מתחם האירועים תל יה מחליף בעלים, מתמזג עם שף מוביל ומחדש את התפריט לרגל שנת 2021. ומתוך כל אלו נולדות מנות ממיסות שיגרמו לאורחים שלכם להתמוגג מכל ביס. התחלנו.
מאחורי התפריט החדש של
גן האירועים שבשרון, שמשלב השראות מהמטבח הצרפתי, עם גינונים שמותאמים לקהל המקומי, עומד השף
דודו נהרי, שכל מה שצריך כדי להכיר את שמו היטב, זה לחיות על הפלנטה הזאת. השף שרכש את כישוריו בבית הספר הקולינרי המוביל בצרפת, ועבד במסעדות הטובות ביותר בארץ ובעולם, לוקח את המושכות על תפריט 2021 של המתחם. ו-וואו כמה שזה טעים.
והנה עוד קצת "גוד ניוז" - השנה, יוכלו האורחים של תל-יה ליהנות מהמנות הללו במהלך כל הערב, בזכות ה"אופן קיטשן", כלומר, המטבח הפתוח המשגע של המקום. המנות מצולחתות אל מול האורחים על ידי השף ומוגשות אליהם כאשר הן צבעוניות, מושחתות בטירוף ומעוררות תיאבון. אז תחנה אחת לפני הפה? האינסטגרם כמובן.
ה"אופן קיטשן" הוא רק אחד משלל השינויים שעבר המקום, הן בכל הקשור לגן המרשים והן לאולם שהשתנה. זאת כאשר לאחרונה תל-יה עברה בעלות, וצירפה לשורותיה צוות צעיר, רענן, מקורי ומנצח. "הרכבנו צוות חדש ומקצועי, שמורכב מאנשים שבאמת אוהבים ללוות זוגות ורואים שליחות בלהגשים להם את החלום. זה חשוב במיוחד כשהתקופה מבלבלת", מוסר לנו ברק גולן, מנהל המכירות של תל-יה.
אז נכון, אולי לא נוכל להעניק לכם את הנאת הטעמים שחווינו כשהגענו ליום הצילומים במקום, אבל את ההנאה הוויזיאולית - דווקא כן! אז אילו מנות תמצאו בתפריט 2021 של תל-יה?
פילה סלמון פנקו על מצע פריקה ורוטב למון גראס.
סלמון וינגרט של אילוז'ו וקרם אבוקדו.
סביצ'ה סלמון ווינגרט על אבטיח עם מלון, נענע ובלסמי.
סלמון צרוב עם שומשום שחור ולבן עם איולי של אריסה ואיולי של אסטרגון
סלמון ממולא בקרם טופו, ויניגרט של אסטרגון, זוקיני, מלפפונים וביצי סלמון.
קרפצ'יו פילה בקר עם קרם טופו, בלסמי מצומצם וסלסה עגבניות.
לחם בריוש עם סינטה על מצע קרם בטטה סגולה, תפוח אדמה ופטריות.
פילה בקר על קרם חרדל, בוקצ'וי, פרחי מאכל ורוטב נקטר מרלו.
אסאדו עם רוטב אסייתי בבישול ארוך על אורז אסור, וקרם חרדל.
פילה בקר רוסיני עם כבד אווז על דונאט ורוטב פירות יער.
פילה בקר עם בוטונט של תפוח אדמה וקרם צהוב של חרדל.
קדאיף טלה עם רוטב מייפל, טחינה גולמית וקרם בצל ופיסטוקים