מרגע פתיחתו, מתחם האירועים
יורדי הסירה, לא יורד משיח היום של המאורסים.
גן האירועים בתל אביב הצופה אל הים ונמנה עם המקומות הכי טרנדיים ורותחים בסצנת האירועים התל-אביבית, מנצח גם בזירה הקולינרית עם תפריט שף של
אביב משה. בראיון מיוחד עם השף לרגל פתיחת שנת 2023, הוא גילה לנו מה מצפה לנו על השולחן של יורדי הסירה בחורף הקרוב.
מתחם האירועים 'יורדי הסירה' (צילום: יחצ)
"הרעיון הגדול שעומד מאחורי תפריט האוכל שלנו הוא ליצור חוויה של מסעדת שף", מספר לנו משה ומוסיף: "חשוב לנו ליצור חוויה כוללת ומוגמרת מא' עד ת'. בשנים האחרונות זה מתאפשר בצורה טובה יותר בגלל הטכניקות שהשתכללו והטבחים שהפכו לטובים ומיומנים יותר".
מתחם האירועים 'יורדי הסירה' (צילום: יחצ)
גם בשנת 2023 הצלחת של יורדי הסירה מורכבת מחומרי הגלם הטובים ביותר שיש לתוצרת המקומית והעולמית להציע לקהל הישראלי - ירקות, בשרים, דגים ותבלינים שיוצרים חוויה נעימה ומגרה במיוחד לבטן.
מתחם האירועים 'יורדי הסירה' (צילום: יחצ)
כל מי שנכח באירוע ב"יורדי הסירה", יספר לכם שהמטבח הפתוח במקום הוא אטרקציה בפני עצמה. האפשרות לחזות באוכל שנעשה במקום על ידי הטבחים, בהחלט מוסיפה את חלקה לחוויה הכוללת. "הכול נעשה בשקיפות אל מול האורחים, מין חוויה של שוק ירושלמי וזה בהחלט תופס את תשומת לבם", מוסר לנו משה.
מתחם האירועים 'יורדי הסירה' (צילום: יחצ)
השנה תמצאו בתפריט מנות כמו ריזוטו, אסאדו עם ג'ינג'יר שמצולחת מול האורח ומנות של דגים נאים באינטרפרטציות שונות. בנוסף, המבחר הקולינרי כולל רביולי במילויים שונים ותפריט אסייתי שמדבר אל החך הישראלי. "הקהל הישראלי אוהב שפע ועם זאת דיוק. הם אוהבים את חוויית המסעדה שמוענקת ב'יורדי הסירה'". הוא מציין.
מתחם האירועים 'יורדי הסירה' (צילום: יחצ)
כפי שהאורחים מגלים מהר מאוד, ביורדי הסירה הקולינריה תופסת את המקום המרכזי באירוע, כאשר הרבה פעמים הקונספט של החגיגה נבנה סביב התפריט. "האוכל צריך להתאים לרעיון של האירוע, לעיצוב, לכמות האמנים ולקהל", אומר משה. "חשוב לנו להגשים את הפנטזיה של הלקוח ולא נוותר על כך".
מתחם האירועים 'יורדי הסירה' (צילום: יחצ)
מתחם האירועים 'יורדי הסירה' (צילום: יחצ)
מתחם האירועים 'יורדי הסירה' (צילום: יחצ)
מתחם האירועים 'יורדי הסירה' (צילום: יחצ)
מתחם האירועים 'יורדי הסירה' (צילום: יחצ)