הפעם, אנחנו לא כאן כדי לדבר על מתחם אירועים, אלא הזוגות שמגיעים אליו, כי בשורה התחתונה, הם והחוויה שלהם זו הסיבה שאנחנו כאן. במתחם האירועים יונו לא שוכחים את זה לרגע אחד. הזוגות של המתחם המרהיב שממוקדם בקיסריה, מדברים על המקום בעיניים נוצצות. הם מזכירים את הגן המפואר, המנות המעולות וגם על השירות המצוין הם לא פוסחים. ממש כמו הנשואים הטריים קים וגל מיכאלי, אותם פגשנו רגע אחרי חופתם.
"מה שגרם לנו לסגור את 'יונו', הוא היחס של רפי הבעלים, ויחד עם זאת המקום מהמם. מהרגע שנכנסנו, קיבלנו הרגשה הכי כיפית בעולם. הכי מחבקת. באותו היום כבר ביטלנו את כל הפגישות שיש לנו במקומות אחרים וסגרנו ביונו, וזאת הייתה ההחלטה הכי טובה", אומרת לנו קים, שבחרה לקשט את חתונתה בצמחייה טרופית ושופעת.
לא קשה להפוך את יונו למקום חלומי, הוא כבר כזה גם ללא כל עיצוב. ביונו הטבע הוא חלק אינטגרלי מהאירוע,
גן האירועים שנמצא באזור השרון מכוסה בדשא אמיתי ועטוף צמחייה שופעת מלווה את האורחים גם באולם, שכן יונו מתהדר בקירוי שקוף שעושה את כל ההבדל.
השנה שטחו של המתחם אף הוגדל בחצי דונם כאשר התווספו אליו אלמנטים נוספים שהופכים אותו לנחשק אף יותר, "בנינו ספייס חדש לחופה, עם שביל גדול יותר ליצירת מראה מרשים יותר. בנוסף יצרנו פרגולת עץ עם נורות פחם שמענקיה לאירוע תחושה של חמימות, ובתוכה ניתן לקיים אירועים". מוסר לנו רפי גוטמן.
אבל לא רק הוויזואליות עברה שדרוג אלא גם התפריט, אליו התווספו מנות חדשות שגורפות אינספור מחמאות, ולא רק בגלל הטעמים, "יש פה מגוון רחב של עמדות בקבלת הפנים. האורח שמגיע ל"יונו" מקבל איזה סוג של "ברוכים הבאים", הגעתם למקום שלא נותנים בו "דוגמיות של אוכל". אנחנו נותנים שפע ומגוון".
"אני חושב שעשינו דרך מדהימה עם הזוגות שלנו". מסכם גוטמן ומזכיר את המוטו שמניע את יונו שבקיסריה - "כל שנה אנחנו הולכים קדימה, ומנסים להמציא את עצמנו מחדש".