מי שמיהר להפרד מענף האירועים בתקופת הקורונה, לא יכל לטעות יותר, שכן נדמה כי ענף השמחות רק צובר תאוצה. ההוכחה לכך היא פתיחת
מתחם האירועים המסקרן – גבריאל תרבות אירוח. אז תשננו את השם החדש, תנעצו את הלוקיישן בגוגל מפס והכינו את המעטפות, כי בעוד כמה רגעים גם אתם תוזמנו לאירוע במקום הכי מדובר של הרגע.
הכי אלגנטי שיש, גבריאל תרבות אירוח (צילום: יחצ)
היכן?
בלוקיישן מנצח במרכז – המשלב פסטורליות וטבע בלי להתעלם לרגע אחד מהעניין הפעוט הזה שנקרא נגישות תחבורתית. עם אינספור מקומות חניה פרטית לרשות האורחים ומיקום סופר נגיש וקרוב לתחנת רכבת - חוויית האורחים שלכם תתחיל עוד לפני ההגעה לאולם.
בריכה באירוע? יס פליז (צילום: ניר סטולו)
למה?
הלוקיישן הצמיד את המילים "תרבות אירוח" לטייטל שלו, וזו לגמרי ההגדרה הנכונה שכן אמנם "גבריאל תרבות אירוח" נופל להגדרה של מתחם אירועים, אבל הוא הרבה מעבר לכך. המתחם לוקח ברצינות את השאיפה לגרום לבטן שלכם לדגדג החל מהפתיחים ועד לקינוחים על ידי תפריט השף של דודו ביטון (מי שזכור לכם ממלון קינג ג'ורג' היוקרתי בירושלים).
כשהטבע פוגש את עולם האירועים (צילום: ניר סטולו)
כמה?
התשובה לשאלה היא שלושה. אם נהיה ספציפיים יותר - שלושה מתחמי אירועים שלכל אחד מהם יש את הייחודיות והאופי שלו. אם תרצו נקרא לזה "קטע". אז מהו ה"קטע" בשלושתם? שמחים ששאלתם.
אווירה אלגנטית ונעימה, גבריאל תרבות אירוח (צילום: ניר סטולו)
הראשון - האולם
המתחם הראשון, כמו שמרמז השם, הוא האנגר עצום עם תקרה גבוהה המציע ספייס אקלקטי שבו אפשר לעצב את המקום ככל שהדימיון לוקח אתכם. כמות המשתתפים באירוע נעה בין 900 אורחים ועד 1350 איש בעמידה. האולם מצויד בבמות ובמערכות הסאונד והתאורה המתקדמות בעולם ומוקף בגן עצום ומוריק, מתחמי דק לקבלת פנים, 2 חופות, מטבח פתוח, ברים ואף בית קפה.
חופה על המיים, "גבריאל תרבות אירוח" (צילום: ניר סטולו)
השני -השולחן
המתחם השני הוא אולם האירועים "השולחן" המאפשר לערוך אירוע שנע בין כ750 אורחים בישיבה ועד 1200 אורחים בעמידה. המתחם בנוי ומעוצב כמסעדת שף ומעניק לאורחי האירוע חוויה שמדגדגת את כל הלוטות הטעם שלכם. לשולחן רחבת ריקודים ענקית, במה להופעות, ברים, פינות ישיבה פסטורליות ואפשרות לחלוקה באמצעות מחיצה אקוסטית. ההיילייט של המקום הוא כמובן הבריכה המשלבת סידורי ישיבה בצורת אמפיתיאטרון, מפל מים, מטבח פתוח ומערכות ברים לקבלת פנים.
הכי פאנסי שיש, גבריאל תרבות אירוח (צילום: ניר סטולו)
השלישי - הבוסתן
המתחם השלישי הוא הבוסתן– גן אירועים מפנק וענק תחת כיפת השמים הכולל מדשאות, צמחייה ודקים. בבוסתן יוכלו להתארח 1200 אורחים לישיבה סביב שולחנות ועד 2000 אורחים בעמידה. בבוסתן ישנה בריכת שחייה גדולה ובמרכזה חופה עם מלתחות ומקלחות מפוארות וכמובן בר ענק והמון מקום לשבת, להירגע או לרקוד על הרחבה. מטבחים פתוחים, גשרי סאונד ותאורה ומתחמי לאונג' לאירוח נוח ומפנק.
גבריאל תרבות אירוח (צילום: ניר סטולו)
מי?
אנשי המקצוע הטובים ביותר. אלו שכבר הספיקו לצבור רזומה במתחם האירועים, והתלכדו תחת קורת גג אחת בשאיפה להפוך המיוחד בחייכם, לכזה שלא תשכחו בעוד שנה, שנתיים או בכלל. כאמור, על התפריט העשר מנצח השף דודו ביטון, עד לאחרונה, השף הראשי של מלון יוקרתי בירושלים. ולצדם מעצבת האירועים אלקי ג'יקובס, ואדריכל הנוף רפאל ויצמן.
גבריאל תרבות אירוח (צילום: ניר סטולו)
גבריאל תרבות אירוח (צילום: ניר סטולו)
גבריאל תרבות אירוח (צילום: ניר סטולו)
גבריאל תרבות אירוח (צילום: ניר סטולו)
גבריאל תרבות אירוח (צילום: ניר סטולו)
גבריאל תרבות אירוח (צילום: ניר סטולו)
גבריאל תרבות אירוח (צילום: ניר סטולו)
גבריאל תרבות אירוח (צילום: ניר סטולו)
גבריאל תרבות אירוח (צילום: ניר סטולו)
גבריאל תרבות אירוח (צילום: ניר סטולו)