בכל קצוות המדינה מכירים את
מתחם האירועים 'שאטו', אליו מגיעים מדי ערב זוגות צעירים כדי לערוך את חגיגת חייהם.
גן אירועים במרכז והשפלה משתרע על פני תשעה דונם של שטחים פסטורליים וירוקים, עם פינות ישיבה מזמינות, מפלי מים ומחולק לשני מתחמים – הרויאל שמתאים לעד 850 איש, ומי שחפץ באירוע קטן יותר יוכל לבחור והבלאנק, מתחם אינטימי יותר שיכול להכיל עד 400 אורחים.
בדיוק כפי ששמו מרמז, "שאטו" מעוצב בהשראת המדינה הכי רומנטית בעולם - צרפת ואתם בהחלט תרגישו את זה כשתכנסו לראשונה. "ברגע שנכנסו אל שאטו לראשונה, הרגשנו חמימות. הייתה כימיה מאוד טובה עם האנשים ועם המקום", מספרים לנו טל ונוי, החתן והכלה שפגשנו ב"שאטו" ומשבחים את העיצוב הקסום שבחרו לחתונתם, "רצינו משהו יחסית פשוט, ואהבנו את האפשרות לשלב אלמנטים טבעיים שמכניסים חיים אל האולם", הם אומרים.
הקונספט הצרפתי מתגלגל גם אל המנות המופקות במטבח השף של שאטו, שגם הן זוכות לאינספור מחמאות מהאורחים. השף משה יגודייב מטיב לתאר. "קבלת הפנים שלנו היא מאוד עשירה ומפנקת, יש לנו כאן 'מטבח פתוח' בקבלת הפנים ככה שהכל נעשה לעיני האורחים".
בין מנות הדגל ניתן למצוא בשאטו מנת סטייק אנטריקוט ומגוון מנות נוספות כמו טריו פילה בקר עם כבד אווז, צלע טלה וקרם של תפוח אדמה, בטטה ונגיעות רוטב. מנה נוספת שצוברת התעניינות היא סיגר מוח ושקדי עגל, מנה פיקנטית מזרחית המשלבת רוטב חריימה מסונן וקרם שום. בגזרת הדגים תמצאו מנה של דג מוסר ים שיושב על רביולי של סלק ברוטב של עגבניות שרי. ועוד מנה שחייבים להזכיר היא פלטת העראיס שיוצאת למרכז שולחן והאורחים לא מפסיקים לשבח אותה.
לכל מתחם יש את הייחודיות והגוון שלו. זאת כאשר לאחרונה "שאטו" עבר מתיחת פנים, ועוצב מחדש. עכשיו תמצאו בו את גופי התאורה וההגברה המתקדמים בארץ, שמבטיחים לכם את המסיבה שתמיד רציתם. "אנחנו תמיד אומרים לצוות - מבחינתנו זה עוד יום, מבחינתם זה היום הגדול ביותר", מוסר לנו אבירן וייס משאטו ומוסיף, "לכל אירוע יש את הגיוון שלו, הייחודיות שלו. ואנחנו נותנים שירות לכל האורחים שלנו מכל הלב, באהבה כל השנה".