כל זוג שמתחתן צריך לבחור מהן המנות שיוגשו לאורחים בחתונה. היצע המנות המגוון והרחב בעצם מקשה מאוד על הבחירה, בייחוד כשמדובר בחלק שמאוד חשוב לאורחים – אוכל. כולם ידברו על זה אחרי החתונה, כולם יבקרו את המנות ויביעו את טעמם בנושא. אז נכון, אי אפשר לרצות את כולם, אבל אפשר לרצות את הכלל. וכדי לעזור לכם בבחירות הקשות, הכנו לכם את המנות הכי מבוקשות ומוצלחות שכדאי לכם לשלב בתפריט האירוע שלכם. מומלץ להסתכל על קיבה מלאה, בתיאבון.
מחפשים את האוכל הטעים ביותר ליום החתונה? מצאו קייטרינג לאירועים
מצעד המנות הראשונות המבוקשות
המנה הראשונה היא הרושם הראשוני למה שהולך להיות בהמשך הערב. הן בעצם פותחות את האירוע ולפעמים מפתות יותר מהמנות העיקריות. אם האוכל טוב, האורחים מרוצים והאירוע מוצלח ומהנה. כדי שתצליחו לקלוע לטעם של רוב האורחים, לפניכם מנות הפתיחה המבוקשות והטעימות ביותר.
פילה סלמון
קייטרינג מרלו מציע פילה סלמון אפוי בתנור בעשבי תיבול, יין לבן ושקדים מוגש על מצע ריזוטו בורגול ונבטי חמנייה טריים בליווי רוטב יין לימון.
פסטייה
מסעדת הטאג'ין מציעה בצק פילו במילוי נתחי פרגית עם שקדים וצימוקים ומעל אבקת סוכר וקינמון, מוגשת עם רוטב קרמל ותפוזים.
פטריית ההפתעות
קייטרינג לה בל מציע פטריית פורטובלו ממולאת בקרם פרגית, עם נגיעות פיסטוק וקשיו, גרוסים ברוטב צ׳ילי מתוק.
מצעד המנות העיקריות המבוקשות
אחרי שהאורחים נהנו מהמנות הראשונות, מוגשות להם מנות עיקריות מיוחדות וטעימות. את המנה העיקרית האורחים לא מפספסים, כך שיש לתת גם למנה הזו את מלא תשומת הלב. חשוב שהמנות שיוגשו יהיו קלאסיות ואנינות טעם.
פילה בקר על פירה בטטה
בראף קייטרניג מציע מדליוני פילה, על פירה בטטה ברוטב יין ושום שחור. שילוב של מרכיבים בריאים וטעימים שהרבה מהאורחים בוחרים.
נתחי אסאדו עגל מיושן
קייטרינג באפלו מציע נתחים בניחוח תבליני בהרט ופלפל שחור גרוס, אשר ניצלו בתנור עישון ספרדי, מוגש עם רוטב צימיצורי.
מסעדת רודריגז מציעה תבשיל בשר מיוחד המוגש לצד סלקים, צנוניות בתיבלון של תימין ורוטב סילאן.
דואט בקר ופרגית
קייטרינג לה בל מציע דואט פילה בקר ופרגית ממולאת בפיסטוק וקשיו, לצד אלומת שעועית השזורה בגזר ותפוחי אדמה וויליאמס.
מצעד הקינוחים המבוקשים
ברגע שהקינוחים מוגשים, העיניים הגדולות נפתחות ומתמלאות תאבון. לא משנה כמה אכלו האורחים, לקינוחים תמיד יש מקום. כמה פרווה שזה לא יהיה, בחתונות מגלים קינוחים חדשים וטעימים. האורחים צועדים בעקבות ריח המתוק וטועמים 'ביס' מכל אחד מהם. כדי שלא תפלו בהגשה האחרונה, לפניכם הקינוחים שכולם אוהבים וגם אם הגעתם לחלק הזה שבעים, עכשיו הכל עלול להשתנות.
טראפלס שוקולד
השף אלון כהן מציע טראפלס שוקולד בלגי ותפוז בציפוי קקאו. קינוח שוקולדי אמיתי שנמס בפה והוא אחד האהובים ביותר על האורחים.
קרפ סוזט
מסעדת רודריגז מציעה קרפ צרפתי, ממולא בגלידה וניל עם רום וצימוקים, מוגש עם קולי פירות יער.
סיגר מרציפן בפיסטוק
בראף קייטרניג מציע סיגר פילו במילוי מרציפן ופיסטוק בזיגוג דבש מתובל. קינוח מיוחד וטעים שנחטף מהשולחן תוך שניות.
מהי לדעתך המנה הטעימה ביותר? שתפי אותנו בעמוד הפייסבוק של וואלה! מזל טוב