לא משנה אם מדובר בחתונה בסגנון קלאסי, בוהיימי או אורבני, יש דבר אחד שתמיד יעבוד – לכל זוג, בכל חתונה: חופה מרגשת בשקיעה שהופכת את הרגעים (והתמונות) לבלתי נשכחים.
KALUA, מתחם האירועים החדש ויוקרתי שנמצא בצמוד לחוף הים של אשדוד מצליח לשלב בין עיצוב אלגנטי, טכנולוגיה מתקדמת, צוות צעיר ומקצועי שמגיע מעולם המסעדנות והאירוח ובעיקר שקיעות עוצרות נשימה שצובעות כל אירוע בצבעים ייחודיים ורומנטיים.
ב – KALUA מציעים לחוגגים שני חללים רחבי ידיים שמתאימים לחתונות אינטימיות, בריתות, כנסים או אירועים עסקיים עד 350 מוזמנים. יש אפשרות לחגוג בקיץ, תחת כיפת השמיים, עם נוף לים, או שאפשר ליהנות במתחם המקורה, ולקבל את הנוף שעוטף את המקום דרך החלונות שמקיפים את האולם. העיצוב במקום, שמשלב בין אלמנטים טבעיים של עץ, אבן ובדים טבעיים, יוצר אווירה אינטימית שמחברת בין יוקרה לחופש.
בנוסף, המקום מתגאה בתפריט שף ייחודי בניצוחו של השף דניאל לוי ומותאם אישית שמשלב בין מנות גורמה לבין מטבח ים תיכוני עשיר באווירה של מסעדת שף שמעבירה את האורחים מסע קולינרי מפתיע.
ניתן לשל בתפריט מבחר רחב במיוחד של מנות, שיפודי פרגית במרידה שמוגשים על פריקי עלי מנגולד פטריות בציר ירקות, שורט ריבס בציר בקר וסלין עם פירה כמהין ואפונת שלג, קרפצ׳ו דג ברמונדי טרי עם שמן זית, לימון וקונפי שום ועוד מגוון אפשרויות – כולן טריות ומוכנות ביום האירוע במטבח המתחם.
כל חתונה מקבלת תשומת לב קולינרית מיוחדת, עם דגש על עיצוב והכנת מנות מוקפדות שמעניקות חוויה בלתי נשכחת כשהצוות, בשיתוף השף, מתאימים את התפריט לכל אירוע יחד עם הזוג, והמקום מאפשר את כלל סוגי הכשרויות, כמו גם את האפשרות להביא משגיח חיצוני.
החוויה הקולינרית מתחילה מרגע הכניסה של האורחים למקום, עוד בקבלת הפנים, עם מופעי שף מעוצבים, מנות ביניים במרכז השולחן ותפריט בו כל אורח בוחר את המנה שלו כמו במסעדה. "מדובר במקום עם אוכל טעים, תחושה של מסעדה ושואו קולינרי עם נוף מטריף," אומרים בעלי המקום, "מקום שהלקוח יזכור ויספר כמה כיף וטעים היה."
המתחם נפתח במרץ 2025 ולקראת הפתיחה יוצא במבצע השקה מיוחד: חבילת חתונה ב-249 ש"ח בלבד. החבילה כוללת מנת שף, תאורה, הגברה, מסכים, מנהל אירוע, הזמנה דיגיטלית ואישורי הגעה – עם כל מה שצריך לאירוע יוקרתי, אוכל שאי אפשר לשכוח, מקצועיות וכמובן מחיר נגיש.