משי ואוהד ברזילי הכירו במהלך מסיבה, ממש כמו פעם, משי שלחה מבטים, חבריו של אוהד זיהו את ההזדמנות, והשאר היסטוריה: "הוא ניגש, ביקש את המספר ולמחרת התחלנו לדבר. שבועיים עד שנפגשנו, בפגישה הראשונה אני לא הפסקתי לדבר במשך שבע שעות עד שסגרו עלינו את המסעדה, התלבטתי אם להמשיך לעוד דייט אבל נתתי צ’אנס".
הצעת הנישואים קרתה ביום הולדתה, הם היו בדרכם למסעדה על הים יחד עם זוג חברים: "כל הדרך התלוננתי שכל הנעליים שלי חול והדרך לא נגמרת. אני זוכרת שצעקתי עליו ואמרתי לו "לא הבנתי המסעדה בתוך הים? כמה זמן עוד צריך ללכת?" ואז ראיתי מרחוק שביל לבן של הצעת נישואים ואמרתי לו ״אתה רואה את ההצעה הזאת? אז אני רוצה ככה בשקיעה בול, אבל בלי כל התפאורה הזאת של השביל, את זה אני לא אוהבת״ והוא ענה לי ״זה מה יש״, כמובן שלא הבנתי שמדובר בהצעה שלי עד שקלטתי את התמונות שלנו על החול והתחלתי לבכות בלי סוף".
בחירת שמלת הכלה הייתה משימה לא פשוטה עבור משי, אבל כשהיא הגיעה לסטודיו של נוי אליהו זה נעשה הרבה יותר קל: "ידעתי ששם אני אמצא את השמלה שלי. השמלה ישבה עלי כאילו היא נתפרה בשבילי, לא הייתי צריכה לעשות תיקון אחד, הרגשתי בה פשוט מושלם. נוי והצוות שלה מושלמות אחת אחת ונתנו לי את ההרגשה הכי טובה ונעימה שיש".
החתונה התקיימה במתחם האירועים
לאגו soul: "הלאגו ידועים בתור אולם ששמו הולך לפניו ובצדק. הנראות, האוכל, האיכות, היחס, הדיוק בפרטים הקטנים. מה שמשך אותנו דווקא ל- soul היה העיצוב המיוחד של האולם, הוא בנוי מרחבה בנפרד ו״מסעדה״ בנפרד.כל המתחם של השולחנות והאוכל היה על במה, והרחבה הייתה שלוש מדרגות למטה, ככה שגם מי שרוצה לאוכל ולדבר המוזיקה לא מפריעה לו כי יש הבדל באקוסטיקה. מי שהייתה אחראית על עיצוב השולחנות והחופה הייתה המעצבת שלהם
מאי מורדוך המושלמת שמהרגע הראשון שנפגשתי איתה התאהבתי בה, היא פשוט קראה אותי. ידעה בדיוק מה אני רוצה, רציתי שילוב של ורדים לבנים עם מלא גיבסניות ונרות. האוכל בלאגו זה משהו לא רגיל, מהנראות של המנות ועד הטעם. השף ניר דביר הוא פשוט אגדה, לא הפסיקו להחמיא לנו כמה האוכל היה טעים וטרי".
הטיפים והמסקנות של משי לכלות: "להגיע ליום החתונה ברוגע, להקיף את עצמך בסביבה הכי מרימה שיכולה להיות, ולזרום. זה הכי חשוב, כי בסוף, תמיד יש דברים שמתפקששים ולא הכל הולך בדיוק כמו שאת רוצה אבל צריך לזרום ולהנות גם מזה, הכל יסתדר והכל לטובה".