'חגיגה מהים' (צילום: וואלה! מזל טוב)
הכתבה הזאת נוגעת לאלמנט הכי חשוב בכל אירוע – הצלחת, שעם קצת יצירתיות הופכת להרבה מעבר לכלי הגשה, היא הופכת לקנבס.
במתחם האירועים הדרומי "דוריה" מביאים את הפנטזיות של הזוגות אל השולחן, תוך התאמה מושלמת של המנות אל הקהל. הקהל מצדו מוציא את הסמארטפונים ומצלם בלי סוף, וברור למה - הצבעים והטעמים של המנות המוגשות לאורחים הם משגעים, ועם כל הכבוד לפאמפסים והעציצים, זה הקישוט הכי חשוב בכל שולחן.
'חגיגה על השולחן' - המנות שיאירו לכם טעם לעוד (צילום: וואלה! מזל טוב)
"אנחנו מחפשים את הצבעים הזועקים והבוהקים שבאמת נותנים צבע לשולחן ולמנות", מספר לנו גד חרמון, השף של דוריה ומי שמוביל את הקו הקולינרי המדויק במקום. אך חרמון הוא לא האחראי הבלעדי להצלחת המנות, שכן בהחלט ניתן לומר כי יש לו שותפים - הפרודוקטים הטריים שמגיעים אל דוריה הישר מהמשקים החקלאיים, ומייצרים את כל ההבדל בטעמים וכמובן בנראות. כך יוצא שגם באירועים הגדולים ביותר, המתחם מצליח להפיק מנות שלא נופלות מעולם מסעדנות היוקרה.
ללקק את האצבעות (צילום: וואלה! מזל טוב)
הטעמים של התפריט החדש מתפרצים בכל ביס, זאת כאשר החוויה הקולינרית מתחילה עם מבחר סלטים מפרודוקטים טריים ורעננים ומנות שף כמו קרפצ'ו בקר, קרפצ'ו חציל וברבוניות מצופות שיוגשו אל מרכז השולחן. בשלב מאוחר יותר, יגיעו אל השולחן מנות ראשונות ובראשן סירת פלפל מתוק במילוי בשר עגל, שעטוף בבצק פילאס, זאת כאשר אוהבי הדגים יהנו ממנות מובחרות כמו סלמון אסייאתי, סלמון ים תיכוני ודניס על מצע קרם שורשים.
הביס המושלם (צילום: וואלה! מזל טוב)
בשלב מאוחר יותר יוגשו סטייק פרגית, סטייק אנטריקוט משובח לצד ירקות מושחמים, נתח אסאדו עסיסי וזה ממש לא הכל. שבעתם? אל תשכחו להשאיר מקום למנת הסוכר שהרווחתם ביושר – הקינוחים של "דוריה" שאמנם הם פרווה, אבל לגמרי לא נופלים מתוצרת הבייקרי הכי מפנק שהייתם בו.
לא לראות על בטן ריקה, קרנבל הבשרים של 'דוריה' (צילום: וואלה! מזל טוב)
סירת פלפל מתוק במילוי בשר עגל, עטוף בבצק פילאס (צילום: וואלה! מזל טוב)
נפתח לכם התיאבון? (צילום: וואלה! מזל טוב)
טעמים מושלמים (צילום: וואלה! מזל טוב)
מנות שאי אפשר לסרב להן (צילום: וואלה! מזל טוב)
מנת הקרם ברולה הכי מושחתת שתכירו (צילום: וואלה! מזל טוב)