מוסר ים על מצע קרם סלק (צילום: וואלה! מזל טוב)
התאבון שלכם ימשיך לתת את אותותיו עם הגעתם של מוסר ים על מצע קרם סלק בליווי ירוקים צרובים, פילה סלמון על מצע פסטה שחורה וארטישוק, טריו של פילה מניון, כבד אווז וקבב ישראלי עטוף בשיערות קדאיף לצד פטריות וקרם כמהין, ומנת הדגל על פי ליוייב – המבורגר אנטרקוט בייתי על וופל בלגי, "המנה פריכה, טרייה ואיכותית. השילוב בין המתוק והמלוח הופך אותה למיוחדת". אלו רק חלק מהמנות, כמובן, שכן התפריט גדול ומציע מנות מגוונות להפליא.
בשמיים וארץ ישנה שימת דגש גדולה על כך שכל אורח ואורח ייצא מרוצה, והדבר מתבטא במספר מישורים. מעבר למנות טעימות ונפלאות שמתאימות לצמחונים, טבעונים ולבעלי רגישויות מזון, במהלך כל אירוע האורחים מקבלים משובים כדי להבטיח את הרמה הקולינרית הגבוהה. הביקורות, אם תהיתם, לא מאכזבות, "אנחנו מקבלים תגובות מצוינות על האוכל", מספר ליוויב.
עתידות: האורחים שלכם יבקשו תוספת, ילקקו את האצבעות ובשבוע לאחר החתונה תוצפו במבול של טלפונים משתאים, "איזה טעים היה האוכל בחתונה שלכם", הם יגידו נלהבים. שלא תגידו שלא אמרנו. ואו, נהיינו רעבים.
דואט סשימי סלמון ומוסר ים (צילום: וואלה! מזל טוב)
סשימי סלמון נורווגי טרי, עם ירקות ותחמיץ אסייתי (צילום: וואלה! מזל טוב)
אי אפשר בלי קרפצ'יו (צילום: וואלה! מזל טוב)
ניגירי סלמון "כמו ביפן" (צילום: וואלה! מזל טוב)
טריו פילה מניון, כבד אווז וקבב ישראלי (צילום: וואלה! מזל טוב)
מנת הדגל: המבורגר אנטרקוט בייתי על מצע וופל בלגי (צילום: וואלה! מזל טוב)
פילה סלמון על מצע פסטה שחורה בליווי ארטישוק (צילום: וואלה! מזל טוב)
פילה סלמון בקראסט תבלינים עם קרם שורש (צילום: וואלה! מזל טוב)
כנאפה טלה ברוטב מתקתק (צילום: וואלה! מזל טוב)
מתוך התפריט של "שמיים וארץ" (צילום: וואלה! מזל טוב)
מתוך התפריט של "שמיים וארץ" (צילום: וואלה! מזל טוב)
מתוך התפריט של "שמיים וארץ" (צילום: וואלה! מזל טוב)
מתוך התפריט של "שמיים וארץ" (צילום: וואלה! מזל טוב)
מתוך התפריט של "שמיים וארץ" (צילום: וואלה! מזל טוב)
מתוך התפריט של "שמיים וארץ" (צילום: וואלה! מזל טוב)
מתוך התפריט של "שמיים וארץ" (צילום: וואלה! מזל טוב)
מתוך התפריט של "שמיים וארץ" (צילום: וואלה! מזל טוב)