אכלנו רק לפני שעה קלה, וכבר הבטן שלנו מקרקרת שוב. אנחנו מאשימים בכך את
בית - חלל אירועים אורבני, שהשיק לאחרונה תפריט קיץ עשיר ומעורר תיאבון ברמה כזו שאם זה היה אפשרי פשוט לשלוף את התמונות של המנות דרך המסך ולאכול אותן, לגמרי היינו עושים את זה. בגלל שהטכנולוגיה עדיין לא הגיעה לשם (אך יש בנו אמונה), אנחנו מודיעים לכם חגיגית שממש בקרוב אנחנו הולכים להתגנב לאירוע ולאכול ככל יכולתנו. אז מה בעצם כל כך אהבנו בתפריט הקיץ של הבית לאירועים אורבניים?
קרפצ'יו אננס טבעוני (צילום: יח"צ)
חוויה קולינרית מענגת ב"בית - חלל אירועים אורבני"
סוד הקסם של התפריט החדש טמון בטריות ובאיכות הפרודוקטים. את הטעמים הרעננים של כל מנה ומנה בתפריט ניתן לזקוף לזכותם של חומרי גלם עונתיים ופרשיים שמגיעים למטבח כל יום היישר מהחקלאים, "כל המנות שלנו הן על בסיס ירקות ופירות עונתיים, שמגיעים אלינו מחוות אורגניות. תוכלו למצוא בתפריט הקיץ חסות מיוחדות, בטטות וגזרים צבעוניים, תותים אורגניים, דובדבנים מרמת הגולן ועוד", מספר אדיר נחמיאס, מבעלי המקום.
מאחורי כל מנה עומד תהליך ארוך של חשיבה עמוקה וסיעורי מוחות שמשתתפים בו השף ארז מדינה, צוות המטבח והנהלת המקום. נחמיאס מספר שכל מנה מורכבת מ-6-7 מרכיבים לפחות, מה שמעצים את חווית האכילה והופך אותה לכיפית ומעניינת הרבה יותר, "גם הסלטים, שכביכול נחשבים למנה פשוטה ומהירה הופכים לחגיגה של טעמים עם ויניגרטים מיוחדים ופיצוחים קראנצ'יים", הוא משתף אותנו.
קרפצ'יו במילוי ארטישוק ירושלמי (צילום: יח"צ)
ההשקעה הרבה ניכרת גם בקבלת הפנים שם תוכלו למצוא עמדות מיוחדות ויצירתיות להפליא כמו "פאני פורי" – בצק מטוגן ממולא בסביצ'ה דגים נאים עם אננס, נקטרינה ובצל סגול. בעמדה נוספת, תתענגו על "גירוס" יווני – לאפה שנצרבת על פלנצ'ה לעיני האורח הממולאת בשווארמה, בפאבה (ממרח שעועית צהובה) וצ'זיקי טבעוני מפנק מעל.
החוויה הקולינרית מתעצמת עם הכניסה ל
גני האירועים בשרון, שם מלצרים מיומנים יגישו לכם מנות מרהיבות. אז מה בתפריט? קרפצ'יו פילה בקר וגם קרפצ'יו אננס טבעוני (!) עם פסיפלורה, שבבי קוקוס ואבוקדו, קרפצ'יו שחור במילוי ארטישוק ירושלמי עם קרם צהוב ושלושה סוגים של פטריות מוקפצות, פרגית עם פירה כמהין, קרם ארטישוק וזוקיני על הגריל, רוסטביף סינטה מעושנת, פולנטה טבעונית עם מיקס פטריות וירקות העונה מוקפצים, וגם מנת הדגל של המקום – שהיא נתח קצבים מוגש על קרם שום שחור, עם בטטה סגולה, פירה כמהין וברוקולי בזילוף של איולי דבש כמהין.
מנת הדגל של "בית" (צילום: יח"צ)
גם אם לא יישאר לכם בבטן מקום לקינוח, אל דאגה. המנות האחרונות הן כל כך מגרות שהקיבה שלכם תתרחב במיוחד בשבילן. הכנת הקינוחים נעשית מול עיני האורח, מה שמוסיף להנאה. גירה אותנו במיוחד: קוראסון ממולא בגלידת פיסטוק, עם חלווה, שברי פיסטוק וסירופ וניל. אנחנו יכולים להריח את הארומה המענגת הזו עד לכאן.
שילוב של ויזואליה צבעונית שמושכת את העין, טריות וטעמים חדשניים – הם מה שהופכים את תפריט הקיץ של הבית לאירועים אורבניים למוצלח במיוחד, כזה שמענג את כל החושים. "התפריט החדש מוכיח את עצמו, אנחנו מקבלים ביקורות מדהימות", מסכם נחמיאס.
מתוך תפריט הקיץ של "בית" (צילום: יח"צ)
מתוך תפריט הקיץ של "בית - חלל אירועים אורבני" (צילום: יח"צ)
מתוך תפריט הקיץ של "בית - חלל אירועים אורבני" (צילום: יח"צ)
מתוך תפריט הקיץ של "בית - חלל אירועים אורבני" (צילום: יח"צ)
מתוך תפריט הקיץ של "בית - חלל אירועים אורבני" (צילום: באדיבות אדיר נחמיאס)
מתוך תפריט הקיץ של "בית - חלל אירועים אורבני" (צילום: באדיבות אדיר נחמיאס)
מתוך תפריט הקיץ של "בית - חלל אירועים אורבני" (צילום: באדיבות אדיר נחמיאס)
מתוך תפריט הקיץ של "בית - חלל אירועים אורבני" (צילום: באדיבות אדיר נחמיאס)
מתוך תפריט הקיץ של "בית - חלל אירועים אורבני" (צילום: באדיבות אדיר נחמיאס)