עונת החתונות לשנת 2021 סופסוף נפתחת, ומתחמי האירועים מנערים את האבק, מצחצחים את הרחבות ומחדשים את התפריטים שלהם, אחד ממתחמי האירועים המובילים שיוצא בתפריט חדש ומרענן הוא
אולמי עדיה - ADIA. יצאנו לראות ולטעום את המנות החדשות, וכמובן שגם צילמנו כדי שתכולו לראות את כל היופי הקולינרי הזה שמחכה לכם. את המשך הכתבה מומלץ לעשות על בטן מלאה.
פלטות למרכז שולחן - תכלס הכי טעים
המנות הכי טעימות הן אלה שלא מצפים להן, המנות שאתה נותן ביס ופשוט מופתע מהטעם, המרקמים והניחוחות. הנה כמה מנות כאלה, שהפתיעו אותנו בכל ביס וביס.
לחמניית באן במילוי שווארמת דגים בליווי טחינה סלק.
סביצה סלמון, פלפלים צבעוניים, שמן זית ושאט אבוקדו.
סיגר דגים - רול פילו ממולא במגוון דגים טריים ומוגש במיני קרף על קרם צ'ארמלה פיקנטי.
עלי סיגר במילוי בשר אותנטי מרוקאי בליווי טחינה וקרם לימון.
קבב דגים מונח על ברוסקטה עם טחינה גולמית, איולי אריסה ופלפלים חריפים.
קרואסונים מתקתקים במילוי לחי עגל ובצלי שאלוט בבישול ארוך, בטעם פיקאנטי.
קרפצ'יו - נתח בקר סינטה משובח טבול בשמן זית כתום, בלסמי וצלפים.
מנות ביניים לאוהבי הדגים
מנות דגים במגוון תיבולים מפתיעים וטכניקות הכנה שיוצרות מנות ייחודיות וטעימות ביותר.
כזה עוד לא טעמנו! - פילה סלמון בציפוי פיסטוק ותבלינים מונח על קרם ארטישוק.
פילה סלמון בתיבול מזרחי לצד ארטישוק, זיתים, פלפלים, שום וכוסברה טריה.
סלמון בעשבי תיבול לצד כרוב צלוי, פלפלים וזיתי קלמטה צלויים בגריל.
פילה סלמון מוקרם לצד ראגו חומוס, פלפלים וכוסברה.
הראשונות
נתחיל מטעימה מהראשונות שהעיפו אותנו גם בטעם וגם במראה, שתי מנות מושלמות לפתיחה שיגרמו לאורחים להבין כבר מהביס הראשון שהם הגיעו לאירוע ברמה גבוהה, עם אוכל איכותי.
פטריית פורטבלו במילוי בשר טלה וצנוברים במעטפת רשת ותבלינים בליווי פירה בטטה ורוטב ציידים.
פסטיה - מאפה מרוקאי אותנטי של נתחי פרגית עם בצל מושחם בברנדי וסוכר חום, עטופים בבצק פילו עם שקדים מקורמלים.
העיקריות
המנות שכולם מחכים להן, ובצדק! קבלו 4 מנות בשר ברמה של מסעדת שף, בלי יותר מידי מניירות אבל עם הרבה בשר איכותי, והאמת? שלא צריך יותר מזה.
נתח אנטריקוט משובח משוייש ומיושן צלוי על גריל פחמים - כן פחמים! לפי בקשת האורח לצד קוביות תפוחי אדמה שמן זית וטימין.
פילה בקר - נתח פילה מניון עשוי במידת עשייה לבקשת האורח עם פלפל שחור גרוס, מונח על בטטה צלויה לצד ירקות צבעוניים.
פרגית במרינדה של סויה, סילאן וג'ינג'ר בניחוח שומשום קלוי וירקות צלויים.
רול פרגית במילוי תערובת פיצוחים (ג'עלה) לצד קרם סלק.
קינוח לסיום
ואיך אפשר בלי לקנח במגש קינוחים כי גם אחרי תפריט כזה תמיד יש מקום לקינוח.
אהבתם את המנות? חכו שתראו את המתחם! בואו לראות עוד מעדיה וליצור קשר לפני שנתפסים כל התאריכים >> 072-2163776.