מתחם האירועים LAGO, שקרוי על שם האגם שלנופו הוא ממוקם, מוכר בזכות חדשנותו, יכולתו להפיק אירועים מדהימים וגם בזכות הקולינריה, שגרמה לנו לצאת אל הלוקיישן המבוקש כדי לראות מה המקום מציע לזוגות ול-3 מיליון האורחים שכבר הספיקו להתארח בו. "אחד הדברים הכי חשובים אצלנו זו הקולינריה", מוסרת לנו הדר, מנכ"לית LAGO. "נושא הטרנדולוגיה עובד פה מאוד מאוד חזק מבחינת סקר שוק, טעמי לקוחות, מסעדות בארץ ובעולם שאנחנו מבקרים בהם לעיתים מאוד תכופות, על מנת לחדש ולהוביל את הענף הזה"..
שוחחנו עם השף של LAGO, ניר דביר, כדי לנסות להבין כיצד מתחם אירועים כה גדול מצליח להעניק חוויה קולינרית גבוהה במיוחד. "אנחנו מתמקדים בחומרי גלם טריים ואיכותיים", הוא מספר ומוסיף כי המקום עובד בשיטת "פארם טו טייבל" המאפשרת להגיש את התוצרת הישראלית המקומית מהחווה אל הצלחת. "חשוב לנו להרגיש את כל הדגה המקומית, הירקות של החקלאים המקומיים, הבשרים הטריים", הוא מספר ומגלה שב-LAGO מגוונים את התפריטים כל מספר חודשים. "מעבר ליצירתיות ולחדשנות מה שחשוב זה ליצור אוכל שהוא באמת טעים. ואני חושב שהתפריט מדבר בעד עצמו".
תפריט 2022 של מתחם האירועים LAGO (צילום: יחצ)
תפריט 2022 של מתחם האירועים LAGO (צילום: יחצ)
תפריט 2022 של מתחם האירועים LAGO (צילום: יחצ)
תפריט 2022 של מתחם האירועים LAGO (צילום: יחצ)
תפריט 2022 של מתחם האירועים LAGO (צילום: יחצ)
תפריט 2022 של מתחם האירועים LAGO (צילום: יחצ)
תפריט 2022 של מתחם האירועים LAGO (צילום: יחצ)
תפריט 2022 של מתחם האירועים LAGO (צילום: יחצ)
תפריט 2022 של מתחם האירועים LAGO (צילום: יחצ)
תפריט 2022 של מתחם האירועים LAGO (צילום: יחצ)
תפריט 2022 של מתחם האירועים LAGO (צילום: יחצ)
תפריט 2022 של מתחם האירועים LAGO (צילום: יחצ)
תפריט 2022 של מתחם האירועים LAGO (צילום: יחצ)
תפריט 2022 של מתחם האירועים LAGO (צילום: יחצ)