בזמן שמצלמה עוקבת אחריו ומתעדת כל רגע בחייו לתכנית ריאלטי "מחוברים פלוס", תפסנו את הזמר
איתי לוי שכבש את כולם עם הלהיט "
מסיבה בחיפה", משמח חתן וכלה בחתונה שהתקיימה במתחם האירועים
ונישן בפתח תקוה. בינינו? ההופעה הייתה מושלמת אבל לא רק זה, שכן החוויה הקולינרית בשילוב האולם המיוחד בו הוא הופיע הפכו את החתונה למפתיעה במיוחד, צפו.
"על כל דבר חשבו פה"
מכירים את הזוגות האלה שמזמינים זמר מוכר לחתונה? אז תשכחו מהזמרים המזרחיים ששולטים בסצנת החתונות וקבלו את הזמר איתי לוי שנתן הופעה מרשימה בחתונה של זוג שהתחתן במתחם ונישן. "חתונה זה משהו מיוחד, זה רגע מרגש, בוחרים בך החתן והכלה וזה לא מובן מאליו", הוא אומר ומוסיף ," אני מקדיש לזוג את כל כולי, את כל השירים".
לוי עלה על הבמה לאחר שהזוג החליף טבעות נישואים ושינה טייטל ל'נשואים', כאשר המאורע המרגש התקיים במתחם האירועים ונישן בפתח תקוה. "ונישן נבנה לפני שנתיים וחצי", אומר דוד דנינו, הבעלים של המתחם ומוסיף, "אולם אריסטוקרטי מאוד, גבוהה מאוד מבחינת רמת עיצוב, נכנסים וכל פינה מעניינת, בכל מבט שלך ימינה או שמאלה רואים שעוד פינה מעניינת, על כל דבר חשבו פה".
המתחם משלב את היופי של ונציה כאשר כבר בכניסה למקום אפשר להבין שמדובר באולם אירועים שונה מהרגיל, "למה כלה בוחרת שמלה מיוחדת יותר מכולם? כי זה יותר מיוחד מכולם, אין עוד אולם כזה", מציין דוד דנינו. "ניסינו לגעת בכל דבר שלא נהיה כמו כולם, ממש להביא את אירופה, לאס ווגאס לפה אלינו", מוסיף גיא דנינו, בעלים נוספים של המקום. הרעיון של ונישן זה להביא אולם אירועים יוצא דופן ולאפשר לאורחים להתחתן באולם אירועים עם סטנדרטים גבוהים במיוחד.
חופה יפהפיה במתחם האירועים ונישן בפתח תקוה (צילום: ערן פז)
לא רק חתונה, גם אוכל טוב
אחת ההפתעות המרעננות בחתונה הייתה החוויה הקולינרית, שכן כבר מקבלת הפנים אפשר היה להבין שמדובר במנות שף שאף אחד לא היה רוצה לפספס. "המטבח של ונישן מזוהה כמטבח איטלקי ים תיכוני", אומר השף אלעד שוקר שהכין תפריט קיץ מעורר תיאבון. "מחכות הרבה הפתעות, יש עמדות חדשות בקבלת הפנים כמו מעשנת של אווזים, עמדת פויקה אפריקאי, עמדת טנדורי, גריל ארגנטינאי", הוא מגלה.
אם תשאלו את הבעלים מה הדבר הכי מיוחד במתחם ונישן הוא יענה לכם בן רגע "השף". "זה אחד האולמות המובילים היום בקולינריה, אנחנו בונים תפריט שמתחרה במסעדות היוקרה שקיימות היום בארץ ובעולם", אומר דוד דנינו. בין המנות העיקריות אפשר למצוא את מנת הטריו המשלבת מח עצם, פילה בקר, נתח כבד אווז וצלע טלה, מנה מרשימה ומנצחת. "אנחנו כל הזמן ממציאים מנות חדשות בין אם זה בקבלת הפנים, אם זה סלטים או מנות פתיחה מיוחדות, גם במנות העיקריות אנחנו משתדלים להמציא את עצמנו מחדש", מדגיש שוקר.
מעורר תיאבון. מנת טריו המוגשת במתחם האירועים ונישן בפתח תקוה (צילום: ערן פז)
נראה כי מתחם ונישן שם לעצמו רף גבוה והוא מצליח לעמוד בו, שכן הוא לא רק מביא עיצוב מיוחד לעולם החתונות שמאפשר לזוגות לצאת מהקופסא של מתחמי אירועים רגילים, הם גם דואגים שכל החוויה מסביב תהיה מרשימה ותגרום לאורחים כמו גם לזוג לחזור הביתה מרוצים ומאושרים.
ונישן, להגשים את החלום הכי גדול (צילום: ערן פז)
לחשוב על הפרטים הקטנים. מתחם האירועים ונישן (צילום: ערן פז)
סטנדרטים גבוהים. מתחם האירועים ונישן (צילום: ערן פז)
חוויה מרגשת במתחם האירועים ונישן בפתח תקוה (צילום: ערן פז)
אולם האירועים ונישן בפתח תקוה (צילום: ארן חן צלמים)
עיצוב מיוחד לחתונה בלתי נשכחת, מתחם האירועים ונישן (צילום: ארן חן צלמים)
להבטיח את הטוב ביותר, מתחם האירועים ונישן (צילום: ארן חן צלמים)
חוויה קולינרית מבטיחה במתחם האירועים ונישן (צילום: ערן פז)
מגוון מנות פתיחה טעימות, מתחם האירועים ונישן (צילום: ערן פז)
חידושים מרעננים בתפריט הקיץ של ונישן (צילום: ערן פז)
מנות קיץ מפתיעות, מתחם האירועים ונישן (צילום: ערן פז)