מתחם האירועים החדש "קסטלו" הסיר מעליו את הניילונים וקצר את הפירות עליהם עמל הצוות במשך חודשים ארוכים באירוע השקה אקסקלוסיבי. מעבר לחוף הים שנגלה לפנינו מכל פינה באולם, גילינו גם תפריט אוכל חדשני ועיצוב ללא פשרות. הכירו את קסטלו.
קסטלו: המקום שמביא בשורה חדשה לענף האירועים
כאשר נסענו מתל אביב לקסטלו שממוקמת בעתלית נהנינו מגישה נוחה ומהירה למקום וכך, למרות שעתלית ממוקמת בצד הצפוני יותר של מפת ארצנו המרחק מהמרכז לא הורגש כלל. את פנינו קיבלו חוף הים הקסום של עתלית ומבצר הצלבנים שמשתקפים דרך קירות זכוכית גבוהים, ואין ספק שהנוף היפהפה מעניק למקום הרבה מאוד נקודות זכות - איזה זוג לא חולם להתחתן מתחת לחופה חלומית כשמאחוריו רחש הגלים?
קסטלו, שנועד לארח בכותליו עד 440 מוזמנים מביא איתו בשורה רעננה לענף האירועים בעזרת קונספט חדשני, "הקונספט של המקום שאתה מגיע לחגוג כמו במועדון ולאכול כמו במסעדה", מספר נדב אמויאל מנכ"ל קסטלו, "בין אם אתה בשוק פתוח באירופה בקבלת הפנים, או אם נכנסת לתוך האולם ואתה נמצא במסעדה מאוד מפוארת בחו"ל או במועדון לילה מפורסם".
המקום שמביא בשורה רעננה לענף האירועים (צילום: גל יאסנקוב)
מערכות הסאונד והתאורה המתקדמות שהוצבו במקום אכן מעניקות אווירה של דאנס בר, קבלת הפנים שמבוססת על הכנה פרונטלית מול עיניהם של האורחים בהחלט מגוונת וססגונית (וטעימה, ברור) והמנות העיקריות שמוגשות לאורחים לא מביישות אף מסעדת שף יוקרתית.
יצירתיות היא מילת מפתח בקסטלו והיא לא מתבטאת רק בארכיטקטורה הייחודית ובעיצוב הפנים של המקום אלא גם בגזרת התפריט, שמקוטלג לפי ארבעת האלמנטים – אש, אויר אדמה ומים. לטובת אירוע ההשקה נבחרו ארבע מנות עיקריות, אחת מכל אלמנט, ביניהן בחרו האורחים.
פותחים שולחן (צילום: יח"צ)
הבוחרים באלמנט האש נהנו מסטייק אנטרקוט שהוגש לצד ירקות צלויים, הבוחרים באוויר התענגו על חזה אווז שהוגש על מצע של פירה ארטישוק, אוהבי המים קיבלו פילה סלמון על פסטה רדיאטורה שחורה ובגזרת האדמה הוגשה מנה צמחונית נהדרת של טורטליני סלק על רוטב של אפונה ריחנית, כולן טעימות להפליא ומצולחתות כל כך יפה שלא יכולנו להתאפק מלהעלות לסטורי. אתם בטח יכולים להבין אותנו.
באירוע ההשקה התמלא החלל הגדול במאות אנשים שכבר סגרו במקום אירוע עוד לפני פתיחתו הרשמית - דבר שאינו מובן מאליו כשמדובר במתחם אירועים חדש לחלוטין, "קסטלו זה המקום המושלם לאנשים שרוצים לעשות אירוע באווירה אחרת, שיוצא מהקופסא", מסביר לנו אמויאל ומוסיף, "הנוף המהמם לים, השירות הטוב, מטבח השף העדכני שלנו. כל החביבה הכוללת הזו שנותנת את האירוע המושלם לזוגות היא מה שגורמת להם להגיע לפה ובסופו של דבר להחליט ללכת איתנו".
"המקום המושלם לאנשים שרוצים לעשות אירוע באווירה אחרת" (צילום: וואלה! מזל טוב)
עיצוב מעורר השראה (צילום: וואלה! מזל טוב)
האוכל של קבלת הפנים בהחלט מסביר פנים (צילום: גל יאסנקוב)
זו לא תמונה מסרט, זו המציאות בקסטלו (צילום: גל יאסנקוב)
בהחלט מעורר תיאבון (צילום: וואלה! מזל טוב)
חזה אווז על מצע של פירה ארטישוק (צילום: וואלה! מזל טוב)
טורטליני סלק על רוטב אפונה ריחנית (צילום: וואלה! מזל טוב)
עיצוב ללא רבב (צילום: גל יאסנקוב)
חופה שעושה חשק להתחתן (צילום: גל יאסנקוב)
אווירה מסיבתית בקסטלו (צילום: גל יאסנקוב)
ירידה לפרטים הקטנים (צילום: גל יאסנקוב)
צלחות מושלם (צילום: יח"צ)